onsdag, november 29, 2006

Autonome overfaldt børnegudstjeneste

Hvem har ikke tænkt den tanke, at "Ungeren" og "Faderhuset" burde slå pjalterne sammen til gensidig glæde og opbyggelse. Det ville uden tvivl også lette tilværelsen for Mor m/k, der dagligt skriver hændervridende weblog om de unges heroiske kamp mod politikere og politi og dansk lov og dermed resten af det danske folk. Fra stolt jubel over de unges kreativitet og selvstændighed til frygt for den dag, hvor en betjent "handler på sin egen angst" og bruger sit våben mod deres uskyldige, kreative børn, netop som de står og smider toiletkummer ned over ordensmagten fra 2. sals højde.

I gamle dage blev der draget anderledes omsorg for, at ingen, slet ikke flere generationer i træk, skulle vakle så forvildede rundt, helt uden indsigt i eller begreb om, hvorfor vi har politi og hvor lovene kommer fra og hvorfor.

Samfundsdøvblinde væsner med ringe i alle bløddele, der ikke vil oplyse deres efternavn blev i gamle dage sendt til de Vestindiske øer. Når man hører, hvor fortabt flere generationer lever i dagens Danmark, klamrende sig til div. anarko-socialistisk vraggods, så kommer man jo til at tænke på salig Luther. Han skrev harmdirrende, at der er blevet sjusket med folkets opdragelse, så folk hverken "kan fadervor, troen, de ti bud, eller overhovedet noget Gud ord". Om de ansvarlige katolske præster hvæsede han: "Ak og vé over deres hals til evig tid". Og så gik han ellers i gang med at lære folk den lille katekismus, særligt det 4. bud, i øvrigt.

Jeg ved ikke, hvem jeg skal hvæse ak og ve over. For der er da vitterligt ingen, der nogensinde har haft pligt til at lære disse mennesker om lov og ret. Folkeskolen kunne man nævne, men den har jo bare skullet spinde en ende over, at det er enormt social og aktivt og demokratisk at aktionere, for så er man jo interesseret og involveret, og så har eleven vel skullet tegne en tegning om, hvad de følte ved det, hvis de gad.

Læs denne artikel fra JP. Den omhandler en episode, som Berlingske og Politiken ifølge dagens Groft er gået let hen over. Auto-nome, dvs. selv-lovgivende unge, der ikke fatter en bjælde af at leve i en nation under fælles lov, og hvis forældre efter deres blog at dømme er akkurat lige så blanke om lov og ret, har angrebet en børnegudstjeneste, væltet ind i store flokke og jaget småbørn og forældre på flugt. De har truet af den unge, kvindelige præst: "Vi ved, hvor du bor", og så er de ellers gået i gang med at smadre inventar efter eget forbillede. 87 personer blev anholdt.

17 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Ulla

Jeg er enig i, at den er helt gal med opdragelsen. Men det begynder ikke i folkeskolen, men immervæk i hjemmet, hvor børnene ikke lære de helt basale ting, man skal lære for at begå sig blandt andre mennesker i et civiliseret samfund. Vi har ikke gjort nok for vores unge, fordi vi har haft travlt med arbejde og karriere, og derfor har vi fået et samfund, hvor alle bare rager til sig, ikke hører hvad hinanden siger og opfører sig som forkælede møgunger. Du skriver iørvigt rigtig godt :)

M.v.h.

Lena

Anonym sagde ...

Sådan går det når manden mister autoritet i samfundet.

Unge mennesker, specielt drenge, har godt af at få kanaliseret al deres energi ind i noget posivtivt. Eller bliver nergien alt for undergravende og destruktiv.

Anonym sagde ...

Specielt drenge?
Positivt ind i?
Pigen?
Usædvanligt, mange piger er med,
ses på TV'et.
Mangler de en mand/far?
Det Uopdragnes, STOPSKILT,
Far Away.
MenigManden, mener sig opdraget af,
sin familie og Venner.
Bedste forældre, som forældre,
og ikke mindst Gode Venner.
Men, alligevel også, af mig selv.
Husker, min Egen Rene Pure,
Ungdom og "Uskyld".
Den havde, sit Eget Liv, på Trods.
På Trods af, alle gode, Meninger.
I dag, opdrager vi, trods alt.
Individ, på Individ, trods alt.
Individer, der Trodser, alt.
Ungdom Trods alt.
Fat det, også, som et Voksent Menneske.

Anonym sagde ...

MenigMand, kan vi ikke få dig til at lægge nogle saglige kommentarer her på bloggen i stedet for dine ret intetsigende "digte"? På forhånd tak.

Vh

Jönsson

Ulla Nørtoft Thomsen sagde ...

