lørdag, juli 29, 2006

Krig

Jamen det korte af det lange er jo, at alle parter lader op til en verdenskrig. Det har man kunnet vide siden 11. september 2001 (eller var det et par dage efter), da Georg Bush tog skoene af og besøgte en moske.

Selvfølgelig fik jeg et sug i maven af format d. 11. september, da jeg tændte fjernsynet og så tårnene styrte. Jeg tænkte: hold kæft, de angriber os. Næste tanke var: Vi har ingen, der vil kæmpe. Vi har bare kunstnere og bøsser og venstreorienterede kværulanter. Og så kvindemennesker, der lænker sig til kampvognene og en presse, der skriger op som en svigermor på bagsædet. Vi er én stor 5. kolonne, vi er chanceløse.

Men helt dårlig blev jeg først, da Bush tog skoene af og besøgte moskeen, for det betød jo ikke, som alle sagde, at islam som sådan var en fredelig religion. Det betød, at islam som sådan var på nippet til at ryge i luften worldvide.

Jeg troede faktisk, at jeg ville komme mildere tilbage efter ferien. Jeg har ikke haft internet, jeg har for første gang ikke læst en eneste af de mange, mange bøger, jeg havde med på ferie, og jeg har ikke haft en aggressiv tanke over for andre end den nærmeste familie. Alligevel er der nu ikke længere spor tvivl i mit sind. Den islamiske verden bliver ikke langsomt bedre, den bliver hastigt værre. Jeg tror ikke, at verdenssamfundet kommer uden om at banke islam i gulvet som nazismen blev banket i gulvet. Islam har fået lov at fortsætte 1000 år for længe og har involveret en milliard for mange mennesker. Vi har ikke taget de lande og deres snak alvorligt og derfor har de fået lov til at udvikle sig til en gigantisk sekt på kollisionskurs med hele verden.

28 kommentarer:

Anonym sagde ...

Der går rygter på nettet om at Iran lader op til et eller andet stort, ingen ved helt hvad, men det kunne tænkes at blive omkring 22. august. Hvis det da ikke er en and.

Bl.a. en irakisk blogger har skrevet om de tegn han ser i hans dagligdag i Baghdad. Han er bekymret og siger åbent at der er et eller andet under opsejling og at det har at gøre med forskellige mytologiske forestillinger i Shia islam.

Der ligger et link til hans blog på min egen blog....

Og der ligger der forøvrigt også et uddrag af den artikel han skrev om emnet!

Anonym sagde ...

Du skulle have holdt ferie på Grønland

Det virker som om du har opholdt dig lidt forlænge i solen da du skrev dit indlæg - er du blevet kontrolleret for hedeslag hos en læge.

Dit indlæg er af en sammenkogt, neurotisk karakter af sjælden set karakter.

Hvis du tager en tur under den kolde bruser og derefter genlæser det vrøvl du har skrevet så tror jeg at du nærmer dig dit sædvanlige niveau på bloggen.
Du tager vel lige noget beroligende medicin inden du giver dig ikast med uskyldige studerende.


Verdenskrigs trussel - hvorfra USA ? Israel ? Hamas ? Hizbollah ?
kunne du ikke forsøge med en lille analyse.

Anonym sagde ...

Ja den er altså ikke for god den her, Ulla..

Hvad mener du fx. med sådan noget som

"Jeg tror ikke, at verdenssamfundet kommer uden om at banke islam i gulvet som nazismen blev banket i gulvet"

Skal hele den muslimske verden invaderes og alle muslimske organisationer forbydes?

Og hvad er det for noget bævl om kunstnere og bøsser og venstreorienterede kværulanters manglende kampvilje...

Det lyder godt nok ikke særlig liberalt, vel?

Anonym sagde ...

Der trækkes i hvert fald klare græsner og folk træder i "karakter" rundt omkring i Eu og i DK.

