lørdag, november 10, 2007

U2: One

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det var dengang, U2 koncentrerede sig om at lave god musik, og ikke blandede sig i international politik og selvsmagende støttekoncerer!

Ellers en fed video fra en af historiens mest foranderlige byer.

One Love, er det stadig Anders Fogh, Ulla?

....

Kimpo sagde ...

Hvor er vi enige, nn :)

Ulla Nørtoft Thomsen sagde ...

Ja, selvfølgelig er det Anders Fogh. Han kan tage de beslutninger, der skal tages. Hvem vil i ramme alvor have Helle og Margrethe og Villy ved roret, næste gang der er krise? Og kriser kommer vi nok til at vænne os til. Vi stemmer ikke kun om økonomi.

Anonym sagde ...

Kære Ulla
Hvad synes du om Anders Foghs valen på asylområdet? Først mente han det ene, og lige før valget mente han det andet. Jeg foretrækker skam også AFR som det mindste onde, men du og andre højrebloggere lader til at give de borgerlige fribrev, når de giver køb på deres principper. Anders Fogh har udtalt sig selvmodsigende flere gange om ytringsfriheden, tørklæder og tonen i debatten.
Og senest har De Konservative været ude og love at regerings seneste kovending i asylpolitikken vil blive gennemført med eller om nødvendigt uden om DF.

DF er de eneste som står ved deres principper. OmniAl har meget overbevisende genopfrisket min hukommelse om hvordan AFR har svinget frem og tilbage i flere sager.

Tilføj en kommentar