fredag, november 09, 2007

Den gode, den onde og den virkelig sjove

Dagen i dag byder på en god og en dårlig og en tragikomisk nyhed. Den gode nyhed først: Dagens Gallup peger på, at vi kan se frem til et flertal bestående af VKO uden NA som kværulantisk grundlag: Den dårlige nyhed er, at et VKO-flertal nok vil udløse et voldsorgie på valgnatten. Måske ligefrem et angreb, - ja hvem ved, om vi kan imødese et statskup? I hvert fald slipper de danske vælgere ikke uden videre afsted med at genvælge VKO. Embedsstanden har virkelig sat næsen op efter et magtskifte denne gang, betænk den skuffelse og raseri. Tænk på Tøgers leder. Og fredagsbønnen. Og DR´s nyheder; de kommer til at sende en sort sværm af hvislende universitetsmunke efter os. Mon nogen af dem ligefrem kommer ind på, hvorvidt al den opreklamerede modstand mod DF nogen sinde fandtes andre steder end i deres egne hoveder? Næppe.

Den tragikomiske nyhed er, at nu skal politiet have politibeskyttelse. Den muslimske modstandsbevægelse angriber forræderne, der arbejder for den danske besættelsesmagt i ghettoerne. Vi når nye højder hver dag.

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det lyder så godt, at man ikke helt tror på, at det er sandt.
Skulle det være autentisk og udløse de uroligheder, som er beskrevet, så lad os dog tage dem.
Det kan for mange få øjnene op for, at indvandringen vil udløse en regulær borgerkrig på et tidspunkt.
Også den, skal vi være beredte til.

falkeøje

Anonym sagde ...

Hvordan tror du det går ved valget, Ulla?

Anonym sagde ...

Netop i dag, lørdag, fremgår det af Tekst TV, at politiet i Los Angeles er i færd med at kortlægge byens halve million muslimske indbyggere for at være rede til at imødegå optøjer fra deres side.
Det er de samme problemer, der følger med overalt, hvor muslimer slår sig ned.
Hvor meget check mon PET har på de danske muslimer?

Politikerne kan ikke bebrejdes nok, for det de har gjort - tilmed uden at spørge Europas folk ved en folkeafstemning.
Smid dem ud - de er ikke værdige til vores tillid.

falkeøje

Anonym sagde ...

Jeg er sikker på, at PET har styr på dem.

Anonym sagde ...

Der er jeg derimod ikke.

Hvordan efterretningstjenesterne kan ansætte naivister er en gåde for mig.

Men måske disse agenter er gode skuespillere, det skal jeg ikke kunne sige.

Det må vi jo håbe.

Anonym sagde ...

Jamen man har vel en fornemmelse af at den relative ro i København for øjeblikket er et signal fra Enhedslisten:
"Stem på os eller vi smadrer jer"

Olsen sagde ...

'Og DR´s nyheder; de kommer til at sende en sort sværm af hvislende universitetsmunke efter os. Mon nogen af dem ligefrem kommer ind på, hvorvidt al den opreklamerede modstand mod DF nogen sinde fandtes andre steder end i deres egne hoveder? Næppe.' Sikken en billede, pragtfuldt. Hele den groteske situation med ganske få ord. Ved valgarbejde på gågade, mødtes vi af nogle voldsomme verbale udfald af besynderlige typer med klare socialistiske udmeldinger. Hvis disse typer tegner fremtiden vil jeg sige som Reagan da han blev mødt af voldsomme tilråb fra en flok socialistiske fredsdemonstranter "Deres skilte siger, kærlighed ikke krig, de ser heller ikke ud som om de magter nogen af tingene" Til en skægget mand som råbte, "vi er fremtiden the future", var svaret, "Så sælger jeg mine obligationer"

Tilføj en kommentar