søndag, marts 16, 2008

Integrationspolitik er retspolitik

Jeg vil godt lige fremture én gang til med Liberalisternes politik over for indvandrerkriminalitet. Den er så effektiv, så retfærdig og så nødvendig, at jeg ikke forstår, hvad de andre partier venter på:

"Det må være et ufravigeligt krav til udlændinge – og en betingelse for deres ophold i Danmark – at de overholder landets love, og der er ikke noget principielt forkert i, at udlændinge får inddraget deres opholdstilladelse og udvises, hvis de begår kriminalitet. [...]

Når det gælder udenlandske statsborgere med terrorforbindelser, eller udlændinge som på anden vis vurderes at udgøre en sikkerhedsrisiko, er det et vigtigt led i politiets forebyggende indsats mod terror, at de kan gribe til anholdelser og udvise udlændinge selv i de situationer, hvor politiets beviser ikke er stærke nok til at føre til en domsfældelse. [...]


”Vi skal ikke være ”soft on terrorism” i misforstået tolerance, og udlændinge, der begår kriminalitet eller som udgør en sikkerhedsrisiko, har ikke nogen ret til at forblive i Danmark. Ud med dem!” siger Torben Mark Pedersen"
(
Liberalisterne).

Liberalisterne insisterer til gengæld på, at de administrative udvisninger sker med en dommergodkendelse i stil med ransagningstilladelser.

PS: 86,6 procent af danskerne ønsker flere udvisningsdomme.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Problemet er vel ret enkelt.

Hvem skal bestemme om hvem som må opholde sig i Danmark ?

Er det en universal ret, at udlændinge har et retskrav på ophold, eller kan danskerne selv sætte begrænsninger ?

Tænk om man lod alle - alle - opholdstilladelelser være 100 % afhængige af en kriminalitetsfri opførsel.
En dom i byretten betød en ophævelse at opholdet.

Morten Dreyer

Ulla Nørtoft Thomsen sagde ...

Jamen, det er den eneste løsning. Trusler, knive, røverier, voldtægt, grov vold, svindel af et vist omfang, narkokriminalitet osv. skal medføre udvisning uden videre.

Forestil jer, at vi havde praktiseret det hele vejen igennem.

Tilføj en kommentar