onsdag, februar 13, 2008

Kamal Quereshi

Multikulturel løgn og bedrag igen-igen-igen-igen. Kamal Quereshi har ikke alene bedraget sin udlejer og sine lejere på det groveste, han har også snydt til en lægeeksamen på den mest nederdrægtige facon. Han skrev ikke bare af, han stjal en anden gruppes opgave, så denne gruppe ikke kunne blive indstillet til eksamen. Tilfældigt fandt de deres opgave i et dueslag med Kamal Quereshis navn på.
Hvordan kunne den mand igen og igen stille sig op på dansk tv og moralisere? Hvordan kunne han holde den arrogante, selvgode maske? Tv-medierne har igen og igen ladet ham stå og brække sig ud over danskerne med sine racismeanklager og sit socialistiske pladder. Fy for Helvede.

16 kommentarer:

Anonym sagde ...

Rigtigt, og så mener han oven i købet, at der skal tages særlige hensyn til ham (i lejlighedssagen), fordi han har børn, der jo skal have et sted at bo.

Anonym sagde ...

Familien, han ruinerer, har også børn.

Anonym sagde ...

Ja, han er et forfulgt, uskyldigt offerlam, som gang på gang udsættes for de blegfede frikadelledanskeres kolonihave-racisme. Staklen får det ene kakkelbord i hovedet efter det andet. Dette må være en klar sag for DRC.

Maria sagde ...

Jeg forstår ikke, hvorfor du skriver "multikulturel løgn og bedrag igen-igen-igen-igen" ?

Er det specielt slemt,fordi han ikke er etnisk dansker ?

Er det ikke slemt at snyde - uanset etnisk oprindelse ?

Jeg synes, at det er tankevækkende at der skal "bekendes kulør", istedet for at du forholder dig udelukkende til handlingen...

Anonym sagde ...

Kamal seneste kommentar i forbindelse med eksamenssnyd "Jeg vil gerne slå fast, at jeg har bestået alle mine eksaminer på medicinstudiet på lovlig vis, i øvrigt med gode karakterer. Jeg har yderligere ingen kommentarer"

Det lyder meget.... troværdigt og lyder lidt i retning af noget man har hørt før....

"I did not have sex with that woman"
eller
"Jeg er aldrig blevet testet positiv"

Anonym sagde ...

Jeg er tilbøjelig til at mene, at Maria har ret i sin kritik.

Det er jo den gamle sandhed om, at når jøder gør noget godt, er de ekstra gode, og når de gør noget dårligt, er de ekstra dårlige.

Khader er ekstra god, når han siger noget godt, og Kamal er ekstra dårlig, når han gør noget dårligt. Sådan er virkeligheden.

B

Ulla Nørtoft Thomsen sagde ...

Jeg siger ikke, at alle muslimske politikere har en rådden karakter. Jeg siger bare, at det har de alle sammen haft indtil nu..

Jeg synes det er svært ikke at bemærke, at muslimske politikere falder som fluer moralsk set.

Men hvis I ikke kan eller vil få øje på det, så skal jeg ikke tvinge jer. Jeres antagelse om, at der slet ikke er noget påfaldende dér, fungerer jo fint, så længe den fungerer.

Det minder mig om, at min bil skal til syn senest midt i marts, jeg må hellere få ringet til værkstedet.

Anonym sagde ...

Hvad! Forstår du det ikke?

"Når jøder gør noget godt, er de ekstra gode, og når de gør noget dårligt, er de ekstra dårlige."

Rigtigt eller forkert?

God idé med det bilsyn; det er sundt at få tjekket understellet engang imellem.

Du kan ikke se klart længere.

B

Anonym sagde ...

