søndag, september 17, 2006

Generation Biedermeier

Jubii, vi har en intelligentsia! Læs læs Anders Rasmussens kronik "Generation Biedermeier" fra Politiken 17.09.06. Om radikale kernevælgere.

Via MrAndersson.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Biedermeyer folket er en gruppe af mennesker for hvem alt er lige gyldigt og som derfor også selv som en konsekvens af deres manglende stillingtagen er inderligt ligegyldige.

Deres holdninger og deres liv vil i det lange løb ikke have nogen som helst betydning for samfundet, ligesom de selv som individer næppe vil blive husket for andet end hvor smukke (og intetsigende) de var.

Deres børn vil efter al sandsynlighed komme til at hade dem og deres stakkels postbud, som skal forsøge at holde rede på hvem der rent faktisk bor i husstanden og hvem der blot er husdyr eller fantasi væsener, vil formentligt blot ryste på hovedet, tænke sit, og glemme dem igen på vej ud til gaden, ud til den virkelige verden som biedermeyerne ikke evner at forholde sig til!

Når deres politik skal dømmes af historien, vil man ikke tænke på dem som passionerede mennesker der gik fejl, ej heller som visionære der så fremtiden, men blot som dem der aldrig gik videre end til døren og aldrig evnede at gå igennem den!

De vil blive glemt og historien vil fortsætte, lykkeligt uvidende om, at der engang var et cafe latte segment som udlevede en fantasi, mens de andre segmenter gennemlevede en global konflikt.

Glemt og borte!!

Tilføj en kommentar