tirsdag, februar 07, 2006

Hirsi Ali

Hirsi Ali sætter igen tingene på plads. Der er fordele i den åbne konflikt: »Selv om det kan virke barsk at sige i disse dage efter afbrænding af ambassader og trusler mod danskere, mener jeg, at konflikten om Muhammed-tegningerne vil bringe Europa et stort skridt fremad. Konflikten er et udtryk for, at der virkelig finder et sammenstød mellem civilisationer sted. Det sammenstød var dømt til at komme, og tegningerne kan føre til, at udviklingen for islam i Europa kan springe flere hundrede år frem på ganske få år«

Og videre: »Konflikten har også afsløret, hvor naive politikerne over hele Europa er. Den viser, at Europa ikke er rede til at løse problemet med at have store grupper af muslimske borgere, som ikke har nogen forståelse af, hvordan demokratiet virker".

Alternativet til den nuværende åbne konflikt er en tikkende bombe under Europa: »Så ville europæerne bare blive ved med passivt at acceptere, at man ikke må røre ved muslimernes tabuer. Samtidig vil antallet af muslimer i Europa vokse, muslimer ville få stemmeret, og der ville komme flere og flere oliepenge fra Mellemøsten til muslimerne i Europa til at bygge moskeer og skoler. Det ville betyde parallelle muslimske samfund uden nogen form for integration med de europæiske« (jp.dk i dag).


07.02.06

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar