mandag, juni 22, 2009

Hvilken side er du på?

Hvor er det skønt at se perserne og deres støtter fylde gadebilledet. Med flagrende hår i demonstration mod et arabisk underkastelsessystem, som de alle dage har været for gode til. De bruger Obamas slogans om håb og forandring. De synger.

Der er stort set ingen af de sædvanlige aggressive, langskæggede, tørklædetilhyllede muslimer (da: underkastede) tilstede ved disse demonstrationer. Hvor er de henne?

Der åbenbarer sig en kæmpekontrast i den gruppe af mennesker, som er flygtet hertil fra islamiske lande. Her har vi en demonstration for frihed og demokrati. Ingen skrig og skrål. Ingen rangorden. Ingen tilhyllede kvinder, ingen kønsadskillelse. Ingen Allah hu-Akbar. Ingen død over dit og dat:Via Snaphanen.


Her en demonstration mod den danske presses genoptrykning af Muhammedtegningerne efter mordplanerne mod Westergaard (februar 2008). Masser af skrig og skrål, masser af tørklæder, masser af sorte jihadflag, masser af Allah hu-Akhbar. Imamerne først, så mændene, så kvinderne:Hvem er de i grunden flygtet fra? Der var ikke en hund i Vogternes Råd, der ville gø ad dem. De lever så korrekt underkastet, at de ville kunne leve ganske trygt i et hvilket som helst islamisk land. Medmindre de indgår i sorte, islamiske netværk i lande, der endnu ikke er bukket helt under og er politisk forfulgte af den grund. Som hedengangne Abu Laban og gud ved, hvor mange andre, som vi giver en god platform, hvorfra de kan udøve mørkets gerninger: masser af penge, masser af tid, al den frihed, de kan ønske sig.

Her har vi en demonstration mod Israel (januar 2009). Hvis man ikke kan eller vil se det, så kan man da høre det: "Down down Israel, down down U.S.A., down down demokrati, down down Denmark":Jeg er så glad for at se danske iraneres frihedsdemonstrationer i disse dage. Husk billedet af de iranske frihedsdemonstranter, næste gang Allahs slaver vil true og skrige sig til endnu en bid magt og respekt og formørkelse i de danske gader. Da skal du ikke lade dig narre af, at de endnu udgør et mindretal. Du skal kaste din racistiske arrogance af dig, og så skal du fatte det: Dér går mørkets kræfter! Der går mullaherne. Der går Vogternes Råd. Der går Ahmadinejad og skriger ind i en megafon.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar