tirsdag, maj 08, 2007

Støt hellere Liberalisterne

Så blev der da endelig stiftet et højreradikalt parti i Danmark. De Radikale er knækket mit over i Jelveds Venstreradikale og Khaders Højreradikale. Det skal vi alle glæde os over, for nu har de venstreradikale endelig fået nogen ægte højreradikale at skændes med, og vi andre får forhåbentlig ro for det hundeslagsmål om radikalismer, som aldrig har eksisteret andre steder end i de radikales egne hoveder.

Tillykke til Khaders Højreradikale herfra, det kan kun gå godt. Hvis de ikke kan melde klart ud, hvilken statsminister, de vil pege på, så overlever de ikke ugen ud, dertil er der for gode alternativer i hhv. de Venstreradikale og i et sikkert borgerligt parti. Og omvendt: Hvis Khader peger på Anders Fogh, så har både Bendtsen og Fogh meldt ud, at de er velkomne i den borgerlige fløj.

De Højreradikale kan formentlig tage et par af de mest ubefæstede borgerlige vælgere, foruden en flok af de mest opvakte fra den røde fløj. Men de kan aldrig blive en trussel mod Liberalisterne, for Liberalisterne er af en helt anden støbning. De er ægte, rodfæstede borgerlige. De snakker ikke om mere social socialliberalisme, mere social socialkonservatisme og mere social socialradikalisme. De Højreradikale vil være flinkere og mildere og venligere, samtidig med, at de fantaserer om skattelettelser. De tror ingen formentlig på. Heroverfor har Liberalisterne opbakning fra nogle af landets bedste hoveder. De har opbakning til deres ideologiske opgør i hele den borgerlige bølge, der flyder ind over landet nu med Henrik Jensen, Michael Jalving, David Gress osv.

Lad os se det i øjnene: ligesom Socialdemokraterne altid har været nogle kødhoveder, der har haft brug for de Radikale som intelligentsia, sådan er Venstre også gået hen og blevet lidt nogle kødhoveder, der har brugt for en ægte, liberal intelligentsia til at tale deres sag. Bare lige for at blive holdt skarpe.

Jeg håber, at Liberalisterne kommer ind. Jeg mener, at alle borgerlige som et minimum skal støtte støtte dem i at opstille ved i hvert fald at give dem en underskrift. For Liberalisterne øser altså af nogle klassiske, borgerlige kilder, som vi andre helt har glemt gennem 50 års socialdemokratisk indoktrinering.

GIV LIBERALISTERNE DIN UNDERSKRIFT.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar