torsdag, juli 19, 2007

Krigsorlov

Til næste år har palæstinenserne 60 års hadejubilæum. Jeg husker, at Ulrik Høy engang fik rigtig mange skæld ud over at skrive, at palæstinenserne ikke producerer andet end had og overbefolkning. Jeg fandt bare aldrig rigtig ud af, hvad det så var, de producerede udover de ting, Ulrik Høy havde nævnt. Det var der ingen, der sagde noget om.

De 3,89 mio. palæstinensere har én forsørgelsesstrategi, og det er fugleungens: stil dig med åben mund og skrig dine lunger ud, så kommer der mad. Hvorfor skulle man holde op med det, når det virker? De lever af at være socialisternes og islamisternes yndlingskrigere. De er på bevilget uendelig krigsorlov på verdenssamfundets regning.

Danmark har ydet en ikke ubetydelig "overgangshjælp", som det så optimistisk hedder. Hjælpen er givet til:


"1) kommunaludvikling i Gaza og Vestbredden,
2) fremme af demokrati, menneskerettigheder og god regeringsførelse samt
3) skabelse af interkulturel dialog og tolerance" (Udenrigsministeriet)

Nærmere bestemt har vi brugt 720 mio. kr. fra 1994 til 2007 på den konto (Udenrigsministeriet). Til sammenligning gav vi 78 mio. kr. i 2006 til genopbygningen af Irak, hvor der bor 27,5 mio. mennesker (Udenrigsministeriet).

Resultatet på menneskerettighedsområdet er heller ikke udeblevet. Selvstyret nu helt holdt op med at udøve (selv-)censur:
Her indoktrineres småbørn til helligt had mod de beskidte jøder, der har ødelagt det før så vidunderlige og storslåede arabiske Palæstina (hvornår var det?). Her dør Mickey Mouse´s gamle bedstefar martyrdøden under opfordring til Mickey og alle børn om at tage kampen op; herefter dræbes Mickey af beskidt jøde med onde, amerikanske solbriller.

Udover overgangshjælpen giver Danmark til palæstinenserne gennem UNRWA, FN´s hjælpeorganisation specielt for palæstinensiske flygtninge. I 2006 gav vi 60 mio. plus 10-12 mio. til det løse. Fra 2008 giver vi 70 mio. om året plus det løse (Udenrigsministeriet). Hertil kommer private indsamlinger gennem NGO´erne, fx Folkekirkens Nødhjælp, Ibis, Dansk Røde Kors og Mellemfolkeligt Samvirke.

Den udenlandske bistand til det palæstinensiske selvstyre udgjorde i 2006 347 USD pr. indbygger. Rwanda fik til sammenligning 45 USD pr. indbygger i 2006. Bangladesh fik 6,7 USD pr. indbygger (2004) (Udenrigsministeriets landefakta).

Lægger man alle bidrag sammen, officielle og uofficielle, - hvem tør så tænke på, hvor mange milliarder palæstinensiske ledere har haft mellem hænderne gennem tiden?


Gazastriben er 360 kvadratkilometer. Vestbredden er 5.800, hvoraf selvstyret formelt udgør en tredjedel. Efter 60 års med stor international opmærksomhed og hjælp er der stadig ikke meget, der fungerer i de palæstinensiske områder. Arbejdsløsheden er skyhøj efter at israelerne har valgt at importere anden arbejdskraft, der ikke går rundt med bomber om maven. På Gazastriben er arbejdsløsheden 50 procent, og 44 procent af Gazas beskæftigede er ansat af selvstyret. Til hvad, formentlig til at skabe mere hysteri og had.

Palæstinenserne lever hovedsagelig af officiel og uofficiel nødhjælp, en art krigsorlovsydelse venligt doneret af socialister og islamister, der gerne ser elendigheden fortsætte, indtil den lille Satan Israel og den store Satan Amerika er sunket i havet.


En interessant detalje er, at palæstinenserne har ikke mindre end 974.300 mobiltelefoner.

35 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Ulla

Så er jeg hjemme fra sommerferie. Jeg vilførst og fremmest lige minde dig om at den "kære" Ulrik Høy er jøde og derfor ikke helt neutral i Israel-Palæstina spørgsmålet. Israel holder et folk (som du går så meget op i) i dyb fattigdom, har opsat et apartheidhegn for at holde palæstinensere væk fra arbejde. Palæstinensere bliver dagligt chikaneret af jødiske israelere og når de så vælger deres egen regering, vil Israel ikke have noget med dem at gøre. Jeg tror ikke der findes nogen (ikke nogle) mere fanatisk pro-israeler end Ulrik Høy. Hvor den fanatisme kommer fra ved jeg ikke, men mon ikke den har at gøre med Høys jødiske herkomst?

Peter Stajner
(pro-humanist)

Anonym sagde ...

Om Ulrik Høy er jøde eller eskimo er sagen uvedkommende. Har har jo ret!

Anonym sagde ...

Hej Ulla.

Velskrevet artikel som altid.

Hvis, de stakler til palæstinensere er i bur, er det da selvforskyldt.
Det er i givet fald et bur af det purreste guld. Men samtidig en værre Ørkenrede. Hvornår, skaber de noget selv, udover at skabe sig?

Anonym sagde ...

Det ville være velkomment med et svar fra Ullas side. Tror du ikke det spiller en rolle, at manden selv er jødisk?

PS Jo, det er netop sagen vedkommende, fordi Høy gang på gang er sløret af sin egen baggrund. Vi andre kan bedre se sagen fra begge sider. For tiden har palæstinenserne krav på støtte, ikke israelerne.

