fredag, maj 18, 2007

Sagen opklaret

Vi kan nu rekonstruere det venstreekstemtsatanistiske Danmarks decline and fall. Dette er, hvad der skete med oppositionen i de 6-6-6 år, hvor den udartede fra at være en helt almindelig opposition til en sygelig, udartet, ja faktisk ganske ondartet form for opposition:
Først forførte Satan Engelbreth, det er længe siden. Det kan man sikkert læse om i gamle numre af Faklen. Men så forførte Engelbreth Seidenfaden. Engelbreth har fast plads på Politikens forside nu, hvor han smiler goddædigt som reklame for sin blog. Og ved I hvad mere.
Så forførte Seidenfanden Jelved med samme giftig-søde tale. Det var ikke godt. Hun blev en anden, hun mistede forbindelsen med verden, hun begyndte at se syner. Djævle og farlige mænd. I skal læse Hedegaards beretning om det: "Troligt har han [Satanfanden] stået hende bi med ros og opmuntring, mens hun har drevet Det Radikale Venstre i muddergrøften med sin umulige udlændingepolitik". Og Jelved trak Gerner med sig. Og Thorning. Så skete der så heller ikke mere i sagen, gudskelov. Bolden lå stendød derfra, Thorning er jo ikke den store prædikant.
Men de onde tabte, hallelujah. Det var ligesom i domino:
Først faldt Thorning, vist mest over sine egne ben. Så faldt Gerner i sit tørklæde. Så skred Khader og sendte Jelved i frit fald. Jelved tog Seidenfaden med sig, og i skrivende stund falder han endnu. Man kan læse om det på Dahls blog og nu endda også i Information; her kræver de, at han trækker sig fra posten som oppositionens statspropagandaministerkandidat.

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hahaha!

Agnes

Anonym sagde ...

så sant så sant, griner stadig.

Fritz.

Anonym sagde ...

Kære, allerkæreste Ulla Nørtoft Thomsen.

Hvorfor var du ikke født da Bibelen blev skrevet? Så kunne det tænkes, langt flere havde fulgt den, end tilfældet er.

Din beherskelse af det danske sprog gør din blog til en uvurderlig perlerække, hvor hvert enkelt indlæg er en en unik perle af vid og bidsk satire.

Det er en fornøjelse, nej ære, at skrive denne kommentar.

Klø på, spids din pen, og giv de selvfrelste råt for usødet!

Selv den allestedsnærværende Allhn må komme til kort (og det er ikke just begrædeligt!).

Anonym sagde ...

Flot Slange også.
Bemærk dens tunge er spaltet.

Anonym sagde ...

Kære Ulla

Godt skrevet, men jeg får altså smerter i maven af grin, når jeg læser dit indlæg.

Det venstreorienterede kulturradikale parnas har aldrig været smukkere end nu hvor det fremstår med forfaldets skønhed.

På samme måde som det mest storslåede øjeblik i filmen Titanic, da stævnen rejste sig højt på skibet, der ikke kunne synke, inden det sank ned i kolde hav.

Mercator Porci Veterius

Send en kommentar