søndag, marts 26, 2006

Velkommen hjem

Et imponerende sikkerhedsniveau af George Bush´ske dimensioner ventede Abu Laban med følge, da han vendte hjem fra konferencen i Bahrain i går. Hvor er det rart se, at man for helt egen regning holder særlige beskyttelsestropper, så man kan bistå den danske stat i at holde ro og orden.

Forhåbentligt er det en rutineeskorte og ikke et udtryk for, at vore islamiske venner har frygtet et dansk attentatforsøg på basis af nyhederne om, at Abu Laban kender til terrorplaner imod Danmark.

Hvad er det for en film, der kører inde i deres hoveder? Noget blodigt noget, de ikke har godt af at se? Jeg tror roligt, at man kan slække en lille smule på sikkerheden, for der findes ikke så mange andre voldelige elementer i dette samfund end dem. Medmindre man er gerådet i intern strid, selvfølgelig.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Islamisterne i DK har overtaget Hells Angles gamle position og rolle i Danmark. Med rygmærker, vold og kriminalitet og det hele.

Nu hedder de blot ikke mere "Hells Angles", men "Soldier of Allah".

Helvedes engle eller krigsliderlige guds soldater, det kan vel komme ud på eet.

Hilsen islamofoben

Anonym sagde ...

Du har en skarp pen og tak for det

Anonym sagde ...

Jamen lad os da snart håbe at Laban med følge af den DANSKE STAT får en ekskorte til lufthavnen iført håndjern, og et farvel og tak stempel smækket i panden !

Jeg er efterhånden fyldt op af de uslinge !

Whodares

Tilføj en kommentar