lørdag, februar 28, 2009

Og de ondeste mennesker i verden er...

Den vestlige verdens værste mareridt er at ende ligesom den islamiske, det ved vi godt. Men vi bliver ved med at fortrænge, at den islamiske verdens værste mareridt er at ende ligesom os. Der er mange sjove tal i denne rapport fra WorldPublicOpinion, bla. at 73 procent af egypterne vil have mere sharia (s. 24), at kun 34 procent af pakistanerne er stærkt imod angreb på civile i Europa og at 40 procent af de tyrkere, der er på vej ind i EU, støtter angreb på amerikanske styrker i Irak (s. 14).

Men lige palæstinenserne. De er en sag for sig. 78 procent af befolkningen er imod religionsfrihed (s. 2). 46 procent af dem tror, at enten den amerikanske regering eller Israel stod bag 11. september (s. 11).

Og så slår de alle andre islamiske lande i terrorsympati. 56 procent har positive følelser for Osama bin Laden, mens 22 procent har blandede følelser (s. 12). 90 procent af dem er tilhængere af angreb på amerikanske tropper i Irak (s. 14). Palæstinenserne tager ikke engang afstand fra rendyrket terror mod civile. 30 procent er tilhængere af angreb på amerikanske civile, der arbejder i islamiske områder, mens 18 procent har blandede følelser over for dens slags angreb. 24 procent er tilhængere af angreb på civile amerikanere i Amerika, 15 procent har blandede følelser over for det og 30 procent "somewhat disapprove". Kun 29 procent er klart imod (s. 16), hvilket giver dem regionens førsteplads i terrorsympati.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg vil sådan set bare sige velkommen tilbage. Jeg opdagede det først igår, at du var her igen. Forhåbentlig bliver du dennegang :) God søndag!

Ulla Nørtoft Thomsen sagde ...

Tak, tak!

Anonym sagde ...

Det samme herfra. Rogge

Tilføj en kommentar