Senest har vi set de mange demo'er mod Israel i DK. Her viser bl.a. imamerne og dr2 vært asmaa deres sande ansigter. De har helt tydeligt valgt Israel fra og hizbollah til. Dvs. demokrati fra og hellig krig og teokrati til.

Dette her tror jeg blot er starten på yderligere spændinger og folk, der bliver nødt til at vælge side dels overfor islamisering og dels politisk.

Det er en velkommen udvikling frem for konsensus- og "dialog"-pjattet.

Anonym sagde ...

henning holm:

Det gør det da. En liberal holdning overfor sproget og det at sige sin mening ligeud, istedet for at pakke det ind i politisk korrekt marcipan, der gør tingene ligegyldige og tandløse.

Lad da være med at være så tanteagtig og fornærmet.

Anonym sagde ...

Lad os som folk tænke og handle for os selv.
Det gjorde vi under krigen, da havde vi også både regering og Folketing imod os. De tabte, vi sejrede - til held for Danmark.

Vi kan undvære dem, alle politikerne, vi kan selv.

Lad os gå til modstand:
Alle danske, alle mand som én, og gøre Danmark frit.

falkeøje

Ulla Nørtoft Thomsen sagde ...

Hvori består uenigheden? Mener I (Henning og Bjarne), at islam i bund og grund fungerer godt og skaber gode samfund? Altså hvis det ikke lige var fordi hele verden hele tiden var efter dem?

Det er klart, at den vestlige verden gør meget for at overbevise alle om, at der i alle konflikter er tale om en undtagelse fra hovedreglen om, at islam er fred (fnis).

Bush lagde ud med at tage skoene af. Siden har alle talt mistænkeligt beroligende om den fredelige, respekterede religion islam.

Det er der jo ingen, der tror på. Lad os komme videre i diskussionen.

Jeg kan ganske enkelt ikke se, hvordan denne konflikt skal kunne løses med fløjlshandsker.

Hvis jeg var Gud, ville jeg overveje gammeltestamentelige metoder. Regn.

Anonym sagde ...

Angst

Asiatisk i vælde er angsten
Den er modnet med umodne år
Og jeg føler det dagligt i hjertet,
som om fastlande dagligt forgår.

Men min angst må forløses i længsel
og i syner af rædsel og nød.
Jeg har længtes mod skibskatastrofer
og mod hærværk og pludselig død.

Jeg har længtes mod brændende byer
og mod menneskeracer på flugt,
mod et opbrud, som ramte alverden,
og et jordskælv, som kaldtes Guds tugt.

Tom Kristensen, 1920

Anonym sagde ...

Tom Kristensens digt er betegnende for den nihilistiske selvopfattelse blandt Hamas og Hizbollah. Læs blot Hans Magnus Enzensbergers essay om de radikale tabere. Godt og aktuelt valg at tage Tom Kristensen frem her. Det er bare den vestlige verdens fjender, den bedst beskriver - ikke dens venner, som forsvarer den.

Læs HME på tysk her:

http://www.soziales.fh-dortmund.de/Berger/aktuelles/ws%200506/Druckversion%20-%20Debatte%20Der%20radikale%20Verlierer%20-%20Kultur%20-%20SPIEGEL%20ONLINE%20-%20Nachrichten.pdf

Mvh.
Thomas

Anonym sagde ...

Flg. har jeg "beriget" Polemiken med i en debat om Tina Magaards indlæg i Kristeligt Dagblad 28.7. og jeg tager mig herved den frihed at bruge det her som svar på denne debat:
"Det har været småt med konkrete bud på, hvad Danmark kan yde som bidrag til dæmningsbyggeriet mod islamismen, men lad mig ihukommende det kinesiske ordsprog: “Selv den længste rejse begynder med det første skridt” foreslå, at Danmark tænkte tilbage på vinteren, hvor vi under tegninge-krisen nærmest fik paria-status (skulle man tro visse meningsdannere), men hvor det nu viser sig, at noget så banalt som turismen viser det modsatte, og selv Arla sælger igen. At Danmark som den frække dreng i klassen sagde “fuck dem” til de resolutioner, konventioner o.s.v., der helt tydeligt er resultat af idealistiske utopier om Vestens og Islams fredelige sameksistens - og lur mig i så fald, om ikke alle de vestlige nationer, vi ynder at sammenligne os med, da vil falde over hinanden i iver efter at kopiere den frække dreng."
Disse var ordene til fri modsigelse.

