torsdag, marts 27, 2008

Fitna

Fitna er en fin film. En lille rundrejse i islams slet skjulte hemmeligheder. Der er ikke noget at blive vred over, for filmen dokumenterer bare et stykke vitterlig virkelighed, som muslimerne selv har skabt. Bliver man vred over det, er man lige så latterlig som Muhammed i en vittighedstegning, hvor han vil halshugge spejlet for at afbilde ham.

Kan I ikke mærke det? Al den ævl med islam trækker os ned. Det er som at diskutere med senildemente. Altid forfra, altid på bevidstløshedens betingelser. Danmarks Radio tør ikke vise noget fra filmen og lyder lige så muslimske som muslimerne selv. Europæiske ledere er så skræmte af islam, at de ikke tør være bange. De tør kun være ganske trygge og fortrøstningsfulde. Psykopater kan nemlig lugte frygt. Frygten gør dem endnu mere rasende, fordi den er et spejl og en spot og en uimodståelig fristelse til at slå ihjel, det ved enhver.

Det gør ondt i hjernen at skulle foretage de forfærdeligt dumme muslimske operationer, når den er skabt til noget bedre. Det er uendelig tungt. Aldrig en eneste rationel, ærlig samtale, der fører frem til en forpligtende konklussion. Ingen gennemsigtighed, ingen videnskabelighed, altid bare spin og mere spin. Syge løgne, som vi vikles ind i hver dag.

Voksne, danske mænd sidder i fjernsynet og tæsker deres hjerner til at tænke, at det er normalt, at vor tids svøbe ikke må kritiseres. De snakker om dialog, og imens kan man se natten sænke sig ned over deres bevidsthed. De kigger ud af skærmen med tomme blikke, og langt inde i deres hjerner kan man se en skræmt intelligens, der ikke tør trænge ud gennem al den forkrampede islamvrøvl.

På en måde forholder jeg mig efterhånden kun iagttagende og afventende til det hele. Jeg skriver, men jeg er egentlig blevet stum. Jeg kan simpelthen ikke udtrykke min foragt for alt det tåbelige sludder, vi har fyldt vores bevidsthed og vores offentlige rum med.

Se filmen her.

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg er fuldstændig enig med dig!

Anonym sagde ...

Hej Ulla
Det var en mycket bra kommentar, känns fint att läsa dina ord.
Mats/Sverige

Olsen sagde ...

Ja, der er intet nyt i filmen, blot opsummering af de kendsgerninger mange forsøger af fortrænge. Rigtigt at psykopater fornemmer frygt, derfor skal opøvelse i frygtløshed gennem stadig oplysning fremmes. Denne oversættelse af amerikansk artikel kan måske give et bidrag.
http://synopsis-olsen.blogspot.com/2008/03/brneofringer.html

Anonym sagde ...

Der er ikke andet at sige, Ulla, end hvad du netop har sagt.
Europa synes befolket af en samling skræmte gamle kællinger.

falkeøje

Anonym sagde ...

Bravo, igen ogen :)

Anonym sagde ...

Det var vist den bedste kommentar i meget lang tid.

saladin sagde ...

Det er bare smukt!Respekt!

Tilføj en kommentar