tirsdag, februar 07, 2006

Ugens gang i Lilleland

Søndag, 5/2/2006 kl.: 23:55 CET:
Slap nu af

Nu ikke så trykket, Danmark. Når alt kommer til alt, hvad er så det nye? At Mellemøsten er i flammer, er det nyt? Vel ser det dramatisk ud, og er det sikkert også. Men det har vi set på hver dag i årevis. Hvis der ikke er det ene, så er der det andet.

Der er intet nyt i, at Mellemøsten går amok, det kan de lide. Det er en folkesport. Hellig krig er en breddeidræt på de kanter. Op i røven med de ambassader.

Jeg er mere bekymret for, hvor mange gode mennesker, der er naive nok til at lytte til Achmed Akkari, formanden for Islamisk Trossamfund, når han diabolsk smilende siger, at nu er der virkelig brug for dialog. Han smager på sin magt, han nyder det åbenlyst. Det piner mig vitterligt at se vores respekterede politikere heroverfor, tydeligt stressede og berørte, alvorlige i deres bekymring. Anders Fogh med blodsprængte øjne. Og så står den lille lort og griner.

Sammen med et muslimsk kvindemenneske, der gentog sine umodne, flade og egoistiske betragtninger i det uendelige, tog han 3/4 af taletiden i aftenens debatudsendelse på DR1, så ingen fik lejlighed til at høre hverken Troels Lund Whatshisname, Naser Khader, Karen Jespersen, Juste, Pia Kjærsgaard, Mogens Lykketoft eller andre travle mennesker, man har ulejliget derind. De kunne bare stå og se på, at journalisten stod og grinede jovialt af sin egen danskhed og leflede for en tvekulturel bevidsthed, som enhver vel kunne se og høre, de to muslimer ikke havde en tøddel af. Ikke en sprække af tvivl har de. Det har vi.

Danskerne skal coaches, ellers kommer vi ikke til at stå dette her igennem uden frivilligt og skyldbevist at islamisere hele landet.

Der er intet nyt i det Mellemøstlige kaos, og vi har meget lidt med det nuværende kaos at gøre. Det var en større nyhed, hvis Mellemøsten i morgen stod tidligt op og gik i gang med at lægge kloakering. Det bliver ikke i dette århundrede.


Fredag, 3/2/2006 kl. 22:07 CET:

Tyreligionosaurus Rex
Det billede, der bedst tegner situationen, er for mig at se følgende:
En Tyrannosaurus Rex iført turban står aggressiv, dampende og tungt åndende, med hovedet ned i en åben jeep. På førersædet Jyllandspostens Juste i frys. På forsædet, ligeledes i still: Anders Fogh m.fl. På bagsædet det danske folk, alle lamslåede, en enkelt rodende katastrofalt med en lygte. Stemningen generelt særdeles anspændt.

Det vil jeg godt have, I tegner, så hele verden ligesom forstår. Tak for det.


Fredag, 3/2/2006 kl. 10:18 CET:
Endelig fredag
Så er det fredag, venner, store tankpasserdag. Hvad hælder de i dig i dag? Blyfri 98, smøreolie, fyringsolie, lampeolie? Det betyder ikke meget, du kører på hvad som helst, bare der er nok til en uge. Lidt spændt er man vel altid: Skal nogen bombes? Hvem skal hades i denne uge? Hvis skyld er det hele i dag? Nogen særlige bemærkninger mht mad, tøj, sutter, indpakning af skolebøger, selvstændige tanker? Du er driftsikker, når du går derfra. En uges mellemrum mellem synstjeckene, så er man altid godt kørende. På med skoene igen og af sted ud i verden med sig, dig piller de ikke pladerne af.


Fredag, 3/2/2006 kl. 10:43 CET:
Og sig mig så lige
Når alt, hvad muslimer gør og tænker er støbt i religion, hvordan skal man så kunne kritisere dem uden at kritisere deres religion? Hvordan skal man kunne kritisere denne cementindstøbning af muslimske tanker med respekt for muslimernes religion?

Vi har alle hysteriske familiemedlemmer, så vi ved det jo: hvordan kritisere hysteriet uden at udløse hysteri?

Det må være for sjov. Blink til mig, blink til 80 % af den måbende danske befolkning, så ved vi, at hverken I eller vi er blevet sindssyge, men at det glasklart logiske af pragmatiske hensyn ikke skal siges lige nu. Fordi man ønsker at udskyde det åbne fjendskab, som kunne blive resultatet af, at man sagde BØH til de religiøse mørkemænd. Eller fordi man håber på bedre tider og en fredelig løsning, fx ved at islam reformerer sig selv fredeligt indefra.

Man skal aldrig sige aldrig. Alt kommer som nævnt an på fredagsbønnen :)


Torsdag, 2/2/2006 kl. 21:06 CET:
Respekt
FN´s generalsekretær Kofi Annan har nu slået en ostehaps igennem problematikken, og han er kun én af mange, der tager et helt umuligt standpunkt: Han forsikrer først om, at ytringsfriheden ligger fast, men dernæst lyder det, "at ytringsfriheden altid skal udøves på en måde, der fuldstændig respekterer religiøse trosretninger og principper" (jp.dk i dag).

Det svarer til at sige, at videnskaben er fri og samtidig understrege, at den skal udøves på en måde, der fuldstændig respekterer det geocentriske verdensbillede.

