lørdag, december 15, 2007

Svensk forsker knivdræbt

Nej, nu er det fanme nok. En svensk universitetslektor er blevet myrdet, formentlig for at forske i tyrkisk folkedrab. Han blev stukket i halsen på Örebro Universitet i tirsdags.

Jeg går ud fra, at vores venstreradikale behandler sagen som et socialt tilfælde og at vores deontologisk orienterede liberale behandler den som en almindelig drabssag. Jeg begriber ikke, at de kan holde deres hjerner og hjerter hen med den snak. De har næppe for meget af nogen af delene.

Via
Monokultur.

13 kommentarer:

Anders R. K. sagde ...

Du godeste!

Var det også tyrkerne, der stod bag udryddelsen af assyrerne! Tænk, hvad det folk dog har på samvittigheden - og 1000 år før de blev muhamedanere!

Her gik jeg i min naivitet og troede, at det var de skide babyloniere og persere, der gjorde kål på de (onde) assyrere, og så viser det sig (igen) at være tyrkerne, der var på spil. Der kan man bare se!

Ulla Nørtoft Thomsen sagde ...

Måske skar de halsen over på ham, fordi han tog fejl :-/

De må jo mene armenerne..?

Ulla Nørtoft Thomsen sagde ...

Nu har jeg lavet en helgardering :-)

Anders R. K. sagde ...

Det er uhyre praktisk, at du sådan kan redigere i dine indlæg.

Det er altid klogt med helgarderinger. Der kan nårsomhelst komme nye afsløringer af gamle folkedrab (hvad blev der egentlig af vandalerne?), og der er jo stadig masser af folkeslag tilbage, som tyrkerne kan nå at udrydde, så jeg kan kun tilslutte mig den nye formulering.

Selv om jeg gør det, er det ikke noget at spøge med. Det er virkeligt uhyggeligt med mordet i Sverige!

Ulla Nørtoft Thomsen sagde ...

Ja. Det er uhyggeligt. Det kan vi simpelthen ikke leve med.

Stærmose sagde ...

Den er vist god nok:
sv.wikipedia.org/wiki/Assyriska folkmordet

Anders R. K. sagde ...

Man skal lære, så længe man lever. Der var åbenbart enkelte af oldtidens assyrere, der overlevede babyloniernes og persernes nedslagtning helt til "vor tid", indtil tyrkerne gjorde arbejdet færdigt. Der kan man bare se!

Mikael sagde ...

>Anders:
Ikke bare tyrkerne. De sidste assyrere i Irak er således ved at presset ud på grund af forfølgelser fra islimister. (Hint: assyrerne er kristne.)

Mere kan læses her:
her

Anonym sagde ...

Ja, vi venter bare på at Fogh går tilbage til højrefløjspolitik, og at kvinderne køber den. SÅ har vi konsensus om de voldsomme ændringer der skal til.

Lybech, Holstebro sagde ...

Jamen er der da nogle venstreorienterede, kulturradikale,
naivistiske og (selvfølgelig) dumme personager som har forsvaret ham tyrkens ret til at stikke kniven i ham svenskeren? Eller er du bare ligeså forudindtaget som du plejer at være??

Ulla Nørtoft Thomsen sagde ...

Forsvaret ham? Nej, denne gang har man i stedet valgt at fortiet sagen. Det er selvfølgelig også en udvej :-)

Kan I huske mediedækningen af mordet på Anna Lindh? Mig bekendt har DR og TV2 ikke nævnt dette mord med et ord.

Anonym sagde ...

Der er begået utallige folkemord og etniske udrensninger i nyere tid i den islamiske verden, som endnu ikke er indrømmet. Ja, tværtimod anses de for store muslimske "sejre". Vi har bare ikke hørt om dem herhjemme, fordi det ville kræve en korrektion af journalisternes verdensbillede. "et offer kan jo ikke begå folkemord". Umiddelbart kan man nævne udraderingen af kalash-kafirer (ca 1000 tilbage) og hinduer i pakistan. Koptere, jøder og kristne i ægypten, indonesien og nu også på deres sidste helle på molukkerne. I det hele taget kan man spørge sig selv, hvorfor islamiske lande altid har 99% muslimer? Hvor er alle de lande med en moderat muslimsk majoritet?
Den nye dokumentarfilm "islam - what the west needs to know" dækker nogen af emnerne, især takket være Trifkovic deltagelse. Her er et link til en islam kritisk kanal på stage6, hvor man kan se filmen.
http://www.stage6.com/islam---critical-documentation/video/1952422/Islam---What-the-west-needs-to-know

Iøvrigt, tak for en fremragende blog! Dine hudfletninger af de bedrageriske undersøgelser foretaget for offentlige midler har været chokerende læsning... Godt gået, min tøs

Anonym sagde ...

Forskeren Fuat Deniz' psykisk ustabile fætter er blevet idømt ti års fængsel for mordet på ham (men nægter sig skyldig under ankesagen for en højere retsinstans). Intet tyder på, at der ligger andet end en mangeårig familiær uoverenstemmelse (uden nogen forbindelse med indholdet af Deniz' forskning) bag drabet:

http://orebro.expressen.se/nyheter/1.1043869/kusinen-berattar-darfor-dodade-jag-fuat-deniz

http://www.na.se/artikel.asp?intId=1354619&insn=2

Tilføj en kommentar