lørdag, maj 13, 2006

Flemming Jensen m.fl.

Gioconda fra Minut kan ikke helt sætte fingeren på, hvad det er ved Flemming Jensen, der gør ham så svær at holde ud. Jeg tror, at vi ved at granske nedenstående billeder kan komme det lidt nærmere, for hvad det end er, han har, så er han ikke den eneste:3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Når vi ikke kan holde Flemming Jensen ud, er det fordi han under Muhammed-krisen harselerede imod tegningerne af Muhammed med bomber og sværd.

Han sagde ved en lejlighed, at nu har vi fået de indremissionske præster ud af medierne og vi skal ikke til at have nye religiøse fanatikere ind i medierne/det offentlige rum.

Men...(sagde Flemming Jensen), vi bliver altså nødt til at tage hensyn til muslimernes religiøse følelser. Tage hensyn til deres fromhedsliv.

Det sagde manden og derfor er han ikke til at holde ud.

Skid hul i kristne menneskers følelser, men muslimske følelser skal der tages ekstra hensyn til.

Christian Lindhardt-Larsen sagde ...

Bondam er glad for sig selv, Seidenfaden er glad for sig selv og morsom, Jensen er glad for sig selv, men ikke morsom.

Alle har dog stor bevågenhed i medierne. Jensen specielt i BT og TV2. Seidenfaden endnu har større bevågenhed, men ikke som morsom mand.

Anonym sagde ...

Altså Ulla, håber ikke det er de herres høje pander der gør dem uudholdelige!! for så er vi jo desværre flere. Er da i den forbindelse glad for du ikke fandt et foto af undertegnede frem og satte ved siden af, puhhh.

Tilføj en kommentar