mandag, september 17, 2007

Kampen om FN

Der er næsten altid én god artikel i Berlingske. Én eneste. Den står altid sådan på de sidste sider af Magasin. Her har en af avisens borgerlige fortidslevn gerne skrevet en artikel, der kontrasterer fuldstændigt med de øvrige journalisters tynde, pastelfarvede, multipolitiske penselstrøg om ingenting, set fra det ene og det andet kvieøjede synspunkt. Sådan en artikel har Berlingske også i dag:

Jeg vil gerne anbefale dagens Blüdnikov om FN, der domineres af OIC og tredjelande med et naragtigt Europa ved sidelinien:

"Sideløbende med kampen mod terrorisme og fundamentalisme foregår der en drabelig kamp i FN. Her er Vesten ved at tabe, siger den candiske juraprofessor Anne Bayefsky" (Berlingske).

Europæerne lader godvilligt kritiken hagle ned over Israel og USA, mens OIC - vor tids gigantiske Nazi-tyskland, hvornår mon Europa begynder at forstå det? - bruger FN´s vægt til at spy islamofascisme ud over verden. Og europæiske politikere har for bløde håndled og læser for dårlige aviser til at kunne håndtere det.

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Vesten skal smække pengekassen i og lade forbryderstaterne om at financiere deres egen kriminelle virksomhed.

Er Vesten medskyldig i deres aktivitet, eller er den bare dum?

falkeøje

Anonym sagde ...

Den største kilde til spredning globalt af formørkede former for islam er Saudiarabien, så ret først og fremmest kritikken mod saudernes beskyttere.

Alfred Hansen, fhv grisehandler sagde ...

I det lange løb er det heldigvis pengene, der bestemmer. Hvis alle de lande, der kører på fribillet bruger FN til at rakke ned på de lande, der betaler, så vil FN´s indflydelse langsomt erodere bort.

Anonym sagde ...

Vesten er desværre ufattelig naiv. Vi vil først opleve problemerne, når de er så store at de ikke nemt kan løses.

Clash of Civilisations ER startet og konfrontrationen foregår på mange planer, herunder naturligvis FN.

Desværre er der ikke mange der endnu har fattet det.....

ole sagde ...

testing

ole sagde ...

Det bedste der ku' ske med FN ,var hvis Al-Qaida eller lignene representanter fra fredens religion ku' finde paa at spraenge hovedbygningen i New York i luften,helst mens der var moede paa generalforsamlingen

Send en kommentar