søndag, oktober 12, 2008

Respekt, mægling, blodpenge..

Kierkegaard skriver det godt nok: "At man, naar det i Sandhed skal lykkes En at føre et Menneske hen til et bestemt Sted, først og fremmest maa passe paa at finde ham der, hvor han er, og begynde der". Hm. Men hvor længe skal man blive der? Er vi sikre på, at vi kan bevare det pædagogiske overblik, når hele verden efterhånden stimler ned i den islamiske bevidstheds bombekrater og lærer flydende idiotsprog?

11 kommentarer:

Anonym sagde ...

Ganske morsomt, men det var måske ikke lige sådan, jeg havde forestillet mig, at et post-bombekraterial syndom ser ud - billedet talt.

Problemet er, at hvis ikke danske øvrighedspersoner kravler ned i den islamiske bevidstheds bombekrater og samler ofrene op, så vil muslimske gejstlige hellere end gerne overtage dette beskidte og utaknemmelige job, hvorefter de så sikkert som amen i kirken vil melde tilbage til den ængstelige offentlighed, at nu er alle problemerne løst, og alle idioterne er glade.

Eller sagt på en anden måde: Vi kan risikere, at ulven (i fåreklæder) sættes til at vogte får, hvorved flydende idiotsprog virkelig institutionaliseres for alvor.

Ulla Nørtoft Thomsen sagde ...

Ja, der er lidt kuk i min metaforik, det kan jeg godt se :-)

Men: I Danmark har myndige mennesker ret til at være sammen med de mennesker, de selv vælger at være sammen med. Tager nogen den ret fra folk ved trusler om vold og drab, så skal vi komme efter dem LIGE MED DET SAMME. Det er jo kriminelt!

Husk dog jer selv! Lad være med at vænne jer til alt det vrøvl, de disker op med. Husk jer selv og fat jer selv og jeres land, ellers skal jeg komme efter jer med et KURSUS i den liberale retsstats fundamentale ideer ;-/ 68´erne, der heldigvis snart går på pension, har i den grad mudret billedet til, at folk ikke fatter det mest fundamentale mere...

Situationen er, at muslimerne har haft mere succes med at opdrage danskerne end vi har haft succes med at opdrage dem. De er vedholdende. De står fast. De er konsekvente. De bruger håndfaste metoder. De bruger jordnær skræk og rædsel. De har fuldstændig styr på os. Og de bruger den pædagogik, vi nægter at anvende, - under henvisning til, at den slags hårde metoder ikke virker... - Åh jo, de virker skam!

Kriminalitet skal være en ansøgning om at blive sendt ud af Danmark. Og ønsket bør som regel efterkommes.

Vi er slet ikke hjælpeløse, vi er bare nogle... kællinger... Og så er vi frem for alt fuldstændigt ansvarsløse og ligeglade. Vi trækker på skuldrene og siger, at det tager retsstaten sig af, velvidende, at gu gør den da ej. Vi er statsfatalister, nej ikke engang det. For det ville kræve, at vi troede på, at staten løste problemerne. Det ved vi godt, den ikke gør. Vi ved udmærket godt, at der i de kommende år vil blive voldtaget og tæsket mange godsvogne fulde af uskydige danskere. Men vi sætter en ære i ikke at gøre en skid ved det.

Anonym sagde ...

Ok Ulla, med den vinkling har du en pointe, der ikke er uvæsentlig.

Man kommer herved til at tænke på, at der sådan set er byttet om på rollerne mellem retsstat og borger:

Retsstatens funktion burde være at sørge for borgerens sikkerhed og udøve den retfærdige straf mod overgreb, trusler og vold, mens borgeren inden for den ramme efter bedste beskub kan søge at tilgive og forsone for at komme videre.

Men nu er retsstatens funktion at tilgive og forsone, mens borgerens funktion er at sørge for egen sikkerhed og ellers resignere, da selvtægt er en blindgyde.

Ulla Nørtoft Thomsen sagde ...

Beklager, BL. Jeg har slettet dine indlæg. Jeg orker ikke det pladder.

Anonym sagde ...

Forudsætningen for "at føre et Menneske hen til et bestemt Sted" er ikke opfyldt fordi det er kriminelt hvis det er imod menneskets vilje. Uanset hvor dets udgangspunkt er (indenfor lovens rammer).

Anonym sagde ...

Hvem har lavet tegningen og hvad hedder den?

Anonym sagde ...

Troldmanden fra OZxxx:"Kartoffelplante på Chokoladebund"?

Anonym sagde ...

Tegningens modsætning:
"En fugl i hånden er bedre end ti på taget"

http://pbfcomics.com/archive_b/PBF004-Deal_with_the_Devil.gif

Anonym sagde ...

"Hvad mand ikke har mellem benene må han ha' mellem ørerne"

Ulla sagde ...

Jeg synes altså, det er helt urimeligt at sammenligne dette ærværdige, smukke, glædebringende organ med islamismen, som er det modsatte.

Anonym sagde ...

Det organ, du omtaler, er noget opreklameret og ikke særligt ærværdigt.

Det var dog en ualmindelig grim mellemørebetændelse Lille Peter har fået sig på den tegning!

Tilføj en kommentar