mandag, juni 09, 2008

Scoop: Nyhedsavisen har opsporet den muslimske majoritet

I skal læse dette interview med en egyptisk-dansk muslim, der stemmer DF. Det er første gang nogensinde, den danske offentlighed hører fra den sagnomspundne angivelige majoritet af moderate, demokratisk sindede muslimer, der elsker vort land som det er, ikke som en potentiel islamisk storkoloni. Her er én! Hør en guttermand, for hvem integration faktisk betyder integration, ikke infiltrering. En rigtig guttermand, for hvem dialog er dialog, ikke religiøs lobbyisme og propaganda. Han er ærlig og ligetil. Læs det, hvis du vil vide, hvad du har savnet ved stort set alle de andre danske muslimer, der har ført sig frem i medierne:

»Hvis den islamiske verden ikke udvikler sig og følger med resten af verden, vil de falde fra. Ligesom neanderthalerne.«

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Bare for at kvittere: har læst den.

Og jeg kan godt stikke den. Udover at have kendt et par indvandrere, der har stemt på DF, har jeg også kendt een, der stemte på Fælleslisten Mod Indvandring. Og det er ganske vist!

Og så har du i øvrigt ret i, at det er en dejlig artikel. Og en herlig kommentar, du giver den med på vejen.

Anonym sagde ...

Vi må heller ikke glemme den 16-årige indvandrer, som for et par år siden blev valgt til formand for Dansk Folkepartis Ungdom i Køge(?).

Tilføj en kommentar