fredag, marts 03, 2006

Rohde

DR/Politiken peger med stor alvor på, hvordan Rohde egenhændigt må tage ansvaret for at inspirere til nye trusler, nu hvor han har rettet offentlighedens opmærksomhed hen på det centrale faktum, at 12 danske tegnere og deres familier lever med ubehagelige e-mails, telefonopkald og besøg.

Kødet er skrøbeligt, og ånden tilsyneladende endnu skrøbeligere. DR/Politikens opdagelse må få den konsekvens, at man fremover censurerer alle referencer til gidseltagninger, terrorbombninger mv. Man kan ikke længere omtale ugerninger eller kriminalitet af nogen art, der kan inspirere svage sjæle.

Det er et prisværdigt moralsk initiativ, men ulykken er, at vores unge sjæle allerede set adskillige halsoverskæringer og rundslæbninger af lemmer på støvede veje på arabisk tv. Man kan ikke udelukke, at de også har hørt om mere dagligdags former for had, dødstrusler og pression, ligesom de er velorienterede om, at hele verden, især jøderne, er i pagt med Satan selv for at genere islam.

Sandsynligheden for, at Rohdes udtalelse har indflydelse på trusselsbilledet er tæt på nul.


6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Uanset om Rhode har fordrejet sandheden omkring de muslimer, der har opsøgt datteren af tegneren. Så er tegnerne stadigvæk forfulgt. På 4-5 måned må de stadigvæk holde mund og leve i skjul.

Hvorfor finder alle sig i det? Hvorfor finder tegnerne sig i det? Bliver de straffet, hvis de snakker om truslerne selvom PET forbyder dem at informere os alle?


Det er fint at Rhode har bragt forholdet på bane, uanset han evt. fordrejede historien. Det er selve truslerne, der er problemet !

Anonym sagde ...

Fuldstændig enig. Det er pinligt at se folk forsøge at korsfæste Rohde. Selv visse højrebloggere.

Ulla Nørtoft Thomsen sagde ...

Ja. Hvis den pågældende tegner virkelig mener, at det bare var en pigekliketing, som intet har med trusselsbilledet at gøre, hvorfor sidder han så og hælder vand ud af ørerne om det til et møde med regeringspartiets politiske ordfører?

Jeg er i øvrigt meget enig med ham/hende, der skrev, at skolepigetrusler er lige så skræmmende som voksentrusler. Dilettantterror, glade jihad-amatører, trusler som breddeidræt, dét er for alvor skræmmende.

Pressen har i øvrigt ikke noget at lade nogen høre mht. falske rygter og halve vinde for tiden.

Anonym sagde ...

Apropos medier, så har jeg lige sendt en klage til DR over deres ensidige politiske holdning både på DR1 og P1. Hvis rigtig mange sendte en klage til Plummer, kunne det være, der kom mere interessant og virkelighedsnær radio og TV.

P1 trænger til nyt blod og nye vinkler politisk.

Janus

Ulla Nørtoft Thomsen sagde ...

Godt! Hvor har jeg lige set Plummer udtale, at nu har han lyttet til P1 (fint, først nu?!) og fundet ud af, at de nok ikke rigtig kom helt rundt i alle hjørner.

Anonym sagde ...

Cool blog, interesting information... Keep it UP best discount vacuum cleaner No ritalin bissell vacuum cleaners and steamers home heating comparison Columbus running club Equity home loan refinancing uk Free ringtones lg vx3200 cellphones Bra x 2005 audi a6 tide kenmore vacuum cleaner manual beachcombers com any hot tubs

Tilføj en kommentar