torsdag, maj 25, 2006

Radikales vælgere er gået forkert

Det havde man nok på fornemmelsen: Radikales vælgere er slet ikke enige med deres parti. De er langt mere venstreorienterede og har helt andre holdninger til fordeling og velfærd. Ugebrevet A4.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det siger jeg såmænd også tit til de Radikale vælgere i min omgangskreds. De stemmer snarere efter deres objektive interesser, end efter deres subjektive, når de stemmer radikalt, for nu at tale lidt marxistisk.

Der er også noget kulturelt tiltalende ved partiet for dem - også mere og andet end det der ligger i den stadig cafe latte hån - og så er vi jo i høj grad opdraget til at yderfløjene er noget skidt.

Anonym sagde ...

DRV ER yderfløj. Det er jvf. Uriaspostens terminologi [ http://www.uriasposten.net/?p=3493#comments ] netop radikalt til venstre. Fordelingspolitisk er det så egoismens højborg.

I dobbelt forstand et yderligtgående parti.

Anonym sagde ...

Hvis Kim Møllers løse definition på 'venstreradikale', som lyder: "lefler/demonstrerer med kommunister og den slags" skulle anvendes på den måde skulle Socialdemokraterne såmænd også være 'venstreradikale' og det er da noget vitterligt vås.

Kimpo kan ikke finde ud af det der med definitioner. Her kan man se et andet eksempel:

http://www.blogger.com/comment.g?blogID=17303243&postID=114855444127326771

Det kan være rigtigt at de ligger ret langt til højre fordelingspolitisk pt. men samlet set er de da stadigvæk klart et midterparti. Det fremgår jo også med al tydelighed af den megen virak her på det seneste om hvilken side af folketingssalen de skal samarbejde med.

Tilføj en kommentar