mandag, september 10, 2007

God borgerlig familiepolitik

Stor kompliment til Liberalisterne for deres familiepolitik. Må jeg anbefale de øvrige borgerlige partier at studere den flittigt. Her fra et læserbrev af Torben Mark Pedersen: "Barsel til mænd?" (Jyllandsposten 09.09.07).

"SIDEN hvornår er nogen blevet stillet bedre af at blive tvunget til noget?

Når spædbørnsforældre aftaler en deling af barselsorloven mellem sig uden statslig indblanding, så kan vi være sikre på, at de vælger den deling, som de ud fra deres private forhold finder optimalt. Det kan ingen statslig myndighed gøre bedre.


Alligevel har kollektivistiske politikere - nu med beskæftigelsesminister Claus Hjort Frederiksen i spidsen - travlt med at ville indrette verden efter deres eget hoved.

De synes, at mænd tager for lille del af barselsorloven, og så skal forældrene enten tvinges eller gives økonomiske incitamenter til at handle anderledes end, hvad de foretrækker selv. Siden hvornår er det blevet borgerlig politik at ville bestemme, hvordan borgerne skal leve deres liv? Er vi ikke netop alle sammen eksperter i vores eget liv, som statsministeren sagde, da han tog opgøret med smagsdommerne? Og hvordan er det lige, at beskæftigelsesministerens forslag hænger sammen med regeringens nye tiltag om at styrke det personlige ansvar?

Den største trussel mod borgerligheden i Danmark stammer efterhånden fra vores egne politiske ledere, der fuldstændig har glemt, hvad der er liberale og borgerlige værdier".

2 kommentarer:

capac sagde ...

Hvorfor er det nu lige, at de borgerlige politikere har glemt de borgerlige og liberale værdier?

Anonym sagde ...

Nej jeg undre mig også! Gad vide, hvad det næste bliver!!!

Tilføj en kommentar