onsdag, maj 09, 2007

Verden ifølge venstresatanisterne

Venstresatanisternes seneste stunt er at samle en række blogs, som de mener er antisemitiske. Min blog er med.

Antisemit? Ingen højere? Hvem Fanden i hede, hule Helvede kan læse min blog og så konkludere, at jeg er antisemit?

Det skal jeg fortælle jer. Det kan Venstresatanisterne, for hvem udsynet kniber mere end gevaldigt. For en overfladisk betragtning glider de fint ind i den analytiske jargon, som man genkender fra DR og Politiken og som de fleste af os er socialiseret til at lytte til med andægtighed. Således Kunne Engelbreth forleden sidde på P1 og analysere, hvordan blogland var højrefløjens mulighed for at komme til orde med ekstreme synspunkter. Skal man grine eller græde?

Sagen er, at venstresatanisterne lider af en skeløjethed og en nærsynethed, hvoraf Seidenfaden og Jelveds nu skibbrudne ditto kun er en svag, homøopatisk fortynding. De har stærk fremskreden rød-grøn stær, der i den grad ikke fatter - og ikke vil fatte - den virkelige politiske situation. De er fuldstændigt blæst oveni, og lad mig nu fortælle den troskyldige, danske presse, hvem der er stærkt repræsenteret i blogland, og ikke bare stærkt repræsenteret, men umådeligt overrepræsenteret. Det er det aller-aller-aller yderste venstre-satanistiske Minoritetsparti. Ikke mindre end 4 blogs har venstresatanisterne på Charts top 20.

Som nr. 6 på Chart ligger den kendte satanist og Politiken-opildner Rune Engelbreths ”Humanisme”. Som nr. 12 ligger Engelbrets partifælle Carsten Aggers ”Modspil”. På plads nr. 16 ligger den unge venstreaktivist Allans ”En mavepuster til det officielle Danmark”. På plads nr. 17 ligger Rune Engenbreth og Carsten Aggers fælles projekt ”Faklen”, som er en videreføring af det tidskrift, det meste af verden kalder satanisk, men som de selv er begyndt at kalde humanistisk (fnis). Disse skribenter er alle tilknyttet Minoritetspartiet. Og nu vi er på den yderste venstrefløj, kunne man også nævne en af de mere moderate normal-politiske blogs, nemlig ”Danmarks Kommunistiske Partis blog”, som ligger nr. 13 på Chart.


En fjerdel af top 20 er altså helt uden for pædagogisk rækkevidde venstreradikalt. Til sammenligning er de såkaldt højreekstreme bloggere på Charts såmænd funderet i regeringspartierne og regeringens parlamentatiske grundlag, Dansk Folkeparti.

Det havde ikke kostet megen jornalistisk undercover research at skabe sig det overblik
.

Set i forhold til seneste valg, hvor Minoritetspartiet fik 0,3 procent af stemmerne og Kommunisterne slet ikke formåede at stille op, mon så ikke det er fair at sige, at den fløj, som i virkeligheden er uforholdsmæssigt dominerende i blogland, det er ikke højrefløjen, det er de venstreradikale satanister og hvad der ellers findes af outrerede bevægelser derude hinsides Enhedslisten, hvor kun Seidenfaden og Jelved vover sig ud i de sene aftentimer for at hente nye langt ude løgnehistorier om, hvad det det egentlig er, der foregår i det danske politiske liv for tiden.

19 kommentarer:

agger sagde ...

Her er, hvad der står i beskrivelsen af blogsamlingen:

... kendetegnet ved en højspændt, ha-stemt retorik og en nærmest antisemitisk modvilje mod muslimer og islam.

Du har altså aldrig, kan jeg forstå, udtrykt noget af den samme modvilje mod muslimer og islam, som f.eks. Dansk Folkepartis Mogens Camre og Martin Henriksen står for?

Mig tykkes, at det har du såmænd ... så derfor røg du med.

Anonym sagde ...

http://en.wikipedia.org/wiki/Godwin's_Law

Ulla Nørtoft Thomsen sagde ...

Jeg er med på ikke at genere almindelige muslimer og hade dem en masse, fordi de er muslimer. Det ville være helt galt og fuldstændigt ude i hampen.

Men jeg forstår ikke, hvordan I kan finde på rask væk at fordømme al kritik af såvel den historiske islam (dvs. hvad der rent faktisk er hændt og stadig hænder i islams navn) som islam som ide (altså den filosofiske eller teologiske analyse af, hvad islam egentlig er for en størrelse).

Islam er både en religion og en ideologi, og ikke den heldigste i verden. Det skulle man nok kunne skrive om, også uden at blive kaldt antisemit.

Og det er ikke bare mig selv, som jeg mener er for god til antisemitismeprædikatet. Også de øvrige blogs (fx Uriasposten, Veritas Universalis og Hodja) fortjener langt bedre. De er saglige og kritiske, og det er der behov for.

agger sagde ...

