tirsdag, februar 07, 2006

Ahmed Akkari

Morten Boie, overleveren fra Estonia, sagde dengang, at det at lade sig glide ned i det iskolde hav og dø var en fristende mulighed i forhold til at kæmpe og lide. Jeg tror, at Carsten Juste forstår hvad han mener. Han overvejer at skrive en erklæring om tegningerne sammen med Ahmed Akkari.

Vor diplomatiske ven Akkari har generøst stillet sig selv til rådighed for vort land. Han mener, at sådan en erklæring vil kunne dæmpe de gemytter, som er sat i bevægelse, i øvrigt af ham selv. Og mon ikke han ved, hvad han snakker om, nu hvor han lige har været nede og pleje sit fine netværk blandt ekstremistiske, mellemøstlige imamer. Det tager kun en enkelt fredagsbøn, så er den sag på plads.

Spørgsmålet er, om Juste er tilstrækkeligt mør til at lade sig koble sammen med Akkari, over hvem eftertiden vil rejse en skamstøtte på højde med World Trade Center. Det håber jeg ikke, han er.

Akkari vil også gerne møde Udenrigsministeren og Statsministeren som en del af sit ørkendiplomati (Dronning Margrethe blev ikke nævnt). Godt vi har ham i en stund, hvor alle officielle personer er rådvilde og lyn-genindlærer at snakke muslimer efter munden. Han kan bringe os sikkert igennem krisen, han kan mægle sig frem til en passende bod efter Koranens anvisninger.

Vi må øjeblikkeligt have Landbohøjskolen i gang med en storstilet kamelavl.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar