onsdag, oktober 24, 2007

Valg

Hvis jeg må komme med en opfordring til oppositionens spindoktorer, så vil jeg sige: få lige skudt geværet ind, det sigter meget, meget, meget for højt.

Alt for ivrige står de der, den ene efter den anden med store løgne-øjne, strålende af stolthed over endelig at måtte sige de sætninger højt, som andre har udtænkt for dem:

"Vi har en statsminister, der smider håndklædet i ringen, fordi han ikke magter opgaven", siger det lange, socialdemokratiske kvindemenneske, der kom ind i politik fra Gud ved hvor, og som aldrig har vist noget som helst.


"Vi har en statsminister, for hvem alting sejler, han kan ikke styre det", står en snottet, radikal knægt i nyt tøj og siger, hvem aner, hvad han hedder.

"Fogh er slidt, han er træt, han kan slet ikke mere", lyder det indstuderet fra gamle socialister, der ikke længere har kræfter til skifte mening om den simpleste ting.

Det er der jo ingen, der tror på.

Skal vi have sådan en rigtig tåkrummervalgkamp? Heldigvis bliver den kort. Det er en trøst, både for oppositionen selv og for Danmarks Radio, der slider så hårdt for at få dem i regering igen og hvis troværdighed og analytiske styrke jo også er på spil. De kæmper sammen og de falder sammen.


Mon ikke de finder på noget.

Vi har jo den udsultede offentlige sektor og de udsultede kommuner. Og de udsultede asylbørn og KZ-lejrene og de krigsliderlige fornøjelsesangreb mod den 3. verden og racismen og nazismen og den illegitime diktator Fogh og hans beskidte chefideologer, hele den samvittighedsløse ministerbande, der ødelægger vort land.

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Nu skal du da ikke give gode råd til "fjenden".

Det er da fint de skyder fuldstændigt skævt.

"Skatten op i et land med verdens 2. højeste skattetryk, den offentlige sektor er jo sultedøden nær - lad os få verdens dyreste"..........gad vide hvordan andre lande klarer offentlige opgaver så godt med langt færre midler.

Anonym sagde ...

Ja, "de kæmper sammen og de falder sammen."

Og ved gud jeg håber faldet bliver grundigt, samt at det får positiv effekt.

For hvis der er noget man rundt omkring er hamrende trætte af er det de af dig nævnte - fra ca. midten og ud til og med den yderste Venstrefløj incl. islamisterne - og det hele bundtet!

Vivi Andersen

Anonym sagde ...

Hvad er det for nogle beskidte chefideologer, du snakker om?

P

Anonym sagde ...

Har du noget intelligent at sige om valget, Ulla, eller skal det bare blive sådan en gang unuanceret de-andre-er-en-flok-lallende-amatører-øregas, for så vil jeg glæde mig over, at der heldigvis findes andre danske blogs.

Ulla Nørtoft Thomsen sagde ...

Jeg er sikker på, at du kan få bedre vejledning andre steder, RasmusE. Er det første gang, du skal stemme?

Anonym sagde ...

Nej, det er folketingsvalg nummer tre.

Anonym sagde ...

Jamen så er du jo en rigtig stor dreng Rasmus. OP Å DÅÅÅ!!

Anonym sagde ...

Det ved jeg ikke om jeg er, men jeg er under alle omstændigheder mere moden end dig.

Tilføj en kommentar