onsdag, juni 24, 2009

Lars Hedegaard holdt fremragende båltale

Lars Hedegaard lagde ikke fingrene imellem, da han holdt båltalen i Tvis i år, hvad jeg naturligvis var godt tilfreds med. Dagbladet Holstebro-Struer var med, da denne "kontroversielle herre satte ild i debatten ved sankhansbålet":
"Der var verbale øretæver til alle, da formanden for Trykkefrihedsselskabet, Lars Hedegaard, i aftes holdt båltale ved sankthansfesten i Tvis. Fra toppen af seks EU paller skældte han ud på araberne, den danske kulturelite, politikerne, muslimerne, meningsdannerne, det danske skattetryk, globaliseringen, indvandringskonsulenterne, bureaukratiet i Bruxelles, eksperterne og de hellige mænd fra Langbortistan.Med udgangspunkt i Drachmanns midsommervise sagde han, at vi ikke længere elsker vort land, i hvert fald ikke hvis det står til den danske kulturelite, som i hans udlægning fører an i medierne og underviser vore børn i skolerne.»De lærer, at der ikke er noget at elske. Ja, at det nærmest er udtryk for fremmedhad og racisme at gøre det. Det er knap nok et land, og det er i hvert fald ikke vores. Danmark er nemlig blevet globaliseret,« sagde han og tilføjede, at fædrelandskærlighed og hægen om den nationale kultur er blevet en disciplin for provinsielle bondejokkere, som ikke ved bedre og forhåbentligt snart vil uddø.Efter mere udskældning af muslimer og afvisning af et storarabisk kalifat fik den danske meningselite og integrationskonsulenterne et fur. »Det er skatteyderne, som føder på dem,« sagde han og foreslog, at man skal sende en jobpatrulje ud for at se, hvor mange de har fået integreret".Så dér fik 400 Tvisborgere lidt at spekulere over! Jeg havde i øvrigt selv fornøjelsen af at hente Lars Hedegaard i lufthavnene og spise sammen med ham - meget spændende og behageligt selskab :-)

2 kommentarer:

Poul Højlund sagde ...

Den tale ville jeg gerne have hørt. Af og til bruger jeg som nom de guerre "Den jyske aboriginal", hvoraf fremgår, at jeg gør mig præcis de samme tanker som den gode Hedegaard: Vi var her først, og vi er her i egen ret.

I øvrigt er hjemmehørende plante- og dyrearter langt bedre beskyttede end vi hjemmehørende danskere; google selv videre på "invasive arter"!

Ulla Nørtoft Thomsen sagde ...

Ja, det er interessant, det med de invasive arter. Det er jo sådan nogle, der kommer til et nyt område og bliver voldsomt dominerende på rekordtid. De kvæler den oprindelige diversitet i miljøet og slår naturens fine balancesystemer i stykker. Først og fremmest fordi de ikke har nogen naturlige fjender, der holder dem i skak.

Tilføj en kommentar