lørdag, februar 17, 2007

Forestil dig Mellemøsten uden islam

Hvorfor kan verden ikke holde ud at se sandheden om islam i øjnene? I skal slå et slag forbi Veritas Universalis og læse dette interview med Bill Warner. Det er fra Frontpage Mag, 5. feb. 2007 og oversat til dansk af debattøren FC Bogger fra religion.dk. Et par uddrag:

"Der findes intet universelt etikbudskab i islam. Muslimer skal behandles på én måde og vantro på en anden. Det tætteste, islam kommer på et universelt etikbudskab, er, at hele verden skal underkaste sig islam.

[...]

Politisk islams historie starter med Muhammads udvandring til Medina. Fra da af og lige siden har islams appel til verden altid haft den dualistiske mulighed enten at tilslutte sig en glorværdig religion eller blive genstand for politisk pres og vold.

Efter udvandringen til Medina blev islam voldelig, eftersom overtalelse ikke gav bonus. Jihad kom ind i verden.

Efter Muhammads død satte Abu Bakr, den første kalif, en stopper for potentielle frafaldnes teologiske argumenter for at forlade islam ved at gennemtrumfe den politiske handling, døden ved sværdet. Den anden kalif Umar igangsatte en eksplosion i de vantros verden.

Jihad ødelagde et kristent Mellemøsten og et kristent Nordafrika. Snart blev det persiske zoroastrianeres og hinduers skæbne at blive ofre for jihad.

Historien om politisk islam er ødelæggelsen af kristendom i Mellemøsten, Egypten, Tyrkiet og Nordafrika. Halvdelen af kristendommen gik tabt. Før islam var Nordafrika Europas sydlige del (en del af det romerske imperium). Ca. 60 millioner kristne blev slagtet under jihad-erobringer.

Halvdelen af den glorværdige hindu-civilisation blev udslettet, og 80 millioner hinduer blev dræbt.

De første vestlige buddhister var de grækere, der nedstammede fra Alexander den Stores hær i det, der nu hedder Afghanistan. Jihad udryddede al buddhisme langs med Silkevejen. Omkring 10 millioner buddhister døde. Erobringen af buddhisme er det praktiske resultat af pacifisme.

Zoroastria-troen blev elimineret i Persien. Jøder blev dhimmier overalt, hvor islam herskede. I Afrika er over 120 millioner kristne og animister døde i løbet af de seneste 1400 års jihad.

Omkring 270 millioner vantro er i løbet af de seneste 1400 år døde som ofre for politisk islam. Det er Jihads Tårer, som ingen skole underviser i.

[...]

Politisk islam har udryddet hver eneste kultur, den har invaderet eller er indvandret i. Den totale udryddelsestid tager århundreder, men når først islam dominerer, er løbet kørt".

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

Godt Ulla,
Har allerede gemt den til senere erindring, altid rart med et historisk tilbageblik i en tid hvor nogle har svært ved at huske blot de seneste år.

Kan næsten se dig for mig i sådan en T-shirt:-)

"Superior Firepower = Peace"

Med venlig hilsen
Jens Hansen

Ulla Nørtoft Thomsen sagde ...

Yes. Hundelortene ind i hundene. Spil hele stykket igennem baglæns.

Nej, seriøst. Manden bærer butterfly og ligner en psykopat, og de T-shirts er grimme, men at islams historie er et langt verdenshistorisk uheld, man kunne have forhindret ved rettidig omhu, det har han ret i.

Anonym sagde ...

Hej,

Fint nok at du linker til Bill warner, men kunne vi få en seriøs kommentar fra din side også?

Laila

Ulla Nørtoft Thomsen sagde ...

Hvad tænker du på, Laila?

Anonym sagde ...

Jeg tænker på, at de links du henviser til fine nok, men at det ville være endnu bedre, hvis du selv kommenterede indholdet af linksene sdom du også plejer at gøre. Der er for mange blogs der bare refererer til andre blogs og kilder. Jeg søger noget selvstændighed i posterne. Ellers synes jeg godt om din blog.

Laila

Knute sagde ...

Blev 60 millioner kristne blev slagtet under jihad-erobringer!
Og 80 miljoner hinduer.

En frygtelig historie som undgik mig dengang jeg läste historie på Lunds universitet.

Du skal ha tak for at jeg fik läse Martin Luthers "Krig mot turkarna", jeg oversatte noget af det til svensk og postede på min blog.

Det var et intressant gensyn med Luther, ham havde jeg uden grund fået et negativt billede af. En åndelig fader, ja faktisk.

Anonym sagde ...

1. du har for lidt at lave. 2. du fremmer virkelig sameksistens og forståelse for hinanden. 3. hvorfor forvente islamisternes forståelse for andre kulturer, når du ene dame selv fordømmer fremmed kultur. 4. hej.

Tilføj en kommentar