lørdag, marts 14, 2009

Oversat igen (jeg elsker det!)

"Det finns goda vanor och dåliga vanor. Det här är en av de dåliga. Det har dödats massor av människor genom åren i och omkring och av de muslimska kolonierna. Varför skall just han släpas runt i gatorna? Det skall han naturligtvis, eftersom han är muslimernas första riktiga martyr, dvs någon som har dött i kampen mot en identifierbar fientlig makt. Med uppkomsten av en identifierbar fientlig makt kan vän-/fientligheterna gå upp i nivå 2. Det skall tydliggöras. Det skall firas.

En sådan martyr kan samla ummah'n i dess favoritkänslor, nämligen av kränkning i kombination med värdigt kontrollerad hämndtörst. För att påminna om hur alla hatar oss, hur mycket vi måste lida, hur skrupelfria våra fiender är, hur mycket de förtjänar att dö, hur många vi är, hur sårade vi är, hur mycket vi lider, hur arga vi borde vara etc.

Sådana marscher är krigshandlingar. HR-avdelningen [Human Resource], men ändå. En sådan hatmässig coitus interruptus är oerhört effektiv för att göra tre geniala saker på en gång: 1) att lura omvärlden att tro att man är rättvis och måttlig, trots att man pirrar hatet till det yttersta, 2) att stärka den muslimska kolonins sammanhållning-i-kränkning-och-elände och 3) att genom fina psykologiska mekanismer hetsa sönerna att trotsa all moderation och pragmatism för att engagera sig i kampen för sin förödmjukade nation (det fungerar varje gång).

Kom ihåg, om du kommer att delta: danskarna ombedes gå längst bak. Först de muslimska männen sedan de muslimska kvinnorna, och så alla nyttiga idioter."

En kommentar av Ulla Nørtoft Thomsen, som också skriver att vredespressen kommer att se till att skicka meddelandet om "slakten av danska muslimer" ut till alla rätta vederbörande.

Every Kinda People - min danske version ligger her.

1 kommentar:

Knute sagde ...

Tak Ulla, jeg elsker også det du skriver, selv om det er om uhyggelige ting. Kh Knute

Tilføj en kommentar