lørdag, februar 14, 2009

Fik du set Fitna?

Jeg har lige genset Wilders lille film Fitna. En rigtig udmærket film, som jeg før har sagt. Den består først og fremmest af helt faktuelle nyheds- og dokumentarklip, som man allerede har set, hvis man har fulgt lidt med. Og så består den af Korancitater og udsagn fra islamiske ledere, som man også bør have gjort sig bekendt med på nuværende tidspunkt.

Det har altsammen været publiceret mange gange. Det nye er, at klippene bliver vist uden alle de sædvanlige studentikose søforklaringer om ekskludering og stigmatisering og islamofobi, der skal gøre folk mentalt søsyge og forhindre dem i at forstå det, de forstår.

22 kommentarer:

Anonym sagde ...

Se, det summer af sol over engen.

Bielefeld

Anonym sagde ...

Ja, lad os lade som om der ikke er noget problem, så skal det nok løse sig. Måske glemmer du vores gode ven, Jacob, der har et glimrende indlæg på sin blog, Retsstaten, om Wilders' Englandsbesøg. Er det måske ikke et problem, at en folketingsvalgt europæisk politiker ikke kan bevæge sig frit rundt i et andet EU-land? Nu må du altså have mig undskyldt.

http://mchangama.blogs.berlingske.dk/2009/02/12/storbritannien-undergraver-ytringsfriheden/

Louis B.

Anonym sagde ...

Bielefeld, en udmærket tysk fodboldklub, hvad har det med tråden at gøre? Jeg holder meget af fodbold men Fitna er ligesom noget andet, en meget hurtig øjenåbner for de "tvivlere" i den vestlige civiliatoin, der ikke har indset at "vi" er under angreb, kort og godt.
Vh.
PB

Anonym sagde ...

Det er jo ikke andet, end enhver kan gå ind på YouTube og se.

Det siger mere om politikerne (herunder vor Landsfader, Anders Fup, som fordømte filmen ude at have set den) end om Geert.

Anonym sagde ...

Er Fitna en "øjenåbner"? Hvad siger den, som ikke allerede er sagt 100 gange?

Cyprus Hill

Anonym sagde ...

Ja for nogen har det da vel været det, feks. de mange der ikke har set sådan noget 100 gange , eller for vore "synske" politikere, der bedyrer at de bestemt ikke har set den men forøvrigt er den dårlig!

Zoro

Anonym sagde ...

Zoro, helt seriøst, hvis man vil nekæmpe politisk islam, islamisme, kald det hvad du vil, så hjælper det da ikke en hujende fis at lave en så amatøragtig film. Gå nu til biddet i stedet for disse spark over knæet, det er dårlig pædagodik. Nu bor jeg selv i Cypern, så her ved vi også, hvad "clashes of religions" vil sige. Her er problemet ikke de tyrkiske cyprioters religion, islam, men deres nationale identitet, og græsk-cyprioterne er ikke bedre hvad det angår. Men Cypern viser, at det ikke er islam, der er problemet, i hvert fald ikke alle steder. Men det vigtige er, at det kan lade sig gøre, at islam ikke er uforenelig med demokrati, det moderne osv.

Cyprus Hill

Anonym sagde ...

@cypres hill

Så hvis tyrkiet/nord cypern havde været katosk/ortodoks kristent i stedet, så havde vi haft den samme konflikt ??
Og hvordan er det nu det er med tyrkist nationalisme - tyrkisk historie. Var det noget med ataturk der gennemtrumfede en hardcore sekuær nationalisme for at holde islam nede. Og siden da har der været problemer hvor militæret er nødt til at gribe til kup for at fastholde islam fra magten.
Du kan kalde det nationalisme - men i praksis det jo blot en stedfortræder for den religiøse konflikt.

I dont think so. Og uanset hvad, så forstår jeg ikke rigtigt hvordan du kan gå derfra og så til at sige at islam ikke er uforenligt med demokrati/modernitet osv. Det er vel ikke tyrkiet du tænker på ?
I så fald må man sige at du er villige til at gradbøje demokrati/menneskerettigheder m.m. alt efter om det er kristne eller muslimer vi har med at gøre. Det lugter lidt af racisme, hvor kravene ikke skal være alt for store til de stakkels muslimer.


