søndag, juli 08, 2007

DF vil have mere indvandring

Venstrefløjen og de radikale lærer os, at det er nationalisme og xenofobi, der har fået VKO til at bremse indvandringen. Men hvad er nu det? Fogh vil have massiv indvandring af gæstearbejdere for at få besat de ubesatte jobs. Faktisk arbejder masser af polakker og baltere her allerede. Men hvad siger Pia Kjærsgaard til at få endnu flere? Det kan hun da ikke være tryg ved?

Til Berlingske d.d. siger hun:

"Man skal da aldrig være bleg for at åbne for folk, der yder et positivt tilskud til det danske samfund, og så er jeg flintrende, hamrende ligeglad med, hvilken hår-, hud- eller øjenfarve, de har".

Tænk, hvis det passer? Tænk, hvis muslimerne ikke er upopulære i Europa, fordi de er fremmede, - men ganske enkelt fordi de er dyre at forsørge, irriterende at høre på, farlige at omgås og umulige at integrere?

Dansk Folkeparti har været med til at vedtage både Green Card- og jobkortordninger for udlændinge.

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

Saudi araberne kan undervise os i, hvordan man hyrer og behandler fremmedarbejdere og smider dem ud, når man ikke længere har brug for dem.

falkeøje

Anonym sagde ...

Du har uden tvivl fattet pointen!

Anonym sagde ...

Tænk, hvis det passer? Tænk, hvis muslimerne ikke er upopulære i Europa, fordi de er fremmede, - men ganske enkelt fordi de er dyre at forsørge, irriterende at høre på, farlige at omgås og umulige at integrere?

Det passer. Det er så sandt, som det er sagt.

/Universalgeni.

Anonym sagde ...

Hvorfor kan man ikke stave sit navn med stort? Universalgeni skal staves med stort! :cry:

Anonym sagde ...

Jamen DF har jo ret.
Vi har brug for KVALIFICEREDE udlændinge til de jobs, der ikke er dansk arbejdskraft til.
Stort alle andre end muslimer kan træde ind, men hvorfor ikke muslimer? Fordi de har vist til overmål, at det danske samfund er den så fjernt og ligegyldigt. De nyder mere end de yder! Vi har aldrig problemer med andre, dygtige udlændinge. De yder mere end de nyder!

Anonym sagde ...

Fra http://www.frp.dk/

Folkeafstemning
Selv om Danmark på papiret er et demokrati, er det danske folk aldrig blevet spurgt, om vort land skal gøres til et mellemøstligt indvandrerland.
Det projekt er blevet gennemført af en lille folkebedragerisk elite. Så den største omvæltning i kongerigets årtusindårige historie er sket uden at folket er blevet hørt, uden at eksperterne lavede en undersøgelse, uden at nogen kommissionsdomstol afgav en beretning. Fremskridtspartiet har løbende siden 1983 forlangt en folkeafstemning om Danmarks udlændingepolitik. Det er på høje tid, at det danske folk bliver hørt.

Statsborgerskab
Mange af de allerede tildelte statsborgerskaber er grundlovsstridige eller givet under falske forudsætninger. Sådanne er at ophæve ved lov.

Valgret
Den nuværende valglov giver alle udlændinge, der har opholdt sig i Danmark i over tre år, valgret og valgbarhed til by- og amtsråd. Fremskridtspartiet vil ophæve udlændinges valgret og valgbarhed.

Anonym sagde ...

Tja ... jeg er gammel nok til kunne huske, at umodne politikere dengang sagde, at befolkningen "ikke var moden nok til at tage stilling" i anliggendet. Og at visse "usympatiske holdninger" var fremherskende i den samme befolkning. Det var dengang i firserne ... vi så faktisk en cirkulær historisk gentagelse af heksejagterne: man kunne ikke forsvare sig mod den stigmatiserende racisme-anklage. Det liniære aspekt i historien er, at vi denne gang ikke brændte nogen.

Tilføj en kommentar