fredag, januar 25, 2008

Til kamp mod kønnene

59 procent af danskerne vil tvinge fædrene hjem og mødrene ud. Således legitimeret af folkeviljen går det store kønsopdragelsesprojekt formentlig snart i gang. Faderen skal tvinges til at agere barselskvinde for en stund, og moderen skal, i overensstemmelse med god, totalitær skik, adskilles fra sit afkom for at det ikke skal få alt for stor indflydelse på hendes liv. Folks private følelser må jo ikke løbe af med dem.

Hvor er det dog ynkeligt. Men man må vel have erkendt, at kønnene ikke forsvinder ad frivillighedens vej. Så må vi se, om dette kan få has på dem. Jeg tvivler.

7 kommentarer:

Balder sagde ...

Kunne vi måske have brug for en dansk Eva Herman?

Anonym sagde ...

Det er en skandale, når staten vil opdrage befolkningen. For hvordan og af hvem afgøres det, hvad vi skal opdrages til? Og skulle man være uenig, hvad så?

Vi vælger nogle politikere, der pludselig er blevet så meget klogere end os, at de påtager sig at opdrage os, endda for vore egne skattemidler.

Eller endnu værre: i embedsapparatet sidder diverse professioner med den helt rigtige viden / mening, suppleret af nogle regnedrenge og -piger, der fortæller politikkerne, hvor meget bedre det hele bliver, blot vi påvirkes til dette og hint.

Eller aller værst: Fra FN eller EU eller andet ukontrollerbart og udemokratisk supranationalt objekt udgår bud om, hvad der er rigtigt, og hvad der er forkert.

Det hele kolporteres villigt og kritikløst af massemediernes hærskarer af overbetalte og underfrankerede journaister.Læs i øvrigt Balders side om det Berufsverbot, der har ramt den gode Eva Herman med de åh så forkerte meninger. Råb nazist efter et fornuftigt menneske, og vedkommende får hele verden på nakken. Råb socialist efter en idiot og det modsatte sker. Ak ja.

Anonym sagde ...

Den Totale Ligestilling!
Lyder, i mine øren, som.
Den Totale Krig!

Jeg er en mand.
Jeg vil også, Føde mine børn, selv?
Jeg vil så gerne gøre en forskel!
For Satan da, hvad skal det her underlige liv,
dog ikke ende med?

Du har ret Ulla!
Det er for latterligt.

Anonym sagde ...

Haha, min mor fik et par uger, så hut jeg hvisker (var ikke særligt gammel dengang)

Folk er så forkælede, at det er til at brække sig over.

Ulla Nørtoft Thomsen sagde ...

Så du har klaret dig selv fra du var 2 uger gammel, Kimpo?

Anonym sagde ...

S'føli :)

Anonym sagde ...

hvis den reelle ligestilling skal gennemføres , vil det betyde at mand /kvinde skal formere sig på samme måde som munke og nonner nemlig ved Celledeling !
father

Tilføj en kommentar