Anonym sagde ...

Thomas kan såmænd have ret i at Tom Kristensen digt passer på de islamistiske ekstremister.

Men de samme islamistiske ekstremister hader jo også Vesten for vores "kunstnere og bøsser og venstreorienterede kværulanter", og de samme islamistiske ekstremister mener også at den eneste løsning er en verdensomspændende krig.

It takes two to tango!

Ulla Nørtoft Thomsen sagde ...

Hos Åbenlys urimelig lyder det: "Men i Fru Ulla Nørtoft verden er en homosexuel altså en samfundfjende pr. definition. Jo holdninger, folk normalt trækker i de ortodokse religiøse holdning-automater".

Gider I holde op. Sidder I og kører pegefingeren hen over teksten, mens I læser? Eller hvorfor kan I ikke fange en tone af humor? Jo, det er en ramsaltet formulering, men I kan for Fanden ikke tro, at den skal læses på den måde. Nå. Men det skal den så ikke. Fik I det, læst med pegefingeren, mumlende tekstens ordlyd for jer selv.

Anonym sagde ...

Man er jo ikke utilbøjelig til at tro dig - men jeg forstår sgisme ikke moderne højrehumor, og jeg er ærligt talt rigtig træt at af denne måde at affeje indvendinger mod horrible udtalelser på: "Det var jo bare for sjov".

I øvrigt kan man forstå at dit krigshysteri IKKE er en morsomhed -og den del af det er dog den værste.

Anonym sagde ...

Hr. Holm mener åbenbart at der skal to til en tango og antyder dermed, at der ingen krig ville være hvis vi bare ignorerede den islamistiske trussel.

Denne bemærkning fra Holm demonstrerer mere end noget andet den komplette intellektuelle fallit der er så betegnende for den danske venstrefløj i disse år.

NEJ hr. Holm. Der skal to til fred, men der skal kun EN til krig, og islamisterne har allerede for længe siden erklæret krig mod hele den frie verden.

Spørgsmålet er derfor ikke længere om vi er i krig eller om vi skal i krig, for vi ER i krig hvad enten vi vil det eller ej.

Spørgsmålet nu er KUN om vi skal forsvare os selv mod angriberne, eller om vi skal bøje os i støvet og lade os slå ihjel af den nye "herrerace".

Jeg ved godt at i venstrefløjsfolk helst af alt vil kysse fødderne på de islamiske fascister der ønsker at gøre jer til slaver, og jeg tvivler slet ikke på socialisters dybfølte ønske om at underkaste sig, men forsøg ikke på at tvinge os andre til at følge jer ned i jeres selvvalgte slavehelvede.

Kimpo sagde ...

Henning Holm skriver:

"Jeg tror ikke, at verdenssamfundet kommer uden om at banke islam i gulvet som nazismen blev banket i gulvet"

Skal hele den muslimske verden invaderes og alle muslimske organisationer forbydes?


Hvad er det mon han ikke forstår? Ville HH ikke bekæmpe islam med grove midler, hvis han var kommet til den konklusion at islam var som nazisme? Kan Henning ikke læse, eller kan han ikke lægge sammen?
Underlig debatform!

Anonym sagde ...

Muhammed erklærede krigen allerede for længe siden.

Bekæmp dem til der ikke er mere fitnah (vantro) og religionen kun vil være for allah. (Koran 8:39).

Se også Koran 9:29.

