torsdag, november 01, 2007

Stemmeguide

Overskuelig stemmeguide i koordinatsystem:

10 kommentarer:

Ulla Nørtoft Thomsen sagde ...

Selv ville jeg naturligvis finde mig bedst til rette i Højre :-)

Kimporator sagde ...

Fejl ved grafikken:

For stor fordelingspolitisk afstand mellem V, K, Y og O, S, KD.
For lille værdipolitisk afstand mellem O og V.

Din graf favoriserer uberettiget en stemme på V ift O.

Anonym sagde ...

Hvor melder man sig ind i Højre?

Anonym sagde ...

Allround dumt svin.

Anonym sagde ...

Prøv at lave samme figur over international politik, og ha` i baghovedet at vi er verdens "ligeste" land.

Så ville et parti som Venstre vel nærmest være at finde i en position ikke langt fra enhedslisten.
Venstre er vel nærmest mere socialistisk end Labour i England, SPD i Tyskland.....og i USA ville de måske ikke engang få lov til at stille op, men ville bliver bedt om at søge læge.

Regner med at dumme svin aksen er lavet med et glimt i øjet, men savner noget så grusomt at politikerne også siger at vi er verdens ligeste land og at de såkaldte fattige i vores land får mere end noget andet sted i verden, måske untaget en lille oliestat eller 2.

Hvor har mennesker på randen af samfundet bedre kår end herhjemme, jeg spørger bare ?

Venstrefløjen prøver konstant at spille danskernes samvittighed ved eks. at en enlig mor ikke har råd til barnets vinterstøvler. Bullshit !!! Selvfølgelig har hun det vi får i hoved og r..... man behøver jo ikke at sætte sig til en husleje på 8.000 hvis man er på kontanthjælp og nej, man behøver ikke at flytte til den anden ende af landet for at bo billigere.
Jeg sparer selv lidt sammen og lever derfor for 6.000 incl. alt(husleje, mad varme el, kabel-tv internet, byture, tøj) pr. mrd. og har det mægtigt fint. kontanthjælp er så vidt jeg ved 6500 og hertil får man alle mulige tillæg som boligsikring osv......reelt er der nok ingen der har under 8000 pr. md.

Vi er økonomisk rigtig gode ved de svage i samfundet og har intet at "skamme" os over.


(det var naturligvis ikke rettet mod dig Ulla, jeg gik bare lidt i selvsving over irriterende politikere og deres udtalelser)

Ulla Nørtoft Thomsen sagde ...

Ja, en fin kommentar. Og Kimpo, nu har jeg rettet det lidt til, for det har du ret i.

Og Højre, det parti stifter vi, hvis Venstre skuffer (igen) og ikke indtager pladsen.

Alfred Hansen, fhv grisehandler sagde ...

Skulle vi ikke gå igang med det samme istedet for at vente på Venstre.

Anonym sagde ...

Ulla. Du skulle hellere melde dig ind i Liberalisterne, måske kunne de så mere kraft i sig, jeg er selv halvhjertet medlem, men Liberalisterne er meget PC og de ledes af en meget pæn og ordentlig mand. Det er et problem.

Alfred Hansen, fhv grisehandler sagde ...

Liberalisterne har da meget at byde på i forhold til de etablerede partier på det økonomiske område, men savner noget i forhold til den værdikamp vi iøvrigt står overfor i samfundet.

Ulla figur illustrerer tydeligt, at vi savner et parti, der il kæmpe for gode danske værdier og økonomisk liberalisme, dvs Venstre som dengang Knud Kristensen var formand.

Anonym sagde ...

Alle partierne er dumme og utroværdige. Ingen af dem har fortalt sandheden om det magtmisbrug, der foregår i forhold til mig. Jeg vil ikke finde mig i at sidde i gabestok for manipulerende idioters skyld. Sådan nogle klaphatte og levebrødspolitikere! De kan spare deres meningsmålinger for ingen får min stemme.

Der er ikke noget værre end skuespillende egoister på magtens tinde. De konservative er de værste selvglade tumper på Borgen.

Der burde være en obligatorisk mentalundersøgelse af folketingskandidater inden et valg så man kunne undgå stjernepsykopater på tinge.

Tilføj en kommentar