Ja, der er vi så uenige, og det er måske din affinitet til de tre, du nævner, der gør at du selv kan have svært ved at trække grænsen ved en generel kritik af islam og hetz mod almindelige muslimer, f.eks. i spørgsmålet om hovedtørklæder.

For mig at se er de nævnte blogs ikke andet end antisemitiske pamfletskrivere - især Hodja og Mendacitas, som jeg ærligt talt har svært ved at se noget "sagligt" eller "kritisk" ved.

Anonym sagde ...

Det bizarre er, at ingen, vitterlig INGEN er mere jødehadske end netop de islamister som Agger går i seng med.

Hvad vi har her i form af Agger og hans ligesindede er jødehadere der råber antisemitter efter de eneste der gider råbe vagt i geværet over for Islamismens altomfattende "endlösung". En endlösung som forøvrigt nok ville komme til at omfatte, ikke kun jøder, men alle ikke-muslimer.

Jeg ville grine hvis ikke det var fordi, at en stor del af den danske og meget venstreorienterede medie elite rent faktisk deler Aggers jødehad.

De ondeste mennesker i landet sætter mediedagsordenen og råber ond, ond, ond efter alle der forsøger at standse dem i at udsprede deres rød og grøn fascistiske hadpropaganda.

Anonym sagde ...

Og ja Agger, det er rent faktisk dig jeg taler om, din klamme stodder.

Men jeg har vist før advaret dig om, at når dine kammerater en dag står klar til at snitte din hals, så skal du ikke forvente hjælp.

Alle der kunne have hjulpet dig, vil nemlig være folk du på et eller andet tidspunkt har pisset på!

agger sagde ...

Kære Mackety,

jeg tager mig ikke af anonyme kujoner. Skriv under eget navn, så kan det være nogen begynder at tage dig alvorligt; og i øvrigt vil jeg gerne gøre William Blake's ord til mine:


Listen to the fool's reproach: It is a kingly title!


:-)

Ulla Nørtoft Thomsen sagde ...

Se også Polemikens reaktion :-)

http://www.polemiken.net/?p=4312

Den går altså ikke. Både Jelveds venstreradikale og Minoritetspartiets sataniskradikale må altså også lige udvikle lidt selvkritik.

Opsplitingen af det Radikale er en reaktion på, at mange radikale selv kan se, at venstreradikalismen er kørt over gevind.

Anonym sagde ...

Jeg synes klart Ulla bør betragte Aggers fjendskab, som et hædersbevis.

Det viser blot, at Ulla har hjertet på rette sted.

Anders R. K. sagde ...

Til agger:

Om Ulla skulle være antisemit, har jeg egentlig aldrig tænkt over - eller rettere: Tanken har aldrig strejfet mig.

Derimod fremgår det med al ønskelig tydelighed, at hun er meget mandefjendsk, og det vel næsten værre? Der er trods alt betydeligt flere mænd i verden end semitter!

Jeg synes, du skal lave en samling over mandefjendske blogs, hvor vi stakler kan følge lidt med i, hvor truede vi er.

Anonym sagde ...

Der er en Listetyv på Spil.

Spørg, en hver Muslim, om vi er at betragte som over, eller bare på siden af dem.
Hvem er det i grunden,
der ser ned, på hvem?

Vi kan starte med Liste Tyve.

Ulla Nørtoft Thomsen sagde ...

Også mandefjendsk? Jamen søde venner. Nu skal I høre. Jeg elsker mænd. Jeg har alle dage foretrukket mænds selskab frem for kvinders. Har jeg haft et valg, har jeg altid været at finde mellem mændene, aldrig mellem kvinderne. Sådan er det. Til fester, i arbejdssammenhæng, i politik, under studierne, ja såmænd i blogosfæren. På min top 100 af mennesker, jeg helst vil være sammen med, er der kun en meget lille håndfuld af kvinder.

Men jeg er ikke en stor fan af tvangsmæssige, statslige ligestillingsbestræbelser. Min argumentation i forbindelse med forældremyndighedsloven går netop på dette. Den vil glat væk fordele alle goder uanset fortjeneste. Det svarer til at tvangsfordele bestyrelsesposter og chefstillinger, hvad de fleste nok kan se ikke duer. Jeg har ikke skrevet, at mænd skulle være ringere til det med børn (hos os er bedsteforælder nr. 1 så afgjort og helt uovertruffen MORFAR; han kan bare passe børn, de elsker ham, og børnene kunne umuligt være i bedre hænder). Jeg har derimod sagt, at forældremyndighedsloven bør være baseret på forældrenes indsats og tilknytning til barnet. Det er næppe nødvendigt at sige det, men for en sikkerheds skyld: det udelukker ikke faderen. Vel.

