søndag, juni 15, 2008

Lukker og slukker

Kære læsere, jeg har af flere gode grunde besluttet at lukke og slukke min blog. Tak fordi I har læst og skrevet med. Vi ses måske i anden sammenhæng.

PS 22.06.08: Jeg har nu åbnet bloggen igen, så man kan læse de gamle indlæg og trofaste læsere ikke får den mistrøstige og misvisende besked om, at de ikke er inviteret. Jeg vil dog stadig bestræbe mig på at lade være med at skrive mere.

9 kommentarer:

 1. Prøv at forestille dig Radisernes Thomas i situationen, hvor nogen brutalt river suttekluden fra ham - så har du undertegnede samt med sikkerhed adskillige andre, der har nydt at være i dit selskab - hvad så? Danner Kimpolina og du nu en "Døde bloggeres klub"?
  Alt godt til dig!

  SvarSlet
 2. Jesper B. Poulsen28 juni, 2008 01:48

  Tak for dine indlæg i debatten. Du er den skarpeste kniv i skuffen og det har gavnet mig liv at smutte forbi din blog og læse nogle sjove og fornuftige ting om denne skøre verden. Nyd dit otium og god vind fremover

  SvarSlet
 3. Kære Ulla,
  Tak for beskeden. Det er jo altid trist ikke at være inviteret.
  Glade hilsener

  Per Møller Andersen
  grundskyld.dk

  SvarSlet
 4. Have it very good, Ulla. Du vil blive savnet, indtil du vender tilbage, hvad du jo nok gør.

  SvarSlet
 5. Hej Ulla,

  Tusind tak for alle de kloge ord. Jeg kommer til at savne din blog. Den var den første, jeg læste, når jeg åbnede min computer.

  Alt det bedste herfra,

  Thomas K.

  SvarSlet
 6. Aj for hulen, hvor er det bare irriterende. Alle de gode blogs lukker og slukker. Du giver ingen rigtig grund og forsvinder bare sådan. Du skylder selvfølgelig ingen forklaring, men jeg er GRUNDIGT træt af, at de blogs jeg holder mest af lukker :( ÆV, ÆV OG TRE GANGE ÆV!

  SvarSlet
 7. Ihvertfald alt godt med dit nye job, og jeg forstår godt, selvom jeg synes, det er ærgerligt!Måske du alligevel kommer på visitter - du skal ihvertfald være velkommen.

  SvarSlet
 8. Hej Ulla.

  Ærgeligt ærgeligt.
  Dine sublime indlæg vil blive savnet!

  SvarSlet
 9. Kære Ulla!

  Du har været en stor inspirationskilde, lad mig ønske dig alt godt fremover. Jeg har slugt dine indlæg, som en tørstig beduin, som netop har fundet en brønd midt i ørkenen (hvis du vil undskylde billedet). Jeg håber dog, at du på længere sigt kommer tilbage - der er brug for dig!

  Krammer herfra!

  SvarSlet