fredag, maj 05, 2006

Told you so

Nej, så skal I have den igen. Jeg havde egentlig slettet min post "Forår for Socialdemokraterne" fra midten af april. Folk rystede lidt på hovedet over den post, jeg skulle arbejde med min dømmekraft, fik jeg at vide (det var så mere generelt, skal retfærdigvis siges ;).

Jeg kunne jo ikke stå og ligne en idiot, når hele verden sagde det modsatte, så den strøg. Nu er min lille politiske profeti faktisk blevet virkelighed ifølge en meningsmåling fra Greens Analyseinstitut (via Polemiken):


De Radikale NED, Socialdemokraterne OP, SF/Enh. OP.

here we go again, lidt forkortet:

"De radikale har sat kurs mod VK-samarbejdet og kører nu i stærk fart mod afgrunden. Det er en bumpy road, selv i et dyrt terrængående køretøj, optimistisk financieret af en vision om en flad skat på 37 procent. Mor spilder latten ud over livsstilsmagasinet fra Berlingske, og folkeskolelærerne på bagsædet sidder med rædslen malet i ansigtet. Kurs mod VK. Kurs mod Fogh!

Kun storsmilende farmand med barberet isse og ny bil er rigtig glad.

Værre ser det ud omme i bagagerummet. Her kæmper indvandrerne nemlig for at komme ud, før de ender i gabet på Fogh, Haarder og Vesselbo. De kaster sig af køretøjet i stort antal, skolelærerne skriger op, mor spilder på sit tøj, farmand mister kontrollen over køretøjet, man ender på en mark.

I den socialdemokratiske bus går det bedre. Det går ikke stærkt, men man trives og får nye passagerer ved hvert stoppested. Hvor skulle man ellers sætte sit milde, forstående, næstekærlige, gavmilde velfærdskryds? Et kryds, som vel at mærke rummet stærke reservationer over for sekterisk opførsel og solidaritetsnedbrydende rovhugst mod den fælles kasse.

I og med at SF og Radikale har forladt dem, må man spå Socialdemokraterne en stor fremtid :)

Enhedslisten og SF vil vokse lidt pga. tilstrømningen af islamisk orienterede vælgere på flugt fra de Radikale. Til gengæld har de uden Socialdemokraterne ingen anden udvej end en væbnet, islamisk-socialistisk revolution, inshallah.

Det er rigtigt glimrende. Jeg ser frem til at få isoleret de islamisk orienterede vælgere i Enhedslisten og SF, jeg ser frem til, at de Radikale svækkes. Altsammen vil styrke og gavne Socialdemokraterne, og det gør ikke så meget, så længe de er mine fjenders fjender. Og forbliver i opposition".

Og hør så efter hvad mamma siger en anden gang.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej,

Ja, ja, - et lille nøk opad gør ingen stor sommer, som de siger på Als.

God weekend !

jesper

Balder sagde ...

"Jeg kunne jo ikke stå og ligne en idiot, når hele verden sagde det modsatte, så den strøg."

"Og hør så efter hvad mamma siger en anden gang."

Og tro dog lidt mere på dig selv en anden gang! Når hele verden siger en imod kan man da sagtens have ret. Det oplever jeg da hele tiden....

Tilføj en kommentar