Mine argumenter mod den nye forældermyndighedsloven er her, og jeg kan ikke se, den argumentation skulle være mandefjensk:

http://ullanoertoftthomsen.blogspot.com/2007/03/ullas-hringssvar-til.html

Jeg tror i øvrigt, at en blogsamling af mandefjenske blogs vil blive meget tom. Er der overhovedet nogen? Hos mig vil man formentlig lede forgæves efter kønsdiskussioner, for det interesserer mig ikke rigtigt (udover hvis de laver noget tvangs-galimatias).

Ulla Nørtoft Thomsen sagde ...

Fjensk uden "d"?? To gange? Argh :-)

Anders R. K. sagde ...

Pyh, hvor er jeg dog lettet! Hér har jeg gået og rystet i bukserne for krystalnætter og gaskamre, og så viser det sig at være helt ubegrundet! Når det kommer til stykket, er du slet ikke mandefjendsk!

Ud fra den erkendelse, er jeg sikker på, at også semitter i almindelighed såvel som muslimer i særdeleshed kan sove ganske roligt uden at frygte personlig forfølgelse fra din side.

Thomas Bolding Hansen sagde ...

"en skeløjethed og en nærsynethed, hvoraf Seidenfaden og Jelveds nu skibbrudne ditto kun er en svag, homøopatisk fortynding. De har stærk fremskreden rød-grøn stær, der i den grad ikke fatter - og ikke vil fatte - den virkelige politiske situation."

Det med den homøopatiske fortynding, nej hvor var jeg ved at flække.

Anonym sagde ...

Der findes kun én blok i dansk blokpolitik, nemlig den venstrefløjsblok, der bekæmper den grusomme og onde, fremmedhadende og racistiske borgerlige regering.

Hvis man skal anvende begrebet "stueren" om noget politisk parti, må det absolut være DF, idet retorikken i alt fra Radikale og videre mod venstre ikke på nogen måde kan karakteriseres som værende stuerent indenfor demokratisk polik.

Og som en kommentator skrev om muslimerne: Hvem ser ned på hvem? Da kan jeg kun sige, at skulle vi danskere reagere på koranens løgnbaserede racisme og hadpropaganda, på samme måde som muslimer i mange lande reagerede på nogle tegneres udfordringer til selvcensur i dansk ytringsfrihed, så ville samtlige muslimer være myrdet eller smidt ud af Danmark med vold, og alr muslimsk relateret brændt af!

Men sådan reagerer vi ikke, for det er ikke dansk kultur, og det siger vist alt om forskellen på os og dem; på intelligens og religionsfanatisme!

Pede sagde ...

Fedt indlæg. Vil du gifte dig med mig? :-)

Anonym sagde ...

Agger vedbliver med sine afskrifter af den venstreorienterede journalist Bradley Burtons pamfletskriverier.

Den samme Burton der skriver s�ledes:

�True, the Palestinian suicide bombers and drive-by submachine gunners and ambush snipers did target non-combatants by design, killing infants, pregnant women, and the elderly. And true, some Palestinians celebrated the intentional killings and many if not most justified them, not least by telling themselves and the world that there were no Israeli non-combatants. The elderly and the pregnant, after all, had once been in the army, and the infant would, one day, go.�

Agger har i�vrigt aldrig svaret mig p� f�lgende:

Og Agger kan m�ske svare p� f�lgende: Hvem er det der har skrevet skarpest om den islamistiske fare for Vesten i de senere �r? Det er bl.a. Gisele Littmann, Mark Steyn, Daniel Pipes, Bernard Lewis, David Horowitz, Alain Finkelkraut og Andre Glucksmann. Hvad har de til f�lles? Jo, de er j�der. Hvis man nu skal til at kalde j�der for antisemitter, s� er det s� groft, at ikke engang Joseph Goebbels havde vovet at g�re det. Men Carsten �Modspil� Agger g�r.

Efter dette sp�rgsm�l forsvandt han fra Hodjas blog.

Og for at tv�re lidt i det:

Nu er Agger s� glad for at sammenligne kristendommen og islam, gerne til sidstn�vntes fordel:

Hvor mange krige har Jesus st�et i spidsen for?

Hvor mange mennesker har Jesus selv dr�bt eller ladet dr�be?

Hvor mange mennesker har Jesus ladet stene?

Hvor mange mennesker har Jesus selv gjort til (sex-)slaver?

Hvor mange mennesker bruger Jesus� ord som udgangspunkt for selvmordsangreb og d�dstrusler?

Og s� kan Agger jo nok svare p� sp�rgsm�lene - men denne gang med muhammed istedet for Jesus.

Der var han ogs� pludselig 'bortrejst'.

agger sagde ...

Hodja:

det citat af Burston, du anfører, skal altså opfattes sarkastisk ... hvis du ved, hvad det er eller betyder?

Faktisk er han, hvad man ville vide, om man læste ham med lidt større regelmæssighed, ikke specielt "venstreorienteret" - omend han som mange andre israelere er skeptisk overfor bosætterbevægelsen og dens intentioner. Gideon Levy er venstreorienteret, ville jeg sige, og Uri Avnery - Bradley Burston er ikke.

Tilføj en kommentar