Men vi kan da godt blive enige om at Wilders film er dårlig pædagogik og ikke er løsningen på vores problemer. Men imodsætning til den i medierne udbredte holdning, så er den altså heller ikke problemet.

Anonym sagde ...

Det er typisk højrefløjsretorik, det med at projicerer deres egen racisme (ja, I ER racister, mange af jer, jeg kender jer) over på venstrefløjen, som ikke er guds gave til menenskeheden, men som har et bedre menneskesyn, generelt. Læg mærke til, hvem der kastede den første sten: en højreblogger. Det er ikke første gang, men I er jo i defensiven, fordi I ikke kan lide udviklingen. En ting skal I forstå: der findes danskere, etniske danskere, kristne danskere, der IKKE ser det som et problem, at der bor muslimer i Danmark. Vi synes ikke, at det er et problem, at der er muslimer i Folketinget. Muslimer må ikke dyrke deres religion i Danmark, for de må i praksis ikke bygge moskeer. Til Cypern.

Kender du noget til konflikten? Hvorfor blande Tyrkiet ind i diskussionen? Tyrkiet er interesseret i Nordcypern, men tyrkisk-cyprioterne er ikke interesserede i Tyrkiet. De ser ikke sig selv som tyrkere, men som cyprioter. Cypern er ikke en nation i modsætning til DK. Problemet her er "grækerne", der betragter "tyrkerne" (skrevet for nemheds skyld) som andenrangsborgere. De indrømmer det selv. Jeg talte i aftes med en græsk-cypriotisk kvinde. Forretningskvinde. Meget politisk engageret. Hendes far sidder i parlamentet. Hun siger: Papadopoulos, der netop er død, var fascist, "extreme right wing", nu hvor han er død er der kommet en kommunistisk regering. Det udnerlige for er, hvorfor vesterlændinge vil støtte "grækerne" på Cypern uanset hvilken partifarve de har. "Tyrkerne" er derimod handelsorienterede, hvorfor hænge sig i, at de teoretisk set dyrker en anden religion, hvilket de ikke gør? Ingen kommer i moskeen. De handler og lever og elsker og dør. Hvad fanden er problemet? Racisme. Det er det eneste svar, jeg kan få øje på.

Nej, vi er enige mht Wilders: han har ikke skabt de problemer, vi sidder med nu, det har hans forgængere, han gentager bare, hvad de har sagt i 20 år.

Cyprus Hill

Anonym sagde ...

@cyprus hill
Hvorfor projicerer du dit eget had og racisme over på alle os andre.

Hvorfor så mange stråmænd. Muslimer kan sagtens dyrke deres religion i danmark, og de gør det jo også lystigt. Det er vel nærmest det der er årsagen til problemerne.
Men vi er faktisk nogle der ikke går ind for racistisk islamiske neokolonialisme. Nogle der imódsætning til dig ikke er dyrker en racitisk multikulti ideologi, en racitisk dyrkelse af de eksotiske fremmede. Nogle der ikke har racitiske ideer om at mørklødede mennesker er inferiører og derfor ude af stand til selv at skabe samfund.
Nogle der ikke ønsker at blive udbyttet af indvandrer der udgør en enorm byrde.
Der findes faktisk folk der ikke er racister, men som gerne vil bestemme over deres eget liv, deres egne penge, og deres eget land. Som ikke ønsker en total forandring af deres land. SOm ønsker at bevare deres kultur, og som ikke ønsker at være til grin fordi fremmede kommer rejsende hertil for at nasse på vores velstand. Men det kan dansker-hadere og kulturracister jo nok ikke forstå - for deres skal jo være plads til det nye herrefolk, der åbenbart har en særlig ret til at tage for sig af retterne.
I multikulti tosser er hovedsageligt racister. I vurderer alle mennesker på deres hudfarve/religion - det er selve kernen i jeres syge ideologi. Jeg kender mange af jer.
Men i er jo i offensiven for jeres racisme vinder jo frem, så du kan bare forsætte htespeechen.
Endelig kunne du jo forholde dig til de reelle problemer. Og du kan nok også fornemme problemerne i praksis uanset dine fine intentioner, ligesom du nok også har en fornemmelse af at problemernes omfang er forskelligt alt efter om der er 1000 eller 1 million muslimer. Ellers kan du jo tage til tyrkiet, egypten osv. og opleve livet som ikke-muslim blandt muslimer.