Peter Stajner

Anonym sagde ...

Peter Steiner er selv jøde og lider af det for mange jøder så udbredte kulturelle selvhad. Ignorer manden.

Israel er det land som har gjort mest for araberne på vestbredden. Det kan underbygges med statistik.

Palle Stig Nenser
(anti-humanist)

Anonym sagde ...

Jeg har flere gange hørt at medierne problematisere overbefolkningen i Gaza som et problem Israel har skabt...


Under konflikten med Libanon sidste år, bombede Israel også Gaza. De gjorde det ved at ringe op til ledende HAMAS medlemmers huse og gav dem 15min til at stille sig på afstand for at se huset gå op i røg. BT fortalte dog at et af HAMAS medlemmerne heldigvis fik hans 22(!) børn og 3 koner ud før bomberne faldt.

Anonym sagde ...

Peter Stejner:

Har du prøvet at reflektere lidt over hvorfor Israel samt USA og Europa ikke vil have noget med den regering palæstinenserne valgte ved sidste valg? Det skulle vel aldrig have noget med terrorisme at gøre??

Og hvorfor er det nu at "apartheid-hegnet" er blevet opsat? Måske det har noget at gøre med palæstinensiske martyrer?
Desuden har Egypten også et hegn mod Gaza-striben. Er det også et "apartheid-hegn"?

Peter, det er fint at du er humanist, men prøv også at reflektere lidt over at den vestlige bistand gør det muligt for palæstinenserne at brødføde en befolkning, som er alt for stor i forhold til det areal, den bebor.
I Gaza-striben, som er på størrelse med Langeland, bor knap 1.500.000 mennesker. Tror du det er realistisk at de nogensinde kommer til at brødføde sig selv??

Kan du nu også se sagen fra begge sider??

Anonym sagde ...

Det fantastiske er disse menneskers himmelråbende dumhed: De er ganske ude af stand til at klare sig uden vores euro og dollars - og alligevel ønsker de os i havet. Hvem fanden havde de tænkt sig skulle forsørge dem hvis deres hedeste ønske blev opfyldt?
Haha!! Det kunne være mega-grineren af afprøve det: Vi kunne jo kappe båndende til disse infantile, 'oversexed-undefucked', aggressive, no-good-for-nothing idioter....bare lige for at prøve at se hvad der ville ske??

Anonym sagde ...

Selvfølgelig skal man vurdere en sag fra begge sider.
Men når det er sket, må man vælge side. Og jeg er fløjtende ligeglad med palæstinenserne, så længe der ikke er et sikkert land for jøderne i Israel.

Anonym sagde ...

Jedg må beklage overfor Palle at jeg ikke er jøde, men almindelig folkekirkekristen. Jeg vender tilbage i morgen med svar på de andre kommentarer

/Peter

Anonym sagde ...

Mobil Phone and Mobil Home?

Anonym sagde ...

Hvor blev han af , ham Stajner ?

Vivi

Anonym sagde ...

Ulrik Høy er ikke jøde.

Diskussioner bør ikke dø bare fordi nogle af deltagerne er etniske.

Anonym sagde ...

Okay! Jeg er en Enisk Dansker.

Anonym sagde ...

Undskyld, der mangler 't' etnisk, tror I så stadig på mig?

Anonym sagde ...

Hej Vivi.

Jeg er her endnu :)Mabgler vi at diskutere noget?

Vh

Peter

Anonym sagde ...

Jo, den er god nok. Ulrik Høy er jøde. Jeg ved det med sikkerhed. Hans mor er jøde og derfor er han jøde iflg dem selv.

Vh

Peter Stajner

Anonym sagde ...

Til Peter Stajner´s første kommentar.

Du har fuldstændig ret når du skriver følgende.

Israel holder et folk (som du går så meget op i) i dyb fattigdom, har opsat et apartheidhegn for at holde palæstinensere væk fra arbejde.

Forudsat at du betragter det som et almindeligt ”palæstinensisk” job at fise rundt og sprænge sig selv og uskyldige i luften.

SEK.

Anonym sagde ...

Den hadefulde racist "Peter Stajner" ser åbenbart alt i racistisk optik. Han er sølle mentalt forvirret stakkel...

Anonym sagde ...

hvad i alverden er det for en flok tumper som skriver på denne latterlige blog?

Anonym sagde ...

DDCKJ7 Your blog is great. Articles is interesting!

Anonym sagde ...

pH2jEV Wonderful blog.

Anonym sagde ...

Magnific!

Anonym sagde ...

Good job!

Anonym sagde ...

Hello all!

Anonym sagde ...

actually, that's brilliant. Thank you. I'm going to pass that on to a couple of people.

Anonym sagde ...

Nice Article.

Anonym sagde ...

Please write anything else!

Anonym sagde ...

Hello all!

Anonym sagde ...

Good job!

Anonym sagde ...

XEoytq Please write anything else!

Anonym sagde ...

Wonderful blog.

Anonym sagde ...

How can you make the most out of your credit card's discounts and rates? Visit http://www.financeglobe.com to read comprehensive credit card reviews.

Torben V sagde ...

Det er foerste gang at spammails har virket naesten befriende, set i forhold til alt det hadefulde aevl, som lukkes ud ovenfor.

Ulla,
Jeg har laest din udmaerkede kritiske gennemgang af muslimske menneskerettigheder.
Jeg maa spoerge:

Gaar du selv ind for menneskerettigheder til palestinensere/arabere?

Ulla Nørtoft Thomsen sagde ...

Ja, det gør jeg bestemt. Jeg synes, de skulle begynde at efterleve dem straks.

Tilføj en kommentar