tirsdag, november 13, 2007

Nederlag til journalisterne

Næst efter valgresultatet har jeg været mest spændt på, hvordan vores journaliststand ville håndtere det politiske nederlag. Svaret er meget klart. Man holder sig til tre sikre temaer: SF´s fremgang, den borgerlige fløjs samarbejdsproblemer under fremtidig ledelse af Naser Khader samt muligheden for rødt flertal ved næste valg. De borgerlige partier har stort set ingen sendetid haft hele aftenen. Åhr, søde venner.

P.t. står Thorning til 81 mandater, mens Fogh står til 89 + 5 fra NA.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det er ramt lige på kornet. Der bør bestemt komme en oprydningsfase efter valget. Sjældent har jeg set så massiv en medie-manipulation, som under dette valg.

Det var, som om hverken politikere eller journalister kunne få sig til at se VKO-sejren i øjnene.

Balder sagde ...

De foregående ugers valgkampagne giver en enestående mulighed for en tilbundsgående undersøgelse af etikken hos især de danske TV journalister.

Tre uger er en forholdsvis kort periode, hvilket vil gøre at arbejdet vil kunne blive forholdsvis overskueligt.

Jeg tænker på foreslår at alle nyheds og valgudsendelser gennemgås med en tættekam for at dokumentere den efter min mening helt åbenlyse forudindtagethed af TV journalisterne.

Jeg kan ikke huske alle de utallige gange hvor journalisters ledende spørgsmål har sat dagsorden, også hvor de interviewde oppositionspolitikere ikke selv kom ind på emnet: 'Hvordan holder vi Dansk Folkeparti uden for indflydelse'.

Hvis man retter sig efter de for tiden plastiske racismedefinitioner har denne valgkamp udmærket sig med rendyrket racisme mod nationalsindede danskere.

I tilgift til forslaget om systematisk gennemgang af nyhedsudsendelserne og politiske debatter, burde man også tage de forskellige underholdningsprogrammer og ungdomsudsendelser der bliver sendt før og efter under lup, for også her fisker studieværter og regissører målrettet efter hadske udtalelser mod Pia Kjærsgaard og Dansk Folkeparti.

Vi kan så glæde os over at VOK flertallet stadigvæk står ved magt, men hvordan ville det have set ud uden det målrettede og dygtige arbejde fra den kulturradikale hob hos DR og TV2?

Det røde / kulturradikale mediemonopol er reeelt ved at sætte demokratiet ude af kraft.

De danske TV kanaler gør åbenbart alt for at få gode karakterer i bogen fra EU / Eurabien eliten der har lagt mediestrategien for fremtidens Europa: selvcensur, angiveri, og målrettet indarbejdelse af EU og multikulturel propaganda i pressens selvforståelse. Velbetalt jobs indenfor EU systemet venter de mest ivrige og effektive propagandister.

Benita Ferrero Waldner løfter en flig af sløret:

'Ytringsfrihed er central for Europas værdier og traditioner. Men dens bevarelse afhænger af enkeltpersoners ansvarlige optræden

I forlængelse heraf tror vi ikke, at medierne skal censureres udefra, men snarere at I finder måder at censurere jer selv… Nu vi taler om at censurere jer selv, vil jeg også bede jer om at overveje behovet for at overvåge inden for jeres egne professionelle rækker.'


EUs og Vore Mediers Tavshed om Euromediterranien-Eurabien

Tilføj en kommentar