torsdag, september 28, 2006

Grafer til folket

Så er der flere grafer. Jeg håber, at de er større og bedre. De er alle lavet i Statistikbanken.

Ovenstående viser, hvor mange mennesker, der har skiftet til dansk statsborgerskab i perioden 1979-2005. Fordelt efter oprindelse.


Ovenstående: Antal indvandrere og efterkommere 1. januar 2006, fordelt på oprindelse.


Ovenfor: Antal indvandrere og efterkommere (begge iregnet), fordelt på statsborgerskab og oprindelse.


Ovenstående graf viser antal 0-årige indvandrere og efterkommere, fordelt efter oprindelse. Grafen tæller både statsborgere og ikke-statsborgere. Med en vis usikkerhed kan grafen give en ide om, hvor stor befolkningstilvæksten i de pågældende oprindelsesgrupper er.

I ovenstående graf ses aldersfordelingen i de forskellige oprindelsesgrupper. To ting falder i øjenene: hvor en dansk befolkningsgruppe ville vise et fald i antal fra ca. 60 år, så falder flere af ovenstående grupper tidligere, faktisk fra omkring de 45. Det kan skyldes, at de ikke bliver så gamle, at de endnu ikke er blevet på gamle, eller at mange er draget hjem til hjemlandet.

En anden bemærkelsesværdig ting er, at indvandrere fra EU-lande først og fremmest er her i deres produktive år mellem 25 og 60/65.


Her til sidst en graf, der viser, hvor mange indvandrere og efterkommere (set samlet) fra de forskellige verdensdele, der levede i danmark i årene fra 1980 til 2006.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej

Hvor er det skræmmende tal.

M.v.h.

Lena

Anonym sagde ...

Undskyld, hvorfor?

Tilføj en kommentar