fredag, oktober 16, 2009

Åh nej, ikke det

Frank Jensen vil holde respektmøde. Så kan de lære det.
Via Snaphanen. Må jeg i øvrigt henvise til min Wing Tsun retspolitik.

6 kommentarer:

Historyman sagde ...

Hej Ulla

Er det ikke bare dejligt med et RESPEKTMØDE. Jeg syntes, at det lyder tiptop, og navnlig kan jeg ikke undgå at lægge mærke til hvor dette respektmøde skal holdes, Amager Kulturpunkt, Øresundsvej 4 (ved Amager Bio), det jo lige op og ned af Tingbjerg!, der er kun 11,6 Km fra Amager Bio og til Tingbjerg Kirke. Det jo nærmest lige rundt om hjørnet. Total Respekt, nu rykker de røde fandeme!
Jeg syntes, at vi skulle holde et respektmøde i Ålborg, Frank´s gamle valgkreds, der kan de sikkert også ha brug for respekt. De gode borgere i Tingbjerg kan lige smutte en hurtig tur til det jyske, for at få noget respekt og et trøstende ord.
Gad vide hvornår det går op for Socialdemokrater, at deres velmente ord og handlinger forekommer hule og tomme.
Hvem er det der skal ha respekt? Og hvem er det der skal udvise respekt?
Er respekt ikke noget man opnår efter selv at havde udvist respekt, dvs. at der er en vis form for gensidighed i dette begreb.
Denne prostitution af ord og deres betydning for én til at tænke på salige forfattere som George Orwell. Respekt bliver et dobbelt plus ord, der kommer til, at betyde mangel på respekt (Had). Uacceptabelt kommer til at betyde Nødvendigt. Stoppes betyder Start. Orden bliver lige med Kaos.
Hvis man tænker sådan bliver denne sætning surrealistisk:

” Nu må volden stoppes. Det er totalt uacceptabelt at almindelige mennesker skal lide. Vi ønsker orden overalt i Tingbjerg. Vi respekt alle danske præster”

Jeg tror, at en af årsagerne til, at mødet holdes på amager, er det at Socialdemokraterne er mest bange for at tabe stemmer der, fordi Ritt havde vilde bygge planer på Kløvermarken (boldbaner på Amager). Derudover løj tidligere overborgmester Jens Kramer Mikkelsen om, at ham ville sørge for at metro strækningen fra Lergravsparken til Kastrup lufthavn skulle graves ned og tildækkes, dette holdt han nemlig ikke. Jeg tror at Socialdemokraterne ikke er i kridthuset hos en stor del af borgerne på Amager, som ellers tidligere var en Socialdemokratisk højborg. Det kan godt være at de for sig en overraskelse på valgdagen her til november.
Mvh.
Historyman

Kimpo sagde ...

Det må vi håbe. Man burde næsten møde op og foreslå noget konsekvens, måske printe din retspolitik ud og overrække ham den :)

Anonym sagde ...

Fakkeltoget må være lige på trapperne!

pb

sebastian sagde ...

"Idéudviklingen og dialogen var i højsædet. Og der var bud på alt fra gadeplansbutikker, hvor de unge kan hænge ud, til bydelsfester, metoder til at give de unge et tiltrængt talerør i København, ungdomshuse, metorordninger, nytænkning af sportsforeninger og meget, meget mere."

http://frank-jensen.dk/2009/10/respekt/

Opfør jer civiliseret eller vi inviterer jer til fest på kommunens regning.
Det er jo som taget ud af Wing Tsun...

Historyman sagde ...

"All we are saying is give pease a chance"
Yes...den endegyldige og totalt ligegyldige fællessang.
Vore ord bliver betydnings og menings-løse. Respektmøder; er det et møde hvor man udviser respekt, eller nogle møder hvor man vises respekt?
Hvad kan man mødes om hvis der ikke er respekt?
”ja … jeg vil gerne mødes med dig, men jeg respekter dig ikke”.
Øh… hvad er der at diskutere, hvis man ikke er respektere hinanden.
Her vil nogle sige, at man ikke nødvendigvis behøver, at respektere med hinanden for at føre en dialog. Det er fuldkommen rigtigt. Men resultatet er også derefter, det bliver en debat der grundlæggende bygger på mistillid og derfor implicit også på kontrol.
I de store fredsforhandlinger imellem USA og det daværende Sovjet i 70`erne var der ingen tillid, men der var en respekt, der byggede på frygt. Derfor skulle alle aftaler altid inkludere omfattende kontrol og verifikations systemer for at undgå snyd og bedrag. Respekten strakte sig ikke til en tillid om overholdelse af aftaler. Respekten i den daværende situation byggede på viden om modpartens villighed til at bruge én altomfattende ødelæggende kraft. Våbenmagt og terror balance fremtvang RESPEKTEN. Den nuværende voldelige adfærd i Tingbjerg mødes med den totale eftergivenhed. Her har den socialdemokratiske ”fredsbevægelse” sejret ad helvede til. Ingen gensidige kontrol om ”nedrustning” og afspænding. Med total overgivelse af Tingbjerg som ”dansker fri–zone”, har socialdemokraterne så sikret fred i vor tid?