Ohh, du har hørt en græsk-cyprioter sige et eller andet. Ja, så passer dine teorier om dem vel igen. For så er de jo alle sådan.
Hvem snakkede om racisme.

Hvorfor er cypern delt, hvis det ikke har noget med tyrkiet at gøre ?
Hvorfor er tyrkiet ikke med i eu - cypern-forbehold?
Hvorfor er der tyrkiske soldater på cypern, når nu det ikke ahr noget med tyrkiet at gøre.
jeg talte med en tyrker. Han sagde, vi hader de kristne fordi de ikke er muslimer.
Jeg kan ikke se anden forklaring end islamsik racisme på problemet.

Tyrkerne er handelsorienterede.Sikke da en racsitiske generalisering.

Og de dyrker ikke en anden religion ?
Det var da noget nyt. Nu er det hele et fedt. Jamen så kan det jo ikke være racisme.

Du har ret; tyrkerne racisme forårsaget af deres syge religion er hovedproblemet.

Åhh ja, det er dem der påpeger problemerne der er årsagen. Det er ikke indvandringen og muslimerne der skaber problemerne. Det er dem der siger at de skaber problemer, der er skyldige i de enorme problemer.
Hvorfor er det nu overhvoedet at de kommer til europa - er det fordi de er så dygtige eller er det fordi der er problemer alle andre steder hvor de er.

At du på den måde fratager muslimerne ansvaret for de problemer de skaber i europa, og i stedet gør europæerne til de anvarlige, er jo i sig selv udtryk for et grotesk racistisk had til europæerne og en dyrkelse af muslimer som et særligt herrefolk.

Må vi få lidt anstændighed tak. Individer er selv ansvaelige for deres handlinger. Det kan man ikke tøre af på andre blot fordi de er kristne/hvide.

Ulla Nørtoft Thomsen sagde ...

Nemlig. Jeg er helt enig.

Anonym sagde ...

Hvor er du pinlig, Jens Hansen !

Du anklager mig for at lave stråmænd og fyrer derefter 128 af selv. Flot! Altid fedt at diskutere med en intelligent modpart. For at tage det sidste først: du skriver, at individer selv er ansvarlige for deres handlinger, og at det kan man ikke tøre af på andre blot fordi de er kristne/hvide. Nemlig! Men, Jens Hansen, det gælder vel også muslimer, hinduer, jøder osv, ikke? Hvorfor er muslimer aldrig individer i jeres syge nationalistiske ideologi? Hvorfor er de altid en del af, uuuhh en farlig islamisk sammensværgelse? Når en muslim laver noget lort, er det fordi han er muslim, når en kristen dansker gør det, er det fordi han har haft en dårlig opvækst, hans far har tærsket ham eller hvad fanden ved jeg. Kan du ikke se, hvor idiotisk og manisk jeres argumenter er? Jeg forventer ikke, at du, Jens Hansen, kan indse det, men Ulla burde kunne se det, og det kan hun også. Hun handler og tænker i ond vilje. Igen. Desuden, så siger du, at de fremmede kommer og nasser på dit samfund. Hvorfor skal DU bestemme, hvem der skal "nasse" på dit OG mit samfund? Jeg har vel lige så meget ret til at bestemme, hvem der skal hertil som du har. I kan ikke forstå, at vi finder islam berigende, ja BERIGENDE, tænk bare på det dejlige køkken og de mange krydderier de har haft med sig. Ellers ville vi bare spise brun sovs og kartofler. Men danskerne har jo SELV stjålet Danmark fra tyskerne. I virkeligheden er Danmark tyskernes land. Men du har vel ikke læst nok historie til at være med her, bitte mand.

Cyprus Hill

Anonym sagde ...

"Altid fedt at diskutere med en intelligent modpart."

"Kan du ikke se, hvor idiotisk og manisk jeres argumenter er?"

"I kan ikke forstå, at vi finder islam berigende, ja BERIGENDE, tænk bare på det dejlige køkken og de mange krydderier de har haft med sig."

