lørdag, marts 29, 2008

Fordømt

Nu har de galhovede sataner truet Liveleak til at pille Wilders film af (Snaphanen). De er gået direkte efter de ansatte. Vi er under belejring, skriver Castholm, og det har han ret i. Europa er ikke længere frit, sådan er det.

Europa er også uden værdig ledelse. Danmark er uden værdig ledelse. Vores statsminister fordømmer en film, han aldrig har set. Selv Westergaard prøver i sidste øjeblik at redde sig noget sympati hos sine bødler ved at standse sin tegning, viske den ud af historien.

Islamisterne er glade for al denne afstandstagen til Wilders´ film. De ser fordømmelserne som en opbakning til deres overordnede kampstrategi, nemlig at enhver kritik af islam pr. definition er højreekstremistisk og derfor kan ignoreres.

De har da heller ikke en eneste selvkritisk overvejelse med udgangspunkt i filmens indhold. Det falder dem ikke ind. Den kritiske fornuft er spildt på denne hjernedøde, fremadmoslende tyrkertro, som det så viseligt hed i gamle dage (se fx her). Læs også it-text bloggeren om al denne skamløse løgn med løgn på.

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Alle Flammer og Citroner i Danmark kalder fædrelandet på.

Politikerne skal ud - folket skal ind - de fremmede skal væk.

falkeøje

Anonym sagde ...

Det hele er SÅ horibelt, at man er ved at brække sig! Den eneste, der har sagt noget som helst fornuftigt om det her, er Naser Khader af alle!!! De er nogen nokkefår hele bundet både i Holland (hans ord), men de kan sagtens få vores med under samme hat. Du godeste milde moses. Videoen ligger dog på Youtube, hvis du vil se den, og jeg har også skrevet om det ovre hos mig og linket til den.

Ulla Nørtoft Thomsen sagde ...

Ja, jeg har også lagt mærke til Naser Khaders markering, det var rigtig godt. Fogh er derimod pludselig på katastrofekurs. Hvor vil han hen med alt det fordømmeri, først af drabet på den tyrkiske dreng, nu af Wilders´ film. Stik imod hans princip under den første (af mange) Mo-kriser. Er det af hensyn til hans næste job i EU eller?

Hertil Ellemann og Hornbech og hende den politiske ordfører, hvis navn jeg bliver ved med at fortrænge.. Nej, det går slet ikke godt for Venstre for tiden.

Olsen sagde ...

Glem heller ikke Søvndal, som også stik mod sine 'helvedesudtalelser' nu pludselig åbenbart ikke kan se forbindelsen. Politikerne afslører sig selv på sørgeligste vis. Ikke mindst FN og Ban Ki Moon, men for den organisation er kampen for frihed og fred afløst af kampen for større personligt udbytte for de delegerede. Hvilket kommer til udtryk i de stadig mere håbløse og korrupte indsatsforsøg. Derfor blev John Bolton også 'sat på porten.' Sandheden er altid ilde hørt.

Anonym sagde ...

Hello I just entered before I have to leave to the airport, it's been very nice to meet you, if you want here is the site I told you about where I type some stuff and make good money (I work from home): here it is

Tilføj en kommentar