tirsdag, april 01, 2008

Trosfrihed.dk

En flok debattører, der er blevet trætte af censuren på Kristeligt Dagblads debatfora, har startet et nyt debatforum: Trosfrihed.dk. Bestemt et besøg værd. Hør fx her en svada fra Ole Bjørn:

"Den 3. verdenskrig er i fuld gang. Den er startet af religionen islam, og den vil blive blodigere end noget, vi før har set, inden der kan udråbes en vinder. Det er ikke kun en konventionel erobringskrig som den første af slagsen. Det er heller ikke kun en ideologisk krig som nr. 2. Det er en verdensomspændende borgerkrig, der truer verdensfreden med permanent krig eller islamisk diktatur, indtil islam enten er totalt afskaffet eller reformeret til ukendelighed".

"Islam, ikke islamisterne, er den virkelige fjende. Islamisterne er kun et produkt af de islamiske dogmer, som ingen muslimer tør sætte et spørgsmålstegn ved. Det er disse dogmer, der er den egentlige trusel, specielt fordi de stiller krav om betingelsesløs underkastelse, ikke blot til at muslimer skal underkaste sig Allah, men til at alverden skal underkaste sig Allah ved at underkaste sig islam og muslimerne" (mere her).

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det lyder som isdronningens dogme. Ingrid Stages lams (ISlam) slagtning i førsteudgaven af Jeppe Kofoeds skole. Andenudgaven var et klart bud i Blair Witch religionen: Du må ikke begære din elev. Der er altså en klar synkronisering mellem fagforening og socialdemokratiet og der er en klar aftale om ofring til deres gud.

Godt der er fagforeningsfrihed. Og så påstår politikerne, at de ikke blander politik og religion. Føj for nogle hyklere.

Jeg melder mig ud!

Birgitte

Anonym sagde ...

Birgitte, du vrøvler!
At Jeppe kofoed har dusket en ungmø i påsken spiller vel ikke ind på forholdet mellem fagforeninger og socialdemokratiet og hvor skabes derfra forbindelsen til den af muslimerne startede 3'die verdenskrig?
Du må prøve at holde dine personlige reference rammer på det mentale plan, selv om div. myndighedspersoner står i vejen, ude af debatten om vor fremtidige status som frie eller slaver.

Vh.
PB

Tilføj en kommentar