tirsdag, maj 01, 2007

Liberalisternes kamptale

Læs Liberalistformanden Torben Mark Pedersens 1. maj tale. Den vender nok lige din verden et par gange i luften: 1. Maj - en hyldest til de, der går på arbejde og tjener deres egne penge:

"Det arbejdende folk er blevet svigtet af venstrefløjen, fagforeningerne og Socialdemokraterne. Fagforeningerne kæmper stadig for højere lønninger for deres medlemmer – men ikke for lavere skatter. Hvorfor? Hvis der er én ting, der er i alle arbejdstageres interesse, så er det lavere skat på arbejde, så man får lov til at høste frugten af ens eget arbejde".

Via dansk-politik.dk.


3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det kan du da ikke være tilhænger af?

PP

Ulla Nørtoft Thomsen sagde ...

Om jeg kan være tilhænger af lavere skat? Jo. Det handler ikke bare om pengene. Det handler for mig at se lige så meget om alle de ulykker, det offentlige laver for alle pengene :-) Alt det hykleri om, hvor stor pengemanglen i det offentlige er. Det er ikke hjemmehjælperne og sygeplejeskerne, der klatter pengene væk. Men horder af veluddannede og dermed vellønnede offentlige ansatte suger alt, alt, alt for mange penge ud af folks lommer. Mens de selv formentlig tror fuldt og fast på, at de hjælper de svagew, så er sandheden, at de udsuger dem. Et glasklart eksempel er Danmarks Radio. De koster kassen, og alligevel var det for mange mennesker en sand lettelse, den dag de strejkede. Man kan være alvorligt bange for, at vores intelligentsia har korrumperet sig selv. Den er afhængig af en stor stat. Den udgør på mange måder den store stat. Den kan ikke tænke sig selv overflødig. Den kan ikke nedbryde sig selv. Men dermed er den også blevet offer for sig selv. Den er ikke troværdig mere.

AnnaLyttiger sagde ...

Ja, så mangler vi bare den høje silkehat. Utroligt mange venstreorienterede har stadig dette samfundsbillede ætset ind i hjernevindingerne. Sørgeligt. Kender iøvrigt godt billedet - en klassiker.

Tilføj en kommentar