onsdag, oktober 31, 2007

Hvad skal man mene, hvad skal man dog mene?

Som den flinke mand, JensH formentlig er, har han længe været - skal vi sige - høfligt forbeholden over for 180graders liberale projekt. Men nu skal jeg ellers love for, at han har kørt kanonerne i stilling og er begyndt at fyre dem af, så det pulser om ørerne på dem derinde:

"Med lederne idag når 180grader et virkeligt lavpunkt i dets hetz mod regeringen og Venstre. Hvis Venstre virkelig skulle være stupide nok til at følge den linje som 180grader og alle kalkørerne herinde forslår, så ville Venstre ligge i en dødskamp mod spærregrænsen.

180Grader har udviklet sig til en 'avis' for umodne neo-liberalistiske bankelever. Læg så dertil, at man tilsyneladende i cafe-miljøet har fået opsnappet nogle bløde og popsmarte kulturradikale værdiholdninger, så har man det perfekte billede af 180grader-segmentet.

At 180Grader kalder sig 'borgerlig' er en dårlig joke. 180Grader er en uskøn sammenblanding af partiet 'Liberalisterne' og hattedamerne på de Radikales venstrefløj".

Uha. Uha, uha, uha. Vi følger sagen spændt. Kamp må der til, skal livet gro.

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

JH har ret, det er pinligt at overvære.

Anonym sagde ...

Kom så Jens, gi dem tørt på , det har de s.. efterhånden tigget om længe.
PB.

Anonym sagde ...

Hvor er det opmuntrende, midt i al elendigheden, at der nu synes at være stemning for at sende EU Traktaten til folkeafstemning inden dens vedtagelse.
Holger Danske synes at være påvej til at vågne - omsider.

falkeøje

Anonym sagde ...

Åh gud!! "falke" øje (klatøje), er du også her!! Du lyder/lugter sgu da efterhånden som noget katten har slæbt med ind!!

Olsen sagde ...

180 grader har et mantraord: '40% i skat'. Helst mindre. Derfor deres forkærlighed for NA, og deres pengebagmands store sponsorgave til NA taler for dette synspunkt. Derfor virker deres angreb mod den regering, Venstre, der har ført en ansvarlig økonomisk politik hul og frelst og letkøbt.
Alternativet til VKO er mareridtsfremkaldende.

Anonym sagde ...

Efter en samler kommer en spreder.

Og det er hvad vil ske om Sosserne et al. kommer til magten.

Så kan samlerne om nogle år IGEN få fornøjelsen af at skulle forsøge at udføre et økonomisk genopretningsarbejde.

Om tilvandringen hertil af yderligere inkompatible, uintegrerbare tilvandrere fra de 9 islamiske Partnerlandene omkring Middelhavet til den tid er kommet op på et antal som gør en økonomisk genopretning umulig vil tiden vise.

Men under alle omstændigheder vil antallet af mennesker på livslange forsørgelser ikke blive mindre alene ud fra fødselsraterne + den Sociale Arv, hvorunder den medbragte Habitus skal regnes.

Vivi Andersen

Anonym sagde ...

Som en der har fulgt 180grader fra den første dag, og efterhånden begyndte at undre mig over deres budskaber og siden gentagne gange har forsøgt at fyre op under dem, må jeg sige at jeg er fuldstændig enig i den svada som JensH der fyrede af og den er langt mere præcis og rammende end jeg selv kunne have skrevet det.
I øvrigt lige som det du selv har skrevet Ulla! Jeg betragter mig bare som en glad amatør der engang imelle mblander mig lidt i koret!

Jeg er spændt på om Ole Birk Olesen vil fastholde at "Der er ingen bånd der binder mig" og tage lidt kritisk fat på "Ny Dekadance" eller han fortsætter sin kampagne hvor han siger at han ikke anbefaler at stemme på dem, blot fraråder at stemme på alle andre!

Med venlig hilsen
Jens Hansen

Anonym sagde ...

Det ser ud tilat brokkeriet har haft en virkning, 180grader gik lidt i defensiven idag og valgte nogle mindre farlige emner.

Til gengæld gik Saxo Bank så selv på banen, og fortsatte den hæmningsløse promovering af Ny alliances kandidater:
http://www.skattetryk.dk/2007/11/02/valg-find-din-folketingskandidat-pa-nettet/

Mvh
Jens Hansen

Tilføj en kommentar