"Ellers ville vi bare spise brun sovs og kartofler. Men danskerne har jo SELV stjålet Danmark fra tyskerne. I virkeligheden er Danmark tyskernes land."

????

Hahahahaha, det er sandelig godt vi har åbnet vores grænser for de muslimske kolonister. Tænk hvis vi skulle leve af brun sovs og kartofler resten af vore dage! I tilgift får vi også kønsapartheid, tvangsægteskaber, kvindelikvideringer, etc., etc...

Med hensyn til at nasse på vores samfund, så kunne vi jo indføre brugerbetaling, så alle de blødende hjerter og islam-lobbyister fra venstrefløjen kunne indbetale klækkelige beløb til deres multikulturelle utopi, vi andre kan så blive fritaget!

Danskerne har selv stjålet Danmark fra tyskerne.

???

---

???


Den har jeg sgu aldrig hørt før, mon Cyprus Hill selv er muslim?

Anonym sagde ...

Til den om, at danskerne stjal Danmark fra tyskerne :)

Jeg har tænkt lidt over den.

Den må vel gå på, at teutonerne oprindeligt kom fra Danmark (Thy) - og at folkenavnet teutoner er første led i Deutschland (Teutsch)land. Ergo må der i en vis forstand have boet "tyskere" i Danmark engang ... Ja, Danmark var måske sin tids Tyskland ?

Inden danerne kom til Danmark, skal der altså have boet teutoner i Danmark - men, Cyprus, var de ikke ude at rejse, da danerne ankom (vistnok fra Skåne)? Nemlig sammen med deres rejsekammerater, Vandalerne - fra Vendsyssel. Siden drog også Kimbrerne afsted (fra Himmerland (Kim'erland)). Ja, Jylland (beliggende på Den Kimbriske Halvø, i øvrigt. Jylland er jo et nationalt, ikke et geografisk navn) har altid været beboet af gæve folk. Gud ved, om det er noget i jordbunden ... ?

Når det står lidt galt til visse steder derovre i vore dage, er det måske fordi de er begyndt at spise shawarma og pizza, i stedet for det gode jyske rugbrød fra egen muld.

Meget spidsfindigt ellers, Cyprus Hill. Du fik sandelig hylet os helt ud af den !

- - -

Anonym sagde ...

I er galt afmarcheret. 1848 og 1864-krigene var heller ikke nationale krige mod tyskerne (der end ikke fandtes dengang, og heller ikke mod prøjserne), men borgerkrige inden for det uformelle tyske imperium. Det siger Uffe Østergaard. Vi har aldrig været i krig mod Tyskland, kun Sverige.

Cyprus Hill

Anonym sagde ...

"I er galt afmarcheret."

Medgivet! Det var jo - som ethvert barn ved - kimbrerne og teutonerne, der slog følge :) Ja, ha-ha. Så hylet ud af den blev jeg altså i den sene nattetime.

- - -

Anonym sagde ...

@ Ulla,

Hvorfor har du en blog, hvis du ikke gider opdatere den?

/ulrik

Anonym sagde ...

@ Cyprus Hill

Du kan selv være pinlig. Det er ganske morsomt at skulle høre det fra en smårascistisk og rabiat venstrefløjs-tosse. Er det dit argumentent ?

