torsdag, februar 21, 2008

Islamisk Trossamfund svingede jihad-flaget

Jeg har fået et anonymt tip om, at jeg skal kigge lidt på de flag, der blev brugt ved Hizb ut-tahrirs demonstration forleden, og som bla. talsmanden for Islamisk Trossamfund gik og svingede. Der var både sorte og hvide flag. Kassem Ahmad svingede et af de sorte:


Det hvide flag med sort trosbekendelse er statsflaget og repræsenterer som sådan den islamiske stat, kalifatet (khilafah).
Det sorte flag med hvid trosbekendelse er jihad-flaget (rayah). Det har angiveligt været brugt i krigssammenhæng siden Muhammeds tid.Det hvide flag vejer øverst på Hizb ut-tahrirs hjemmeside. Men på Khilafahs hjemmeside (Khilafah er Hizb ut-Tahrirs medlemsblad) bemærker man det lille sorte flag i browseren. "O muslimer", står der for tiden på Khilafahs forside, "ræven hyler først fornøjet, når dens offers blod flyder fra dens mund!!"

Det sorte jihad-flag bruges af voldelige islamister verden over. Det kaldes også Al Qaeda-flaget:

Hvis man vil forvisse sig om, at det er samme flag, som tusind danske muslimer marcherede under i Københavns gader, så se følgende klip, som jeg fandt på Hodja. Stop det på nøjagtig 2.02 min:

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

Fin dokumentation, Ulla. Men hvad skal man lægge i det? For mig at se, er der ingen af de to faner, der er stuerene.

Ulla Nørtoft Thomsen sagde ...

Nej, begge flag står ganske rigtigt for totalitarisme.

Det hvide flag symboliserer den rene, islamiske stat, hvor islam hersker og har udryddet alt, der stritter i andre retninger. Her hersker sharia, Konanen er lov. Det er dar al islam, islams hus.

Det sorte flag symboliserer pligten til hellig krig, når man befinder sig i dar al harb, altså krigens hus. Dvs. områder, hvor islam ikke er lov, og hvor islam altså har modstand.

De to flag hænger uløseligt sammen.

Anonym sagde ...

"De to flag hænger uløseligt sammen."

Hitz Buth Tahrirs version af Ying og Yang

mvh. LMNord

Mikael sagde ...

Hmm. Nu er jeg ikke Freud-indianer, men det forekommer mig at det sorte flag (særligt det, der hænger over Osama) består af lutter fallossymboler. Jihad må være en måde at få den op at stå på.

Måske er det derfor arabiske mænd er så maniske med hensyn til jomfruelighed og intakte mødomme. De frygter - sikkert med rette - sammenligninger.

Olsen sagde ...

Først en stor tak til Ulla. For tiden 'eksploderer', undskyld, du jo med ypperlige indlæg. Mange trøster sig med, at det kun er et fåtal af herboende muslimer som aktivt støttet f.eks. HUT. Men hvilken virkning har deres uantastede tilladte 'succes' mon på disse 'moderate' muslimer? Især med tanke på at formanden for Islamisk Trossamfund er medløber. Nogle tanker fra amerikansk artikel kan ses her:
http://synopsis-olsen.blogspot.com/2008/02/vil-moderate-muslimer-blive.html

Anonym sagde ...

Jacob CT:

Flot flot research.
Det vil være rigtigt godt hvis dette kunne blive bredere kendt og især blive formidlet til beslutningstagerne, der skal tage stilling til Hisb-ut-Tahrirs fremtid i kongeriget.

Anonym sagde ...

Hej Ulla.God blog.Ville det ikke være en ide hvis vi fremover ,konsekvent brugte ravnefanen ved alle fremtidige demoer og andre situationer hvor vi vil vise at vi er nation der ikke har glemt alle de gamle dyder?

Tilføj en kommentar