mandag, april 27, 2009

80 procent af muslimerne ønsker censur

Under den empatiske overskrift, "Tegningerne gør stadig ondt", oplyser DR, at det ifølge 80 procent af de herboende muslimer burde have været forbudt at offentliggøre Muhammedtegningerne. Det er da et fint kig ind i fremtiden.

5 kommentarer:

Ulla sagde ...

Det bliver over min kolde, døde krop!

Morten - - - sagde ...

Måske, Ulla L. ... men det kommer langsomt, snigende. Er du parat til en langsom død - eller har du besluttet dig for et tidspunkt, hvor du er klar til at falde for det, du tror på ?

Der kommer aldrig en lov mod muhammed-tegninger. Men mange andre, humanistiske love, der vil komme til at udgøre et kompleks (eller: morads), som ytringsfrihedsbrugere vil komme til at hænge fast i.

Og vil domstolene hertillands ikke deltage villigt nok i racisme- og hatespeach-bekæmpelsen ... så anlægger man bare sagen i Bulgarien. Hvor det som bekendt er lettere at forklare dommere, at vi her har med et samfundsnedbrydende, holocaustbenægtende umenneske at gøre, som bare prøver at sno sig. Og som skal have en dom, der giver ikke blot ham/hende en regulær forskrækkelse, men som giver genlyd i hele unionen!

- - -

Østjyden sagde ...

Hvad er det nu de plejer at sige de der celebrities her i landet som forsvarer "ytringsfrihed, men.." ideen ?
Er det ikke noget med; "der er jo ingen der ønsker at begrænse ytringsfriheden"

Øhh, jo det er der sørme. Ikke mindre end ca. 80% af landets hastigt voksende muslimske befolkning gentager dette synspunkt igen og igen.
De har ikke misforstået spørgsmålene som enkelte eksperter antyder. Næh de fastholder det også i uddybende interview som f.eks. hende socialrådgiveren fra dr's hjemmeside eller den irakiske familie som dr besøgte i tvavisen.

Morten - - - sagde ...

Ja-ja-a-ah, ja-ja-a-ah. Firs procent. Javist.

- Men til gengæld er der kun 82 procent af dem, der finder, at "terror mod Danmark er løn som forskyldt". Og det er da en difference på +2 procentpoint ... Så op med humøret !

(Kilde: Kristian Jensen (V), skatteminister)

- - -

Morten - - - sagde ...

Øh, for retfærdighedens skyld skulle der have stået, at der er 82 procent, der ikke finder, at "terror mod Danmark er løn som forskyldt".

Netop! Og det er da glade nyheder, ikke ?

- - -

Tilføj en kommentar