torsdag, maj 11, 2006

"Tæt på 100 procent"

Et lille ekstremistisk mindretal :) på 50 muslimske børn på HC Andersen Skolen i Odense jagtede og omringede en lille dreng med kæppe og jernstænger i går, fordi han sagde noget nedsættende om islam (Fyens Stifttidende). Skoleledelsen deler bebrejdelserne lige mellem religionskritikeren in spe og de hellige krigere in spe, den dumhed kunne jeg kaste op over (læs mere hos Balder).

Hvornår er nok nok? Behjertede danske borgere kunne stå og synge for en flok forkølede nazister i Nørresundby i månedsvis. Men fascistoid islam hverken kan eller vil eller tør vi røre ved?

Ved I hvad Churchill kalder "Mein Kampf"? Han kalder den Hitlers Koran.

Flemming Rose spørger Wafa Sultan i Jyllandsposten 7/5-06:

"Betyder det, at du ikke accepterer skellet mellem moderate og radikale muslimer - et skel, der er forudsætning for meget af den aktuelle debat om islam?"

Hun svarer:

"Det er et falsk skel. Det afhænger af, hvordan du definerer forskellen på radikale muslimer, dem, der begår terror og støtter terror, og så moderate. Man kan beskrive forskellen i fire kategorier.

Hvis vi nøjes med at kalde dem, der sprænger sig selv i luften, for radikale, så er der ganske få terrorister blandt muslimer.

Hvis vi derpå udvider gruppen af radikale til både at omfatte dem, der sprænger sig selv i luften, og dem, der støtter dem, så er der tale om en betydelig større gruppe.

Hvis vi dernæst ser på disse grupper plus alle dem, der er tavse, alle dem, der ikke protesterer mod terror, så er vi måske oppe på 70 procent.

Og hvis vi endelig tager disse tre grupper samt dem, der ikke ønsker at reformere islam, det ideologiske grundlag for terrorisme, så er vi tæt på 100 procent.

I den forstand giver det ikke mening at tale om moderate over for radikale. Der er behov for en gennemgribende reformation af muslimers måde at tænke om sig selv og verden på. Det er det, jeg arbejder for".

2 kommentarer:

DanRachlin sagde ...

Provokationer fører ingen steder. Mine egne overvejselser går på aktiv diplomatisk parlementeren.
Skal jeg stille op som uafhængig ?
Men tak for din kommentar.
VH
DR

Anonym sagde ...

Provokationer fører da til meget. Se blot hvordan de islamistiske trusler kuer danskerne og ikke mindst de 12 PJ-tegnere.

Provokationer er magtfulde, især når de kommer fra islamister, selv helt ned i børnehaveklassealder.

Tilføj en kommentar