torsdag, marts 02, 2006

Sådan gør man over for trusler

Et ukendt antal væsner af muslimsk overbevisning har opsøgt en tegners datter på hendes skole. Heldigvis var hun ikke til stede.

Mon virkeligheden snart indhenter den store flok af danskere, der stadig tror, at denne konflikt handler om danskernes ringe færdigheder udi takt og tone, vores manglende anstændighed eller - hvilket er en almindelig antagelse på venstrefløjen - danskernes facistoide tilbøjeligheder?

Nu har vi lavet køkken-alrum og badeværelser i et årti, så vi er nok rustne udi trusler, livsfare og mod. Som Søren Kierkegaard skrev i "Enten-eller", efter hukommelsen:
Det hændte på et teater, at der gik ild i kulisserne. Bajads gik ud og underrettede publikum derom. Man troede, at det var en vits og applauderede. Han advarede igen. Man lo endnu højere. Således tror jeg, at verden vil gå under i almindelig jubel af vittige hoveder, der tror, at det er en vits.

Vi er ikke i form, venner.

Læs her et uddrag af Henrik Winter, Weekendavisen 10. - 16. februar 2006:

Jeg hedder Nielsen
"I sommeren 1996 var jeg på reportagetur i Bosnien og besøgte den danske bataljon, der boede i de to lejre, Dannevirke og Valhalla. Soldaterne brugte en del tid og kræfter på at holde muslimerne og serberne adskilte efter den rå borgerkrig. Men det var ikke lige nemt. En dag fortalte soldaterne mig om episoden den 21. april det år. Som ud af det blå kom der 400 muslimer, der ville over den bro, som danskerne bevogtede - de ville ind til deres gamle hjem i byen Doboj. Problemet var, at Doboj nu var serbisk. Og, fortalte de danske soldater, i løbet af kort tid havde Radio Doboj fået mobiliseret 4.000 unge serbere i joggingtøj, som var klar til at gå løs på muslimerne.


I stor hast fik den danske chef for kampvognseskadronen, major Peter Nielsen, fremskaffet 70 soldater og lagt dem imellem parterne. Men presset blev for stort, danskernes forreste linie brød sammen og de måtte skyde varselsskud i luften. Det gjorde serberne endnu mere rasende, de blottede brystet og råbte »skyd os, skyd os,« i stedet skød danskerne ned i jorden.

Det lykkedes danskerne at holde parterne fra hinanden, men under urolighederne havde serberne haft meget travlt med at finde ud af, hvad eskadronchefen hed. Og da Peter Nielsen bar navneskilt på sin frakvest, blev han i de næste dage først hængt ud i den lokale radio. Så i den lokale avis. Så i flere radioer og aviser. »Nielsen« blev han omtalt, ham skulle de nok få gjort op med, han skulle pilles ud af flokken.

Det resulterede i tre ting. Den første var, at Peter Nielsen i de følgende dage sov med sin pistol på sig inde i Camp Dannevirke. Den anden, at danskerne fik forbud mod at bære deres navneskilte på tøjet.Se, det kunne jo godt minde om noget, der sker i disse æreløse tider. Men så skete den sidste ting, og den vender jeg tilbage til om lidt.

[…]

Nok om harmløse børn og dyr og bekymringer, som virker fra en anden tid - tilbage til vores første indslag. For det var selvfølgelig den forkerte løsning, da bataljonen forbød soldaterne at bære navneskilte - dermed havde man givet op, givet køb, givet efter for terroristerne.

Nielsens folk vidste bedre - og de viste klogskab og mod. De fik alle lavet nye navneskilte, og i ugerne efter hed alle i eskadronen ’Nielsen’. Skulle man efter Nielsen, skulle man efter rigtig mange Nielsner.

Sådan gør man over for trusler.

Man står sammen.

Med æren i behold.

Sådan, det var den opbyggelige historie, jeg gerne ville fortælle".

6 kommentarer:

Balder sagde ...

Angående: "12 muslimske mænd har opsøgt en tegners datter på hendes skole. Heldigvis var hun ikke til stede. "

Skal vi gætte på at Seidendrengen og de vingeskudte politikere fra hans parti nu vil bruge deres sidste kræfter på at kræve oprettelse af en kommission der skal undersøge hvor ansvaret skal placeres i forbindelse med Rohdes afsløring af den frygtelige hændelse? Hvis Seidenfähdenerne løber linjen ud med deres sære logik som hidtil, vil de snart kunne retfærdiggøre de tolv muhamedanske mænds bortførelsesforsøg baglæns og give Rohde skylden....

Anonym sagde ...

Desværre ved man jo ikke, om det forholder sig som Rhode siger.

Om der faktisk har været 12 muslimske mænd der har opsøgt tegnerens datter på skolen.

Det skal vel først bevises.

Ulla Nørtoft Thomsen sagde ...

Ja, det kunne godt være løgn, men kilden må være skolens personale, så det er til at komme til bunds i. Indtil videre har tegnerne fået mundkurv på af PET, som vel undersøger tingene. Formanden for journalistforbundet refererer, at alle 12 tegnere har oplevet ubehageligheder: mails, telefonopkald, flere er blevet antastet på gaden, familien er blevet generet. Dertil kommer dødsdomme og fordømmelse fra nær og fjern. Læs evt. mere her:
http://www.berlingske.dk/grid/indland/artikel:aid=704142:fid=100100918

Balder sagde ...

Nå der kom den så. Og Seidenflakken skyder igen vild omkring sig ved hjælp af Danmarks Radios entusiastiske opbakning. TV avisen 03-03-2006...

Anonym sagde ...

Nå det viser sig at det vist var 8 muslimske skolepiger, der ville have fat i tegnerens datter.

Men uanset om det var muslimske piger, drenge eller mænd, der opsøgte datteren, så er det stadig ubehageligt og truende, at hun som fuldstændig uskyldig blev opsøgt.

Det er en sær og uhyggelig adfærd nogle muslimer har i denne her Muha Muha Muhammed-sag.

Janus

Anonym sagde ...

Seriøst, hvem tror på, at en politikker skulle opdigte sådan en historie.

Mon ikke dementiet har til formål at dæmpe utrygheden i Danmark, ved at fortie sandheden.

Kun ganske få kender den fulde sandhed, måske kommer sandheden frem en dag.

Tilføj en kommentar