”For at tage det sidste først: du skriver, at individer selv er ansvarlige for deres handlinger, og at det kan man ikke tøre af på andre blot fordi de er kristne/hvide. Nemlig! ”
Nå, nu er du enig. I din forrige kommentarer gjorde du ellers alt for at tørre ansvaret af på andre. Du er dybt præget af den racistiske tankegang der populært går under ”den hvide mands byrde” , alting bliver den hvide mands ansvar, for de mørke er jo så intelligente og kan ikke tage ansvar for dem selv.
Det er ganske rædderlig at vi skal høre på den slags i det 21.århundrede.
”Hvorfor er muslimer aldrig individer i jeres syge nationalistiske ideologi?”
Uhh, at gøre os syge er vel nok et stærkt argument. Men de er da altid individer, men individer agerer jo ikke i et tomrum. Vi forklarer blot hvad der præger det enkelte individ, hvad der motiverer individerne osv.
”Hvorfor er de altid en del af, uuuhh en farlig islamisk sammensværgelse?”
Stråmand. Ingen snakker om sammensværgelse. Det kræver ikke en sammensværgelse for at det er problematisk at så mange mennesker bekender sig til en fascistisk og racistisk og formørket religion. Så bliver summen af individerne dybt problematisk.
”Når en muslim laver noget lort, er det fordi han er muslim, når en kristen dansker gør det, er det fordi han har haft en dårlig opvækst, hans far har tærsket ham eller hvad fanden ved jeg. Kan du ikke se, hvor idiotisk og manisk jeres argumenter er?”
Men nu er det jo heller ikke argumentet, vel ? Kan du ikke se hvor idiotiske dine stråmænd er ? Hvorfor prøver du ikke at læse hvad andre skriver i stedet for. Vi siger blot at folks kulturelle baggrund i form af værdier, normer, traditioner, opdragelsesmetoder er med til at forklare deres adfærd og holdninger. Dette gælder også for ikke muslimer. F.eks. er holocaust en naturlig konsekvens af at mange tyskere støttede op omkring en tåbelig ide. Ligeså er det danske samfunds fantatiske rigdom blandt andet en konsekvens af de værdier, normer m.m. som har formet danskerne og det danske samfund. Vi bruger kultur, normer, værdier, ideologier, m.m. til at forklare noget af baggrunden for den faktisk adfærd for alle slags mennesker. Hvorfor er det så svært at forstå ? Kan du ikke se hvor idiotisk og manisk det er at hævde at det ikke gør nogen forskel om en person er opdraget til tolerance, personligt ansvar, ligestilling mellem køn, osv., eller om man er opdraget til underkastelse, overtro, offerrolle-tænkning ?

”Jeg forventer ikke, at du, Jens Hansen, kan indse det, men Ulla burde kunne se det, og det kan hun også. Hun handler og tænker i ond vilje.”
Ahh, du er nu sådan et smukt menneske selv, særligt din evne til at motiv-forske andre. Er man ikke enige i dine holdninger, så er det fordi man er ond. Så slipper du også for at argumentere og dokumentere, for ondskab er jo bare ondskab. Flot, din gymnasielærer må være imponeret.

”Igen. Desuden, så siger du, at de fremmede kommer og nasser på dit samfund. Hvorfor skal DU bestemme, hvem der skal "nasse" på dit OG mit samfund? Jeg har vel lige så meget ret til at bestemme, hvem der skal hertil som du har.”
Og hvorfor mener du så ikke jeg har ligeså meget ret til at bestemme at holde folk ude. Du har jo muligheden for at rejse derned, hvis du så gerne vil i kontakt med dem. Hvor kan jeg tage hen for at slippe for deres fascisme ?
Desuden, hvis de endelig skal være her, så kunne vi jo lave den aftale at dem der er så begejstrede for de eksotiske fremmede også skulle betale derfor.
Hvad giver dig ret til at invitere folk til landet som udgør en økonomisk byrde for mig ? Det er sgu da en rendyrket fascistisk tankegang, hvor du åbenlyst betragter os andre som banale byttedyr/slaver der blot skal tjene dine interesser/lyster/drømme samt naturligvis de nye herrefolks. Det er sgu da sygt at støtte islamisk neokolonialisme på vi andres bekostning. Det korte svar er, at jeg naturligvis må bestemme hvem der skal nasse på mine penge, så kan du bruge dine egne penge til dine racefikserede drømmerier.
”I kan ikke forstå, at vi finder islam berigende, ja BERIGENDE,”
Nej, og indtil videre har det da også været enormt dyrt. Du og dine venner tilbyder jo heller ikke ligefrem selv at betale for den såkaldte berigelse. Det tvinger i alle vi andre til. Sygt!!
” tænk bare på det dejlige køkken og de mange krydderier de har haft med sig. Ellers ville vi bare spise brun sovs og kartofler. ”
Så islam har altså et køkken. Kan du ikke se hvor ufatteligt racistisk det er at tro at der skal en ægte tyrker til at rulle en shawarma, du tror faktisk det kræver indvandring for at nye madretter kan finde vej til bordene. Se dig dog omkring, samfundet er fyldt med varer/ideer fra hele verden, uden at det har krævet indvandring. Dine raceteorier fortæller dig altså at de forskellige racer har særlige kvalifikationer som vi andre ikke kan opnå. Det er jo racismen i sin mest rendyrkede form; vi må have nogle jøder til at styre bankerne, negere til danse og slå på tromme, tyrkere til shawarma, osv…
Har du overhovedet ikke hørt om globalisering. Har du aldrig overvejet om samfundet også udviklede sig før indvandringen. Har du nogensinde overvejet om omkostninger er større end gevinsterne, og om gevinsterne kunne opnås uden omkostningerne.