Islam er ikke en normal religion som andre religioner, og muslimske nationer er ikke som normale nationer. Muslimske nationer er specielle fordi de har en befaling fra allah om at regere hele verden og være over hver eneste nation i verden.
(Mawlana Abdul Ala Mawdudi)

http://en.wikipedia.org/wiki/Sayyid_Abul_Ala_Maududi

Anonym sagde ...

De kan jo ikke snige sig ind på os.

Forposten i den eventuelle krig der er mod islam (jeg er ikke sikker på den findes) er jo naturligt Israel....

Mon ikke venstrefløjen og damefrisørerne vågner op hvis Israel blev "slettet fra landkortet" som et stort flertal af islamisterne ønsker...???

Israel vil være advarslen, spørgsmålet er så om det giver tid nok til at omstille sig?

Men igen - jeg håber ikke Ullas prognoser holder stik - jeg har slet ikke indblik nok til at kommenterer om det er rigtigt eller ej......

Det har ingen af os vel?

Allan sagde ...

"Vi har kun..."

ingen bekymringer Ulla, "vi" har 2000 atombomber, 4/5 af alle militærudgifter, stort set hele den 3 verden fanget i gældsslaveri.

Jeg tror lige vi klarer den. Og ja det er svært at vide hvad der er "humor" når alt det du siger er surrealistisk og fantasier

Anonym sagde ...

Jeg føler mig ret overbevist om, at en ny verdenskrig, hvis der kommer sådan en i vores levetid, vil være forbundet med Israel-Palæstina konflikten. Den spanske borgerkrig var stedet, hvor stormagterne testede deres nye våben før 2. Verdenskrig. Det er ikke usandsynligt, at den israelsk-arabiske konflikt i dag er det 21. århundredes spanske borgerkrig.

Palæstinenserne afprøver i hvert fald ihærdigt deres vigtigste, måske endda eneste, våben – selvmordsbomberen – for at finde ud af, om han kan gå hen og blive deres ultimative befrielsesstrategi. Om det vil lykkes eller ej, er vitalt for verdens sikkerhed. I dette lys er det ikke utænkeligt - slet ikke, faktisk - at en ny verdenskrig kan være forestående.

Biele

Anonym sagde ...

Hej Ulla, hvem du så end er, jeg kan følge dig i din desparation og din frygt for krig.

Jeg tror ikke der ligger en ny verdenskrig i kortene: hvis Iran skulle fortsætte med deres vanvittige planer, tror jeg at det nærmeste lille vestlige land vil vide at smadre dem totalt på få minutter. Jeg frygter mere at vi er ved at skabe grundlaget for en europæisk borgerkrig, som kommer til at dreje sig om millioner af muslimers tilstedeværelse her, og det kan gå hen og blive en meget blodig og beskidt affære.

Spørgsmålene svæver frit: hvorfor tillod vore politikere dem at komme her? hvad ville de opnå med den massive indvandring, var de overhovedet klar over hvad de gjorde, eller er de bare blevet taget på sengen? Hvad er deres mål idag, har de forstået situationen, hvad gør de ved problemerne og virker det overhovedet?

Jeg mener kun at tingene kan løses ved at den islamiske verden og europa lever hver for sig, har så meget samkvem som det er hensigtsmæssigt, men uden at blande sig med hinanden. Man burde konkludere oven på muhamedkrisen at de der hylder ham bør hjælpes tilbage hvor de kom fra hurtigst muligt i stedet for endnu engang at blive evakueret hertil fordi de ikke kan holde fred med naboen.

Jeg mener at regeringen burde ændre taktik her, i stedet for at Per Stig Møller omklamrer sine fjender som en groggy bokser der vil undgå knock out, så skal vi skilles så de kæmper deres kampe i deres boksering, og vi kæmper med vore problemer herhjemme. Mon ikke alle anstrengelserne og udgifterne til dialog kunne droppes, eller man kunne måske finde andre dele af verden som man med større nytte kunne føre dialog med.

Anonym sagde ...