Hvis Kamal Qureshis opførsel - og her taler jeg langt, langt fra kun om de seneste sager i Ekstra-Bladet - ikke har noget med hans kulturelle/religiøse baggrund at gøre, må man efter danske forhold konkludere, at manden er ps...... En sådan er netop kendetegnet ved, at vedkommende ikke har noget "over-jeg", og det er just, hvad en gammel medstuderende siger om Qureshi i dag: "Affæren viste os, at Kamal har en personlig brist. Han har svært ved at skelne mellem rigtigt og forkert. Det viser den aktuelle sag om hans navne-falskneri jo også tydeligt. Desværre, siger kilden."
Beskrivelsen passer også fint med det billede, den brede offentlighed har fået af ham de sidste mange år: Han lyver som dagen er lang, overdriver, generaliserer, tilsviner politiske modstandere og har ingen som helst skrupler over for nogen eller noget - ikke engang sit eget parti. F.eks. sagde han på valgaftenen i 2005, da alle stemmerne endnu ikke var optalt, at SF's dårlige resultat skyldtes, at partiet ikke havde taget nok afstand fra DF. Måske er hans åbenlyse illoyalitet også én af grundene til, han er så upopulær i sin egen folketingsgruppe.
Første gang, han for alvor trådte frem i offentligheden, var i øvrigt i 2000, da han gjorde Karen Jespersen direkte ansvarlig for et attentat mod et asylcenter i Nordsjælland!
Til sidst kan jeg lige tilføje, at Ekstra-Bladets chefredaktør, Poul Madsen, har lovet flere afsløringer i de kommende dage.

Maria sagde ...

Ulla - hvis det er din hensigt at udtale dig om "multikulturelle politikere", og ikke "multikulturelle mennesker" generelt, skulle det måske fremgå lidt tydeligere af dine skrevne ord...

Ulla Nørtoft Thomsen sagde ...

Maria, jeg tror, hvis du slår efter i grønspættebogen, så er det også forbudt at generalisere om indvandrerpolitikere. De er jo også en slags folkegruppe, som man ikke må hetze. Heller ikke selvom vi har dårlige erfaringer med 100% af dem. Det er mærkeligt, at I ikke synes, det er mærkeligt. Er I racister? Regner I ikke med noget bedre?

Jeg har personligt mere tillid til nogle af de nye muslimske kvinder, der netop er blevet valgt ind. Men indvandrerpolitikerne med alt for stærkt multikulturel dagsorden (og det behøver indvandrerpolitikere ikke at have) er ene og alene lobbyister for deres "egne". Deres loyalitet er et andet sted. jeg går ud fra, det er derfor, så mange af dem har fyldt os med løgn og latin. Hvilket de har. I kan selv tænke eksemplerne igennem.

Maria sagde ...

Du taler om muslimske politikere, om indvandrerpolitikere...jeg håber da, at du har lige så meget øje for andre politikere, der tilhører den ene eller den anden form for gruppering...

Det er sgu lidt sjovt, at du spørger om "vi" er racister...jeg ved ikke, hvor du så'n opfanger signaler om det fra...it takes one to know one ?

Anonym sagde ...

Hvad er en racist? Kan man være racist overfor sin egen race? Her et lille citat af Susan Sonntag: "Den hvide race er dem menneskelige histories kræft. Det er den hvide race og den alene, dens ideologier og opfindelser som udrydder autonome civilisationer, hvor som helst den breder sig. Den har forstyrret den økologiske balance på planeten, som nu truer selve livets eksistens."
Jeg skammer mig og væmmes over jeg tilhører den hvide race og misunder de andre deres hjerters renhed og sinds ufejlbarlighed som det kommer til udtryk nu her med Quereshi. For andre civilisationer har jo nærmest paradisiske samfund og velstand.

Anonym sagde ...

Maria er vel B(ielefeldt)s kæreste/kone? Er hun af muslimsk familie? Og er de 2 rådne æg særligt fornærmede lige for tiden?

Hvor bliver man dog træt af disse fornærmede anstændighedsambassadører, så træt at man får lyst til at kyle dem til Langtbortistan, hvor de sikkert også har større samlet tilknytning.

Anonym sagde ...

Ja, her ville tvangsfjernelse bestemt gøre underværker.

Anonym sagde ...

Wir haben nur zwei möglichkeiten:
Repatrierung oder die Gazkammermethode!

Tilføj en kommentar