fredag, februar 13, 2009

Store Broder bryder sig ikke om Valentine´s Day


Hm.

"I modsætning til Winston havde hun fået fat i den egentlige årsag til, at Partiet gik ind for sexuel afholdenhed. Det var ikke blot fordi kønsdriften skabte sin egen verden, som lå uden for Partiets rækkevidde, og som det derfor gjaldt om at tilintetgøre. Endnu vigtigere var det, at sexuel afholdenhed fremkaldte hysteri, og det havde Partiet brug for, for det kunne forvandles til krigsgalskab og førertilbedelse. Hun udtrykte det således:

"Når man elsker forbruger man energi, og bagefter føler man sig lykkelig og er ganske ligeglad med alt andet. Det er det værste, Partiet ved. De vil have, at man hele tiden skal være ladet med energi. Alt dette med at marchere rundt i gaderne og råbe hurra og vifte med flag er simpelthen udslag af forkvaklet kønsdrift. Hvis man føler sig virkelig lykkelig, er der ingen grund til at komme i ekstase over Store Broder og Treårsplanerne og de To Minutters Had og alt det andet forbandede sludder" (George Orwell: "1984").

Bohemian Rhapsody har fundet plakaten.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Ha ha, spot on


Godt at du er tilbage Ulla

Men det er trods alt også et rimeligt let job at blogge for tiden.
Perlerne skaber ligesom blogmateriale i et enormt omfang ved noget så simpelt som at de tilkendegiver deres holdninger.

Anonym sagde ...

Når der nu skal festes hver eneste gang en psykopatisk morder sprænger vantro ihjel, så forstår man vel egentlig godt, at muslimer har brug for en hviledag, hvor de ikke behøver feste.

Tilføj en kommentar