Ytringsfriheden kan ikke afkræves respekt for religioner. Vi kan vel ikke alle i forvirringen have glemt, at islam i stor stil genererer fattigdom, dumhed, vold, diskrimination, undertrykkelse og despoti. Alle kan vel ikke have glemt det på én gang. Så sig det dog.

Man kan forlange tolerance, dvs. at vi tåler hinanden. Men respekt er noget andet. Respekt er anerkendelse, billigelse, det er en udmærkelse. Den må man gøre sig fortjent til ved at gøre sig positivt bemærket.

Ingen eksplorativt fungerende tankegange, hverken pressen, videnskaben eller den offentlige debat, kan fungere, hvis de på forhånd skal aftvinges respekt for andet end at søge sandheden.
Hele verden babler med på de islamiske ære og skam begreber. Hele verden lyder som en forpulet indvandrerbande: respeeekt..!

Kun enkelte fyrige franskmænd forstår at holde hovedet koldt: Det er chokerende, det er grotesk, det er fuldstændigt uhørt, at den islamiske verden forsøger at tromle os på den måde.

Og kan vi så snart blive fri for den evindelige snak om, at det kun er et lille mindretal af muslimerne, der er fundamentalistiske og ekstremistiske.

Og deres religiøsitet skal vi respektere? Det kan ikke lade sig gøre, løbet er kørt, oplysning er oplysning, latterligt er latterligt, hundelortene ind i hundene, den går ikke.


Tirsdag, 31/1/2006 kl. 11:00 CET
Undskyld
1,4 mia. muslimer er vrede på Danmark, og de er gode til at være vrede. Vi har længe set det hver dag i Nyhederne: skrig og skrål, død over dit og dat. Nu er det vores flag, de brænder af i gaderne. Nu hader de os.


Dansk Industri og Berlingske Tidende fordømmer Jyllandspostens anledningsløse, unødigt provokerende tegninger. Barnagtige, sjofle tegninger uden pointe, helt grundløse satirer over en stor religion, som pusler fredeligt rundt uden at genere nogen.

Jyllandsposten har skrevet en undskyldning, der ikke er en undskyldning, og Anders Fogh er også ved at være mør, presset af samtlige danske partiledere undtagen Pia Kjærsgaard. Jeg vil tro, at Claus Hjort Frederiksen til sidst har bedt ham om for Helvede bare at fyre en beklagelse af og krydse fingrene. I anerkendelse af, at vi har med idioter at gøre.

Sandheden er, at 80% af danskerne ikke beklager tegningerne. Se på dem. De er relevante i sig selv. JP har begået et helt forrygende aktionsforskningsprojekt, der kommer til at gå over i kunsthistorien. Ingen sammensyede, rådnende grise eller bepissede mure har braget så avangardistisk og overlegent igennem som denne lille aktion, vendt imod idiotisk, religiøs formørkelse. Islam må lære at leve med at se sig selv uhelligholdt. Engang vil det lykkes, måske om 500 år. Mange forstenede tankegange skal væltes inden da, og det er bare med at komme igang.

De 12 tegninger var en lektion i demokrati og tolerance, men også en test. Muslimerne er dumpet.
Hvad skal vi gøre for at formilde sjælene? Ingenting. Intet. Det er en æresbevisning at blive boykottet af totalitære systemer, en fortjenstmedalje for mod og klarsynethed. Vi skal holde fokus. Muslimske masser med en fatwa i ryggen vil flå danskerne levende for 12 satiriske tegninger. Det er slemt. Men rolig, tænk oplysning. Tænk på en mellemøstlig kvinde, der vil have skilsmisse, ikke ønsker at bære tørklæde, en kvinde, der vil forsørge sig selv, bo alene med sine børn, uden mandlig ledelse? Tænk på, mine radikale venner, hvordan det er at være bøsse i mellemøsten? Eller kunstner? Ikke mange danske forfattere og kulturpersonligheder siden Brandes havde overlevet dernede. Og før da: Kierkegaard havde ikke overlevet, måske havde Brorson. Kingo havde ikke haft problemer, han var blevet en stor mand. Han levede i 16-tallet: "Jorderigs guld er prægtigt muld / himlen er ene af salighed fuld"...

Sidder der en pigeskolelærer, sat fra bestillingen af religiøse stenhoveder, og tænker på os nu? Er der bare en enkelt, der griner? Sidder der rundt omkring i mellemøsten mennesker med en spinkel følelse af samhørighed med os? Oplever de nu en lille håndsrækning i retning af frihed og tolerance? Så skal vi også leve op til vores ansvar. Vi er frie (det var vi i hvert fald indtil for nylig). De kan ikke rokke med ørerne. Skal vi, der kun risikerer en smule penge og en charterrejse, skuffe dem ved at falde på halen for en latterlig fatwa?

Boykot os endelig, boykot alt, hvad der er dansk, nægt at modtage en øre fra os, sig nej tak til alle ydelser herfra, det er alligevel beskidte penge, indbetalt af vantro mænd, der spiser svinekød og letlevende kvinder, der drikker rødvin om aftenen og bestemmer over deres eget liv. Vi respekterer ikke Koranen mere end sidste uges tilbudsaviser. Går man os på klingen - og det gør man vist nu - så finder vi også Muhammed latterlig. Latterlig i sin opblæsthed, sin jalousi, sine pinagtige løgnehistorier om, at Allah snakker med ham. Og latterligt helt ud i det tragiske er det, at en helt civilisation æder alt vrøvlet råt, ofrer en lys fremtid for denne ide, denne i enhver forstand rigtig dårlige ide.

Undskyld, at vi ikke har meldt det klart ud fra starten.


Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar