tirsdag, maj 15, 2007

Dr. Khader

Meget tyder på, at centrumvenstre kommer lige så hovedløst ud af sin alternative virkelighedsopfattelse, som de er kommet ind i den. Centrumvenstre er blevet forelsket i sin psykiater, Dr. Khader. Og vupti, så lettede neurosen!

De strømmer til Khaders nye parti, akkurat som de strømmede til Michelles Mission, forsoningnu.dk, anotherdenmark.org og hvad der ellers opstod af spontane fredsbevægelser og lighterarrangementer, sidst landet var i krise. Man er imod onde mennesker. For gode mennesker. Og nu vil skal vi altså have det rart sammen alle sammen, undtagen alle ekstremisterne.


Der er dog et aber dabei, og det er maden. Forretten er en flad skat på 40 procent, hertil velfærdsstat, shaken AND stirred. Hovedretten er Foghs udlændingepolitik garneret med god samvittighed. Desserten er mere EU med Samuelsens kønne øjne til. Alle retter er helt uspiselige for gæsterne, men de kommer alligevel, fordi det er tre sjældent gode mennesker, der inviterer. Man kommer for selskabets skyld. Det gode selskab.

Takket være Ny Alliance kan Danmark springe 15 års diskussioner og overtalelse over og med ét rykke voldsomt mod højre. Som den unge pige hos Kierkegaard, der hverken måler op eller tager tilløb, når hun springer, men bare sætter af i et lidenskabeligt spring.

Det er lidt surrealistisk. Men de er bestemt velkomne. Faktisk er det kun Khader og co., der vil kunne gennemføre en ægte borgerlig politik. Vores medier ville ganske enkelt ikke tillade andre at gøre det.

Men nu vil jeg ikke genere Ny Alliance mere. Jeg kan virkelig godt lide dem og glæder mig til at se mere til dem. Bare damerne ikke fortryder midt i springet.

Men gæt, hvem E-SF-S-R (samt ikke at forglemme DR-P-U) får som støtteparti og parlamentarisk grundlag, når det gælder velfærdspolitikken? Dansk Folkeparti :-)

14 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvor mange mandater tror du Ny Alliance vil få ved næste valg?

Peter

Ulla Nørtoft Thomsen sagde ...

Jeg tror, at inden næste valg vil Ny Alliance være blevet pillet fra hinanden mange gange på åben skærm, dels fordi jeg ikke er sikker på, at de tør stå ved deres politik, jeg er bange for, at de vil forfalde til floskler, som så vil blive pillet fra hinanden - dels er jeg bange for, at Khader ikke vil være skarp og præcis nok til at kunne klare sig over for de øvrige politiske ledere. I længden går den ikke med bløde svar og floskler, og bliver de mere konkrete, så er jeg altså bange for, at deres vælgere begynder at falde fra. De borgerlige falder fra, fordi Khader ikke kan garantere dem at han vil blive i den borgerlige fløj. De øvrige falder fra pga. den flade skat, den EU-elitære fims, det hele også emmer lidt af samt selvfølgelig pga. udsigten til VK igen-igen. Det er meget svært at sige. Det kan ende med 20 eller med 10 mandater, det er ikke til at forudsige nu. Det kommer helt an på deres evne til at sælge menuen. En ting er stensikkert: folk vil virkelig gerne tro på dette her. De kunne ikke have mere goodwill og opbakning end de har. Men de er nødt til at tænke det hele meget skarpt igennem, for den overskrift, som deres modstandere vil knuse dem på, den er nem at forstå: at det ikke hænger sammen, at det ikke er gennemtænkt, at effekten af krydset er uforudsigeligt.

Kimpo sagde ...

Glimrende Ulla Urtebed! Dette og den forrige er noget af det bedste du har begået. Hvis du bare ville holde dig fra at dæmonisere alle mænd pga nogle enkelte (ofte muslimske) mænds adfærd, så ville du også være min pige.

Anonym sagde ...

Det er bare for meget.

Nu er Kim Poulsen liderlig igen, fordi han ikke har råd til at gå til en prostitueret. Hold dig fra ham, Ulla!

Mange søsterlige hilsener

Agnes

Ulla Nørtoft Thomsen sagde ...

Kan I se? DF truer allerede her til aften med at blive parlamentarisk grundlag og støtteparti for venstrefløjen imod NA-V-K:

http://www.berlingske.dk/indland/artikel:aid=896520

"»Alt, hvad de har sagt, er vi fundamentalt uenige i. De er jo Radikale. Forfinede Radikale,« siger formand for Dansk Folkeparti, Pia Kjærsgaard. Hun vil gerne samarbejde med Ny Alliance, men direkte adspurgt, om hun vil støtte en regering bestående af Venstre, Konservative og Ny Alliance, siger hun:

»Nej. Nej. Nej. Og i virkeligheden tror jeg også, at situationen ville blive langt værre for Fogh med Ny Alliance i en regering. Jeg har slet ikke fantasi til at forestille mig, at det er det, han vil.«

[...]

Alligevel advarer Pia Kjærsgaard Fogh. Selv om Fogh fortsat er DFs foretrukne kandidat til statsministerposten, så minder hun ham om, at DF på mange punkter har mere til fælles med oppositionen end med Ny Alliance.

»Hvis regeringen åbner meget for Ny Alliance, så vil vi ogsååbne meget for den anden side af salen,« siger Pia Kjærsgaard."

Det bliver en helt ny verden :-)

Anonym sagde ...

Så har også Karin Falkencrone skiftet over til NA. Karin Falkencrone skiftede , skønt hun var valgt ind i Fredensborg kommunalbestyrelse for Venstre, allerede på valgnatten side til SF+S.

Dagen efter skiftede hun imidlertid side igen (!) og scorede 1. viceborgmesterposten i Fredensborg Kommune.

Herfra skal lyde et stort tillykke til NA med et nye partimedlem og en velment anbefaling til partiformand Naser Khader:
Pas på ryggen!

Ulla Nørtoft Thomsen sagde ...

Jeg skal love for, at der skabes nye alliancer. Nu vil S i regering med NA, hvad der jo sagtens kan lade sig gøre med støtte fra venstrefløjen.

http://www.180grader.dk/nyheder/Thorning_bejler_til_Ny_Alliance.php

Jeg siger velbekomme til alle de borgerlige vælgere, der overvejer at sætte deres kryds ved Khader.

Jeg vil da nok opfordre borgerlige til at lade midtervælgerne om at omrokere deres mandater fra S og R til NA. Khader skal nok komme ind uden borgerlige stemmers hjælp.

Hvis borgerlige vil have lav skat og liberal udlændingepolitik (hvilket lyder væsentligt mere venligt end det i virkeligheden er, for opskriften er jo: åbn dørene og smæk kassen i), så stem dog på Liberalisterne i stedet.

Anonym sagde ...

Agnes, hvad rager det egentlig dig? Er du misundelig på Ulla? Byder du dig til? Er du bare Ullas anstandsdame??

Hmm, kvinder er sgu mærkelige!

Anonym sagde ...

Hvor mange borgerlige vælgere er dumme nok til at ødelægge deres børns fremtid ved at stemme for lempelser i udlændingepolitikken?

NA er en fuser, som ender med tilnavnet Not Available.

Anonym sagde ...

Lol Not Available :-)
Ulla din holdning til Ny Alliance er nok en af det mest balanceret jeg har set fornyelig.

Jeg er selv en borgerlig vælger som har meldt mig ind, og betalt, i NA! Sagen er at NA er et udtryk for masse af vælgernes utilfredshed ikke bare med det alternative politik fra det to blokke (alternativ og alternativ ...) men i lige så høj en grad udtryk for deres utilfredshed med hvordan politik i det hele set bliver drevet i DK.

Dem der tror NA er en "fly-by-night" har misforstået vælgernes signaler, og strømningen vil bulder frem uanset om andre fatter det eller ej.

Jeg har skrevet lidt mere om det her: http://staa-med-aben.blogspot.com/

Anonym sagde ...

Skal vi ikke samle ind til staklen KP, så han kan få kureret kløen på en tur i det lokale horehus, inden Ulla ryger på den, og stikker hjemmefra med de 3 ukonfirmerede?

En bukseknap herfra.

Laura

Anonym sagde ...

@Laura

:-)

Hvem er de tre ukonfirmerede?

Agnes

Anonym sagde ...

@Laura og Agnes:

Jeg tager 300 for en time, 1000 for en hel aften. Hvis I er 2 bliver det 4 gange så dyrt (2 kvinder under samme tag = ufred)

Anonym sagde ...

Nå, det er vist de sørgelige rester, der er på ophørsudsalg hos 'bimboen', KP.

Pas på de sidste mønter, piger.

'Røde'

Tilføj en kommentar