tirsdag, oktober 10, 2006

Attention all units

Inden man nu tager gårsdagens tekst under den ene arm og hovedet under den anden - og farer i krig under det indtryk, at det mener to skikkelige Venstrefolk som Ulla og Polinos er en rigtig god ide, - så prøv lige at læse Polinos´ supplerende kommentar her nedenfor:

"Ulla!
Jeg er smigret over, at du finder mit indlæg værdig til en selvstændig postering.

Det blev skrevet i en følelse af fortvivlelse og afmagt oven på den seneste runde trusler fra islamofascister rettet mod så forskellige "vantro" som paven og et antal fulde DFU-fjolser.

Jeg føler dog lige trang til at præcisere et par ting; i disse syge tider er folk jo tilbøjelige til at tolke ens synspunkter, som fanden læser bibelen.

Først og fremmest ærgrer det mig lidt, at jeg skrev, at modstandsbevægelsen under krigen likviderede folk for mindre end det, visse imamer har udsat danskerne for på det sidste. Det er historisk korrekt. Men VIL man, kan man jo misforstå det som en opfordring til at gakke hen og gøre ligeså i forhold til imalerne. Det mener jeg selvfølgelig IKKE, man skal!

Hvad jeg beskrev imit indlæg er et worst case scenaire - som besættelsestiden, som det stalinistiske lejrregimente, som talibanernes rædselsherredømme, som nazitidens gru - hvor mennesker på grund af retsløshed og terror drives til at bruge vold mod deres plageånder.

Eksemplerne er ment som advarsler om, hvad fredelige mennesker HISTORISK set er blevet drevet til, og gud forbyde, det nogensinde blev realiteter igen.Jeg ved, det er politisk ukorrekt at rejse spørgsmålet og lufte den slags tanker. Men vi er nødt til at tænke konsekvenserne af, hvad der sker omkring os, ud i deres yderste konsekvens, og drage vore konklusioner.

Hvad bliver der af vore frie samfund, hvis vi bøjer os for trusler? Hvordan vil VI reagere, hvis vi presses hårdt nok, og hvis trusler udarter til terror og vold. Hvis ikke vi tænker disse tanker til ende, kan vi ikke handle rationelt og fornuftigt.

Hvad vi BØR gøre ved imamerne og fascisterne her og nu, er at TALE DEM MIDT IMOD. Vi danske må - for nu at lyde højtidelig - slå dem med ÅNDENS MAGT, med argumenter, med humor, med satire. Vi må konfrobntere dem med deres utiladelige totalitære trusler i det offentlige rum ved hver en lejlighed. Vi må sige FRA, og vi må først og fremmest opføre os MODIGT, ikke lade os skræmme, hverken af eks- eller implicitte trusler.

Dernæst må statsmagten bruge de midler, den har til rådighed. Det er ikke så få, som du selv har skrevet, Ulla. Lovgivningsmæssigt bør man kunne gribe ind over for de mest åblyse trusler. Over for dem, der befinder sig under sigtelinjen, må vi bruge ovennævnte metode - den frie tale.

Og så må vi på en hver måde bakke de muslimer op, der ønsker at leve anderledes, som ønsker at leve i et frit, demokratisk samfund. Vi må drive en kile ind mellem dem og fascisterne, så de ikke af ligegyldighed fra vores side tvinges over på fascisternes side.

Først og fremmest kræver det, at vi ALLE er opmærksomme på faren, at vi ALLE viser mod til - med ordets magt, og uden vold - at konfrontere fjenden.

Gør vi ikke det, frygter jeg, at det går, som jeg skrev i mine eksempler. Og hvem ville bryde sig om at leve i et sådant samfund?

polinos"

Lad mig tilføje, at jeg er helt enig. Se også kommentarerne under "Fanget eller fri?".

12 kommentarer:

Ulla Nørtoft Thomsen sagde ...

At Polinos er venstremand er strengt taget ikke noget jeg ved. Men jeg føler mig ret sikker. Heldigvis kan han jo korrigere, hvis det ikke skulle passe.

Anonym sagde ...

Jeg blev selv engang beskyldt for at være fascist, fordi jeg kom til at foreslå at det måske ikke var så smart med en uhæmmet indvandring når så mange danskere var så stærkt imod det.

Det var i 97 og mit motiv var at jeg ikke ønskede yderligere fremgang til DF, men mine SF-"venner" mente tilsyneladende at man måtte være fascist hvis man ikke ubetinget gik ind for multi-kulten.

Sidenhen har jeg for blot et par år siden hørt en særdeles moderat (og formentligt socialdemokratisk) lektor ved mellemøststudier, give udtryk for at det for ham havde været en lettelse da VK-regeringen kom til, fordi at nu kunne fakta vedrørende indvandringen omsider diskuteres videnskabeligt uden at man straks fik revet hovedet af og blev black-listet.