Jeg synes, det er fint med lidt poesi mellem alle ederne og forbandelserne. Nu er det jo snart jul :-)

Anonym sagde ...

Nej, nu opfordrer du ham jo til at skrive endnu flere!

Vh

Jönsson

Anonym sagde ...

Utak og tak.
Intetsigende?
"Digte"?
Har jeg ramt dig "lidt"?
M.v.h. Erik, er mit navn.
Poesi?
Mon?
Læs mellem linierne.
De er tomme for Somme.
Skal man Absolut Mene noget?
Bestemt.

Anonym sagde ...

Sagligt nok?
Eller sørgeligt nok?

Anonym sagde ...

"Skal man Absolut Mene noget??"


I bedømmelsernes fravær kan friheden ikke trives, kære menigmand. Lad nu ikke din relativisme munde ud i ren nihilisme. Du ender jo med at blive slave af impulser, som ingen aner hvor kommer fra :)

Anonym sagde ...

Selvfølgelig, har man friheden til dette, at have en Mening?
Det er jo, netop dette, jeg støtter. Eller pøver på. Gør du det? Med "DINE" fine navne, for Impulsive Impulser, og som Anonym.
Gør Du "plads" for mig.
Som, berettiget, Meningsdannende?
Friheden, som "alle", kæmper for.
At gøre plads, eller på plads.
Hvilkens plads? Om jeg må spørge?

Anonym sagde ...

Frihedens eller ufrihedens.
Din eller min?
Med rette, eller urette?
Hvem skal dømme?
Den, der har slugt, Impulser nok?
Eller den, der fravælger, dem?
Flertallet, eller mindretallet?
Mange ens Meninger, er ikke lig med at have retten, på sin side.
Uretsmæssige handlinger, lovligøres ikke, bare man er mange nok til at begå dem.
Eller, at man er få nok, med "Meningen".
Impulsive, er vi, alle.
"Lidt" Naive også.
Så derfor, har Du ret, og jeg ditto.

Anonym sagde ...

Impulserne, hvor, kommer de fra?
Fra Dig og mig.
Med, eller uden, Ret.

Anonym sagde ...

Impulser og det at leve, er vel for så vidt noget, der kommer til udtryk på basis af erindrede traditioner, fragmenter af gamle love, uskrevne regler for adfærd og en desperat tilskyndelse fra håbet, ud fra hvilket eller i opposition til hvilket den enkelte handler i et konkret tilfælde.

Hvem der har retten på sin side i en konflikt, er et spørgsmål der ofte kommer alt for sent. For liv, der agerer, er mere oprindelige end al ret.
Mennesket er uudgrundeligt, fordi det stadig har sine grunde foran sig. Hvad vi som mennesker indeholder og er, viser sig først i afgørelsernes øjeblikke.

/e

Anonym sagde ...

Det kunne være interessant at få undersøgt hvordan det går til at visse samfund som palæstinenserne, eller her husbesætterne, lukker sig inde i et altfortærende had til omgivelserne og ender med at suge al deres livskraft fra dette had.Jeg nævner også de to grupper fordi de har det fællestræk at hadet gives videre fra generation til generation således at det nu er børnene af 80ernes ballademagere der sidder i ungdomshuset.
Jeg forstår godt at politidirektøren tøver, hadet er så voldsomt at alternativerne er at dræbe dem eller ihvertfald nogle af dem i en storstilet aktion, eller at kloge mennesker snart finder ind til roden af hadet og får det afmonteret, men i et samfund der er ved at kvæles i eksperter mangler vi nok alligevel nogen der er kloge nok.

Men man kunne måske starte med en belejring?

Mvh
Jens Hansen

Anonym sagde ...

"Hvad vi som mennesker indeholder og er, viser sig først i afgørelsernes øjeblikke."

"men i et samfund der er ved at kvæles i eksperter mangler vi nok alligevel nogen der er kloge nok."

Klogt sagt.
Der er tænkt over tingene.
Tilsammen, er vi mennesker, kloge nok. Hvis vi vil det. Kan Vi.
Brug Summen af alt, og Si Skidtet, fra.

Anonym sagde ...

Opsummeret.

Opsummeret er det,
derfor vi ikke er Klogere,
end som så.
Summen af Summarum,
af hvad vi er nået til,
som Civilisation.
Af hvad,
vi har trukket fra,
Summen af alting.
Dette, må Individet Bøje sig for,
i alle Civilisationer.
Som Civilisationer,
mod Civilisationer, også.

Af MenigManden ERH.

Anonym sagde ...

Så derfor, SKAL de "Unger" ud af, Faderhuset, NU.
Siger hvem? Vores Civilisation.
Sum den.

Tilføj en kommentar