Op gennem 30'erne forsøgte mange som Ulla at råbe "vagt i gevær" om det onde, der udviklede sig i Tyskland. Og også dengang blev forsigtige og bekymrede mennesker hængt ud som neurotikere.

Skal vi virkelig begå den fejl igen?

Anonym sagde ...

@ Biele

Men hvad skal man gøre ved det, om jeg må spørge?

/AP

Thomas Bolding Hansen sagde ...

"ingen bekymringer Ulla, "vi" har 2000 atombomber, 4/5 af alle militærudgifter, stort set hele den 3 verden fanget i gældsslaveri."

Det er da hul i hovedet at pege på at vi har terror våbenet som afskrækkelse i en verden hvor vi ikke engang kan vælte en Saddam Hussein eller slå ned på TalibanNazister i Fallujah uden at den halve verden går i hysterisk selvsving.
Vi er da netop ved at male op i hjørne hvor konsekvensen i det lange løb kan være at vi kun har den vej ud som hedder a våben og ikke-diskriminerende våbenmagt, man kan da ikke betænke dem i at få blod på tanden når vi vakler som vi gør.
Det kræver da kun at Talibanisterne og det muslimske broderskab etc. Får magten i store dele af mellemøsten og kan sætte den store ungdomsgenration, over 200 mio. under central kommando og våbenmagt.
Det er ikke nogen umulighed, + at lande som Frankrig og Sverige kan falde helt fra hinanden de næste 20-30 år.

Anonym sagde ...

Jaaaaaaaaaaahhhhh - 3. verdenskrig - vi skal ud og handle og smadre alle muslimerne. Ulla, du er bare så go.
Hvor kan jeg melde mig til anti-muslim forvaret? Hvornår får jeg et gevær og patroner nok?
Kan ikke vente med at gå i gang!
Nu skal vi kraftedme gi de muhammedanere verdenskrig, skal vi. Længe leve Dansk Folkeparti!
Jeg har nogle af de der muhammedanere som naboer, og I skal fanme tro at jeg holder øje med dem. Fra min altan har jeg allerede udpeget gode steder til at skyde dem, før de skyder os.
Godt at der er handlekraftige danskere i dett land, der kan se klart.

Anonym sagde ...

Sikke en omgang kaffe snik snak. alle vores demokratiske vaerdier og forestillinger er ikke sgu ikke mere vaerd end at de kan droppes imorgen hvis vi ikke gider draebe for dem. Hvor mange af de herrer og damer der bidrager til denne fine blog, har nogensinde vaeret i faengsel? i faengslet hersker den samme hoejrehaands-logik som muslimerne praktiserer. Hvis man ikke kan slaas faar man et par paa skallen, og kan ellers vaere stik i rend dreng for de staerke fanger. Hvem er de naive tumper der taler om dialog og forstaaelse? Lad mig tage dig med ned i rygeklubben hos araberne og lad mig se dig haeve din menings roest. Saa kan du faa et par flade og faa lov til at koebe shawarma til hele banden,saa er du billig sluppet.

Det er ganske simpelt, vi har en smaa 15-20 aar til at loese 2 problmer. Vi skal have bugt med de millioner af muslimer i Europa som reproducerer sig med truende hastighed. Og saa skal vi have fat i al deres olie, saa vi kan koebe tid til at finde paa nye energiformer.

For at starte med det sidste maa vi tilbage til god gammeldags imperialisme efter DEL OG HERSK- devisen.

Det andet problem starter i det oejeblik vi masse-deporterer muslimer ud af danmark, hvis det ikke sker er der kun selvtaegt tilbage.

Ulla Nørtoft Thomsen sagde ...

Johnson, jeg har slettet din sidste sætning. Der er vide rammer her, men det går ikke at opfordre til kidnapning af og vold imod konkrete personer.

Anonym sagde ...

fair nok Ulla

Anonym sagde ...

Solar eneragy is the future for the planet.
[url=http://www.solarcourses.org/]solar generators[/url]

Tilføj en kommentar