Det her samfund har været sygt i mange herrens år allerede. Det er ikke noget nyt.

Det er blot det, at mange folk er begyndt at vågne op og derfor hyler venstrefløjen som aldrig før. De er nemlig i færd med at miste deres meningsmonopol.

Anonym sagde ...

Ret mig hvis jeg tager fejl, men lur mig om ikke Ulla og Polinos er en og samme person. De lyder meget ens.

Anonym sagde ...

Jeg er polinos!

Ulla Nørtoft Thomsen sagde ...

OK, slut for i dag, pausefisk, sort skærm, en madopskrift: Hæld en portion cornflakes op i en tallerken, drys en lille tsk. sukker over, og så mælk. Spises med ske.

Anonym sagde ...

Aha! De to turtelduer i blog-Danmark! :)

Ulla Nørtoft Thomsen sagde ...

Ja, vi er jo simpelthen soulmates :-)

Anonym sagde ...

Polinos er en nar, et produkt af det hjernedøde danske socialistiske vugge til grav system.

Narrehatten tror, at man kan tale sig ud af socialistiske systemers indfødte trang til at udrydde og slå ihjel. "Pas på - jeg er vældigt modig, og jeg synes at paven er en pædofil behandlingskrævende forbryder!".

Jeg et glad for at være gammel. Danskerne er, som de er opdraget, end ikke i stand til at tage vare på sig selv. Bistandsklienter fra ende til anden.

Men Darwin vil lade sin lov tage sig af jer.

Børge.

Anonym sagde ...

Så fik Børge atter løftet debatten op på sit eget niveau, selvfølgelig langt fra emnet, der var sat i gang.

Børge er Danmarks eneste ikke-bistandsklient, må man efter hans seneste indlæg formode.

Til lykke, Børge. Rejser du et alter, vi kan ofre på? En portion maveindhold, for eksempel?

Kimpo sagde ...

ps, kommer i tanke om: Var der nogen der ikke læste det som "Jeg er Spartacus" ?

Anonym sagde ...

Til CB.

Ja den latrinære afdeling er jo din også i den grad.

Jeg prøver at vække folk, og på mig virker snak om "at tale fascister imod" som en rød klud.

Så for nu at skrive det, så selv du fatter det, så er tiden til varm damebladssnak forpasset. Tiden er til at organisere egentlig modstand.

Og ja, langt størstedelen af danskerne er på en eller anden form for offentlig forsørgelse (arbejde kalder de det), og det er der hunden til dels ligger begravet mht. danskernes defaitistiske "lad de andre" mentalitet.

CB - du har tidligere demonstreret dine fromme radikale holdninger. Og af samme grund henvender jeg mig ikke til dig. Du fatter intet. Det er de andre jeg forsøger at vække.

Børge.

Anonym sagde ...

jeg er grundlæggende egalitaristisk liberal. jeg forstår ikke hvorfor denne civilisatotiske forsvarskamp ofte udvikler sig til et spørgsmål om overførelsesindkomst og den slags. Der blev skrevet et interessant indlæg fra Polinos som jeg hellere vil forholde mig til.

Polinos siger at det er via talens magt at vi skal stoppe den fremrykkende trussel fra Islam. Det lyder lidt naivt i mine ører. Jo længere tid der er tålelig sameksistens, jo mere når de at reproducere sig. Forsigtige analyser peger på at muslimer vil udgøre haldelen af den europæiske befolkning i 2050. Denne udvikling vil selvfølgelig forstærkes hvis Tyrkiet optages I EU. Vi kan da kun håbe på at der ville optøjer og uroligheder, istedet for samtalen, som vi jo godt ved er en skinsamtale, fordi man ikke kan opnå konsensus med folk som opererer med ubøjelige absolutter som gud og koranen. Desuden skal vi ikke glemme Takiya begrebet, som retfærdiggør det for muslimen at lyve såfremt det gavner islams sag. Så er vi jo inde i et samtalefilosofisk paradoks. Muslimer er ikke rationelle agenter der kan være en del af et samtalefællesskab. De har for meget islamisk gods i lasten som de skal have fjernet først. Demokrati er ikke noget man bare pludselig deltager i. Demokrati er en livsform som Hal Koch mente, en særlig måde at anskue verden på. DEn livsform fik vi i europa efter 30 års krige, revolutioner, guillotiner, mord og død og ødelæggelse. Vi indså nødvendigheden af den. Muslimer kan sikkert også komme frem til lignende oplyste civilisations-eksperimenter som os, det kræver bare at de gennemgår en meget lang intern krig, hvor der bringes en altomfattende re-vurdering af sin egen selvforståelse i spil.

Europas overlevelse afhænger af vores muligheder for at lade muslimer bekrige hinanden indbyrdes

Tilføj en kommentar