Gadeplans medarbejdere mentorordninger!
Socialdemokraterne er blevet deres egen parodi om alt godt fra staten. Partiet har ikke andre svar, en end hårdt arbejde med den store kulskovl i statskassen.
Tingbjerg skulle havde været den socialdemokratiske drøm, om den planlagte ideal forstad, men nu er den blevet forvandlet til et endeløst mareridt. Ungdomshuse, bemærk flertals formen. Der skal være flere huse, måske et for muslimske mænd, måske et for muslimske kvinder, måske et for danskere, et for shia´er , et for sunni`er, hvem ved?
Hvis alle partikulære grupper, der har problemer og som er stridbare, nu for et ”ungdomshus”, kan vi så købe os til fred og ro? Hvor stopper dette?
Det jeg syntes man kan lære af socialdemokraternes ide katalog til problemløsningen af Tingbjerg situationen er, at læren fra 80´ernes koldkrigs kamp er tabt. De tror, at man gennem ensidige tilbagetrækninger og indrømmelser kan opnå respekt. De tror at man kan købe sig til respekt.
Er alle disse gadeplans medarbejdere, aktiverede forældre grupper, ”natteravne” og mentorer udtryk for en real politisk integrations satsning, eller er det en simpel, men legal måde at udbetale beskyttelse penge på (Jizyah).

Der er ingen respekt overfor danskere, det gælder politi, brandvæsen, reddere, hjemmehjælpere, you name it. Hvorfor? Fordi de udviser ingen respekt lyder svaret.
For i de hysterisk muslimske mænds religiøs paranoide forestillingsverden, er de berettigede til ubegrænset respekt og underdanighed fra vantro og ikke mindst kvinder. Derfor er Danmark en gigantisk gang ”omvendslev”. Kvinder er ligeberettigede med mænd, såvel retsligt, som økonomisk, og socialt. Homoseksuelle som i deres hjemlande er sociale udskud og hurtigt udryddet, er i dette land ligeledes ligeberettigede og eksistere åbenlyst. Øl, vin og svinekød nydes af mange mennesker. Dette er alt sammen ting som ikke fremkalder respekt i muslimens øjne, men foragt og had. Danskerne er forkastelige, liderlige, vantro mennesker, der giver sig deres lyster i vold. Hvorfor er disse mennesker så velhavende og lykkelige?
Dette er ikke retfærdigt, det modstrider profetens ord i koranen. Noget er galt! Der må skabes nogle zoner, nogle islamiske habitater, hvor muslimerne ikke hele tiden konfronteres med denne uretfærdighed og vellevnet. Derfor opstår Tingbjerg. Det er begyndelsen på et islamisk fri-rum, uden den påtrængende danske kultur; Tingbjerg skolen brændte i feb. 2008 og fritidsklubben i sep. 2008. Nu mangler bare kirken og de sidste danskere.
Mvh.
Historyman

Nikolaj Hawaleschka Stenberg sagde ...

@ Sebastian

Ja, det er sjovt som alle de såkaldt fornuftige tiltag kan passes ind under kategorien af initiativer, som kommunen "sagtens" kan tage sig af.

Alternative sportsforeninger - som om at de eksisterende, frivillige sportsforeninger ikke er gode nok længere.

Frank Jensens idé er ligeså vag, som hans egen reaktion, dengang for mange år siden, da DRs Indefra var på besøg på Christiansborg med to fiktive voldsmænd, der kom op og slås medens han blev fiktivt interviewet.

Give de unge et tiltrænkt talerør i København - de har da modkraft.dk og alle deres forpulede klistermærker, som hænger på gadelygterne.

Tilføj en kommentar