”Men danskerne har jo SELV stjålet Danmark fra tyskerne. I virkeligheden er Danmark tyskernes land. Men du har vel ikke læst nok historie til at være med her, bitte mand.”

Ahh, så hvis nogle engang har begået en forbrydelse, så må alle da gøre det. Fin logik, der selv hvis dit historiekendskab var lidt større ville være tåbelig.

Anonym sagde ...

Cyprus Hill;
"I kan ikke forstå, at vi finder islam berigende, ja BERIGENDE, tænk bare på det dejlige køkken og de mange krydderier de har haft med sig."

Er det en vits ?

Berigelsen er altså mad ??

Du mener der findes særligt islamiske krydderier?
Er det ikke racitisk ?
Er det allah der har lavet dem til os?
Kunne man transportere dem med fly, uden at der skulle bo tusinder af muslimer i landet?
Kom der nye madvaner og krydderier til landet før indvandringen fra muslimistan begyndte ?
Hvad har køkkenet med islam at gøre ?
Hvorfor kan man ikke lære om deres køkken via tv, aviser, internet, uddannelse, ferie, ?

Din tankegang er jo racistisk. Du gør det at lave bestemte slags madtyper, til et race-spørgsmål. Andre racer kan åbenbart ikke.
Kan europæere da ikke lave sushi ?
Hvor mange japanere kræver det for at lave sushi ?
Har der iøvrigt været en stor japansk indvandring siden vi har fået sushi ?

Anonym sagde ...

Jens Hansen

Du er så mega nedtur at jeg ikke gider spilde mere tid på dig, du er for tykhovedet til at kunne fatte 3. klasses historie..

Du er sikkert bare en racistisk bonderøv fra Jylland, der er så mange tosser der ovre.

Cyprus Hill

Ulla Nørtoft Thomsen sagde ...

@ Ulrik og I andre. Det er ikke fordi, jeg ikke gider. Jeg ville meget gerne, men jeg har bare ikke tid og overskud til det for tiden.

Anonym sagde ...

@ Cyprus Hill

Godt ord igen. Din argumentation er fin. Er du skolelærer for en tredjeklasse eller hvorfor din interesse for dette trin.

Er du så besat af dine racefikserede drømmerier, at du vitterligt mener at noget krydderi er særligt islamisk ?
At det er nødvendigt med tusindvis af indvandrer for at få adgang til deres "køkken" ?

Synes du det er fint at bruge enorme milliardbeløb på lidt krydderi, når pengene kunne være brugt på nødlidende verden over ?

Forstår du slet ikke hvorfor folks kultur, normer, værdier traditioner har nogen betydning for deres adfærd, evne til begå sig, evne til at klare sig selv osv.

DU kan selv være mega nedtur. Du har ikke haft et eneste argument, udover at du er glad for islam, fordi du har fået adgang til et krydderi ned i kiosken.
Det er da mest latterlige jeg nogensinde har hørt. At man skal opleve et så massivt kulturelt selvhad, apologi for islamisk kolonisering af europa, for at snakke om madvaner er sgu da grotesk, og udtryk for en kulturrelatisvisme der vist tangerer det racistiske.

Men du er vel bare en racistisk tosse fra nørrebro der er flygtet derfra men som synes de "mørke" er så søde og dejlige" især dem der tror på allah. Er det ikke smukt og sødt - dem skal danskerne da forsørge, det er da klart.
Ryk lige lidt sammen, der skal skabes mere lebensraum for tyrkerne og pakistanerne.

Det var sikkert sjovt på det fri gymnasium, men det bliver din racisme jo ikke bedre af.

Tilføj en kommentar